Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan verkkokurssi syksy 2019

Oletko kiinnostunut digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämisestä opetuksessa? Mietitkö, miten niitä saisi pedagogisesti järkevällä tavalla nivottua omaan opetukseen? Kaipaatko konkreettisia ideoita ja vinkkejä?

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän verkkokoulutukseen, jossa sinun ei tarvitse matkustaa minnekään ja sinulla on hyvin aikaa laatia konkreettista materiaalia omaan opetukseesi valmiiksi testattujen ideoiden pohjalta! Kurssi on yhdistelmä eri koulutuksieni sisältöä, joten saat tällä kurssilla erittäin hyvän perehdytyksen Verkkokurssi alkaa ma 2.9.2019 ja päättyy ma 9.12.2019. Mukaan voit tulla missä vaiheessa kurssia tahansa.

Kurssi on rakennettu Peda.net oppimisalustalle. Joka viikko (paitsi viikolla 42) aukeaa kurssilaisille uusi sivu, jossa on uutta sisältöä ja uusi video, jossa kerron viikon aiheeseen liittyvät asiat aivan samalla tavalla kuin koulutuksissani, joissa osallistujat ovat paikan päällä. Kurssin materiaalit videoita lukuunottamatta ovat osallistujien käytettävissä pysyvästi. Videot ovat käytettävissä vain kurssin ajan.

KOHDERYHMÄ: Verkkokurssi soveltuu kaikille Digitaalis-taktiilisesta pedagogiikasta ja oman innostavan opetusmateriaalin laatimisesta kiinnostuneille opettajille kaikilla eri kouluasteilla esiopetuksesta korkeakouluihin. Verkkokurssi soveltuu mainiosti myös luokanopettajille ja erityisopettajille useisiin eri oppiaineisiin.

KOULUTTAJA: Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä, joka on oman opettajatyönsä ohessa jo usean vuoden ajan kouluttanut opettajia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin.

Verkkokurssin hinta on 220 € (sisältää alv 42,58 €). Kurssi vastaa laajuudeltaan vähintään kaksipäiväisen viikonloppukoulutukseni laajuutta (290-320€). Voidaksesi osallistua verkkokurssille, sinun on maksettava ensin kurssimaksu, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjeet kurssille liittymiseen, joka edellyttää rekisteröitymistä Peda.net -oppimisalustalle (oma tila on maksuton).

Laskutus: Verkkokurssin laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli sen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli osallistumisen maksaa osallistuja itse, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan täydellisen laskutusosoitteesi ilmoittautumislomakkeessa.

Huom! Verkkokurssille osallistutaan henkilökohtaisella tunnuksella. Sen luovuttaminen eteenpäin on kiellettyä. Verkkokurssin kaikki materiaalit on tarkoitettu vain kurssille osallistuvien käyttöön. Niiden jakaminen muille on kiellettyä. Mikäli osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan poistaa kurssilta eikä osallistumismaksua palauteta.

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate