Anna Verkerk Fotografie Lifestyle & Bruidsfotografie

Hi! Welkom op mijn site. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om even een kijkje te komen nemen. Op deze site kun je een deel van mijn portfolio vinden. Kijk gerust eventjes rond. Verder op deze pagina zal ik een stukje over mezelf en over mijn fotografie vertellen.

Gezinsfotografie

Het meisje achter de camera.

Zoals jullie weten, of waarschijnlijk hebben geraden, is mijn naam Anna. Ik ben een studente van 23 jaar en gek op fotografie en reizen.

Drie jaar geleden kreeg ik van mijn oma mijn eerste spiegelreflexcamera om mee te nemen op reis. Toen ik terug kwam van mijn reis begon het avontuur met de camera pas echt. Ik leerde de fijne kneepjes van mijn oom en nadat ik een lens van hem had uitgeprobeerd was ik verkocht. Fotografie, daar wilde ik meer mee. Van het fotograferen van mijn broertje en zusje tot het fotograferen van mijn beste vriendin, alles vond ik leuk. Wat inmiddels echt mijn hart heeft gestolen is het fotograferen van bruiloften en andere lifestyle fotografie. Het fotograferen van de grote dag van een stel is een hele eer en het maakt het allemaal nog mooier als dat op een ontspannen manier kan gebeuren.

Bruiloften

Newborn

Portretten

Ben je na het zien van deze foto's benieuwd naar wat ik jou te bieden heb? Neem gerust contact met mij op via info@annaverkerk.nl of stuur mij een berichtje op Facebook.

Credits:

All rights reserved to Anna Verkerk Fotografie

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.