Loading

Digitaalisuus apuna kieltenopetuksessa Helsinki 16.1.2019

Kaipaatko käytännön esimerkkejä siitä, miten digitaalisuus tuo lisäarvoa kieltenopetukseen ja oppimiseen? Haluaisitko oppia rakentamaan omaa opetustasi niin, että digitaalisuus nivoutuu luontevaksi osaksi oppijoille suunnittelemaasi oppimisprosessia?
Sääilmaukset saksan kielessä: tuottamisvaiheen harjoittelua

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän järjestämään "Digitaalisuus apuna kieltenopetuksessa" -koulutukseen 16.1.2019 Helsinkiin (klo 13-18). Koulutuksessa käydään läpi käytännön esimerkkien avulla sitä, miten digitaalisuuden keinoin voidaan tukea kielitaidon eri osa-alueiden harjoittelua sekä huomioida oppijoiden yksilölliset tarpeet ja erilaiset oppijat.

Tässä koulutuksessa ei keskitytä yksittäisten sovellusten käytön opetteluun, vaan saadaan runsaasti malleja ja opitaan ymmärtämään sitä, miten eri laitteilla käytettävät digitaaliset sovellukset palvelevat oppimisprosessia sen eri vaiheissa yhdessä muiden opetusmenetelmien kanssa. Koulutuksen osallistujat pääsevät näkemään ja kokemaan pedagogisesti suunniteltujen opetuskokonaisuuksien digiosioita, arvioimaan niiden vaikuttavuutta ja suunnittelemaan niiden hyödyntämistä omassa opetuksessaan. Huomaathan, että koulutuksessa esillä olevat digitaaliset työkalut eivät ole kaikki maksuttomia, koska tarkoitus on nimenomaan avata osallistujalle digitaalisuuden koko kuva, jotta hän voi kehittää omaa opetustaan kulloinkin käytössä olevien resurssien puitteissa.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä

Parolan yhteiskoulun ja lukion ruotsin ja saksan lehtori, kouluttaja

Koulutus soveltuu vieraiden kielten opettajille sekä kieliä opettaville erityisopettajille (poislukien korkeakoulutason alakohtainen kieltenopetus). Koulutuksen esimerkit pohjautuvat ruotsiin, saksaan ja englantiin, mutta ovat sovellettavissa myös muihin kieliin. Jatkoksi koulutukselle suositellaan kursseja Digi haltuun 1 ja 2, joissa keskitytään koulutuksessa esillä olleiden sovellusten varsinaisen käytön opetteluun.

Koulutuspaikka: Koulutus järjestetään Helsingissä aivan rautatieaseman vieressä Erilaiset oppijat ry:n toimitilassa osoitteessa Vuorikatu 16 A 1. Tila sijaitsee talon 2. krs:ssa, talossa on hissi.

Hinta: Koulutuksen hinta on 160 € (sisältää alv 30,97) ja kesto 6 x 45 min. Hinta sisältää koulutuksen sekä iltapäiväkahvin/teen. Hinta ei sisällä matkoja eikä majoitusta. Osallistujalla on oltava mukana oma tietokone.

Ilmoittautuminen: Ryhmän maksimikoko on 20 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 8 henkilöä. Ilmoittautuminen 20.12. mennessä tai niin kauan kuin ryhmässä on tilaa. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan ilmoittautumissivulla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen.

Koulutusvahvistus: Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen ja tarkemmat ohjeet viimeistään 21.12. Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä välittömästi viestiä ilmoittautumisen vastaanottamisesta tai koulutusvahvistusta viimeistään 21.12., olethan yhteydessä!

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi muutoksen viimeistään 22.12.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus@kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.