Loading

Nyfödd Spara den första magiska tiden

A wee bit of Heaven drifted down from above - a handful of happines a heart full of love

Ett nytt litet liv, så fulländad. Små små fingar och tår, babydoft och sammetslen hud. Och så ofattbart liten! Visst låter det klysigt - men det går så fort! Passa på och fotografera ert lilla mirakel hos mig under de där första magiska dagarna. Bilder ni kommer att älska hela livet!

Hur går en nyföddfotografering till ?

När ert lilla mirakel fötts är ni varmt välkommna till mig för en nyföddfotografering.

Fotograferingen görs med fördel när babyn är mellan 5-14 dagar gammal. Då sover oftast bebisen bra och är lätt att jobba med för att få de där riktigt rofyllda bilderna. Men så klart går det bra att göra fotograferingen något senare också, jag har fotat nyfödda upp till 6 veckor så tveka inte att höra av er även om er bebis hunnit bli lite äldre. Under fotograferingen har vi gott om tid och allt sker på den lilla bebisens villkor. Säkerhet och bekvämlighet för bebisen är absolut viktigast för mig. Det är även viktigt att ni som föräldrar känner er lugna och trygga i situationen. Det finns tid för blöjbyten, närhet och mat under fotograferingen, allt för att babyn och ni föräldrar ska må så bra som möjligt.

Under fotrograferingen får ni låna rekvisita så som filtar, hårband, mössor, korgar mm av mig. Vill ni så får ni så klart ta med egen rektvisita, kanske ett litet hårband, en nalle som pappa haft som liten, en snutte som bebisen fått av mormor, eller den där fina filten ni köpte under graviditeten.

När ska man boka sin nyfödd fotografering?

Boka redan under graviditeten för att vara säkra på att få en tid för er nyföddsession

Vi bokar ett preliminärt datum några dagar efter er beräknade födsel. När er lilla sedan anlänt så hör ni av er till mig och vi bekräftar tiden eller hittar en ny tid om bebisen kommit tidigt eller sent. Om ni önskar så kan jag hålla kontakten med er, så behöver ni inte komma ihåg att kontakta mig mitt i allt det stora och nya som det innebär att få en liten ny familjemedlem.

Pris för nyföddfotografering

Upp till 3 timmars fotografering i min studio, lån av rekvisita, redigering av era bilder samt ett personligt designmöte med bildvisnig där vi går igenom era bilder och väljer ut de bilder som känns rätt i hjärtat för er

Dessutom - som en liten extra bonus så ingår en 1 årsfotografering hos mig, i studio eller utomhus - när ert lilla knytte blivit stor!

Pris: 1500 kr

Prislistan gäller under vardagar mellan 9-17. För fotografering under kvällar och helger tillkommer en avgift på 500 kr per timme

Till min prislista för Produkter

Vill ni veta mer?

Vad roligt! Kontakta mig via formuläret på min hemsidan eller via mail till info@kelasbilder.se. Berätta gärna vilket datum ni väntar er lilla, om det finns några förväntansfulla storasyskon där hemma och berätta lite om er själva.

Jag ser fram emot att höra av er!

Specialpaket

Gravid + Nyfödd

1 timmes gravidfotografering i studio eller utomhus, upp till 3 timmars nyföddfotografering, lån av rekvisita, redigering av era bilder samt designmöte med bildvisning

2000 kr

Litens första år

Låt mig få följa er lilla skatt under hela det första året och få ovärldeliga minnen i form av fina bilder - från alla de viktiga milstolparna

Upp till 3 timmars nyföddfotografering i min studio. 30 minuters "titta jag kan sitta" fotografering i studio eller utomhus - när babyn är mellan 6-8 månader. 1 timmes ett års fotografering i studio eller utomhus - en del av fotorgaferingen kan göras till en cake smash fotografering (För tårta tillkommer en kostnad) Lån av rekvisita, filtar, korgar mm Redigering av era bilder samt 2 designmöten med bildvisning. Det första efter nyföddfotograferingen och sedan efter 1 årsdagen.

2500 kr

Den stora resan

Föreviga det första magiska året med 5 fotograferingar. Här följer jag ert mirakel från magen till 1 årsdagen och ni får fina bilder som varar hela livet.

1 timmes gravidfotografering i studio eller utomhus. Upp till 3 timmars nyföddfotografering. 30 minuters "titta vad jag växer" fotografering när babyn lärt sig hålla upp huvudet i magläge (ca 3 månader). 30 minuters "titta jag kan sitta" fotografering i studio eller utomhus - när babyn är mellan 6-8 månader. 1 timmes ett års fotografering med cake smash i studio eller utomhus. Lån av rekvisita, filtar, korgar, gravidklänningar och en fin tårta till 1 års fotograferingen. Redigering av era bilder samt 2 designmöten med bildvisning. Det första efter nyföddfotograferingen och sedan efter 1 årsdagen.

4500 kr

Credits:

Fotograf Michaela Edlund 

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.