Loading

Neem een kijkje binnen buro C5

buro C5 is een ervaren intermediair die gespecialiseerd is in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van professionals op het gebied van PMO & Projectmanagementadvies. Kennis, ervaring en inlevingsvermogen vormen de belangrijkste ingrediënten voor onze succesvolle aanpak. Het vormt de basis voor onze “kijk vooruit” filosofie die wij graag met je willen delen. Het maakt ons zelfbewust en voortdurend gericht op het verlenen van nog betere diensten. Deze betrokken en professionele houding geeft buro C5 een eigen karakter.

Ons kantoor aan de Oudegracht aan de Werf 66 in Utrecht. Een prachtige plekje om vanuit te werken en mensen te ontvangen.

Ons uitzicht op de gracht. Zomers is het aangenaam gezellig met bootjes die door de grachten varen'. Een top plek!

In kleur... ziet het er kleurrijker uit.

Met meer dan 12 jaar ervaring in 'de projectenwereld' hebben wij de ontwikkeling meegemaakt van functies op het gebied van Project & Management Support naar de huidige PMO & Projectmanagementadvies gerelateerde rollen. Het is een vakgebied dat de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en de komende jaren zal blijven doen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij doorlopend functies in verschillende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van projectondersteuner tot senior PMO-er en van planner tot rechterhand van een programmamanager.
Wij detacheren onze ervaren medewerkers door heel Nederland.
Van Rotterdam tot Den Haag
Van ProRail tot diverse ministeries
PMO Lead

PMO Lead is een zelfstandige werkmaatschappij en gespecialiseerd in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van professionals op het gebied van tactisch en strategisch PMO. PMO Lead komt voort uit de ontwikkelingen binnen buro C5 om met een duidelijke focus en specialisatie onze opdrachtgevers en kandidaten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Werken bij buro C5 betekent het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij (diverse) opdrachtgevers. Hierbij wordt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid verwacht. De sfeer in onze organisatie is open. Het team van medewerkers is enthousiast en heeft goede kennis en ervaring. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers en investeren hier ook in aan de hand van opleidingen, trainingen en cursussen.

Ontwikkeling staat bij ons centraal, wij kijken altijd vooruit
Op een andere manier samenzijn dan werk gerelateerd. Dat is leuk en je leert elkaar hierdoor op een andere manier kennen. Daarom organiseert buro C5 informatieve en informele bijeenkomsten en uitstapjes.
Maar ook gezelligheid en een open sfeer staan bij ons centraal
Wij zijn trots op onze mensen! Daarom vind je op onze website de verhalen van een aantal van onze professionals.

Credits:

BELINDA SEEGERS