Loading

The 30-Day Healthy Habits Challenge Un program de health coaching 1:1, Inspirat din Ayurveda

Pentru sanatatea dumneavoastra, consumati zilnic ganduri pozitive, incredere de sine, alimente care vi se potrivesc si miscare care sa va rasfete atat corpul, cat si sufletul.

Ce este diferit la programul de sanatate Healthy Habits?

Abordarea si experienta 1 la 1, personalizata 100% - pentru ca Ayurveda si Yoga inteleg ca fiecare om este un individ unic.

Fiecare recomandare se face dupa ce am inteles cine este persoana care intra in progam, nu la modul general.

Programul de sanatate este urmarit indeaproape de mine, ca specialist. Nu esti niciodata singura, timp de 30 de zile! Vorbim mereu cand ai nevoie de sprijin sau cand ai intrebari.

Este un program complet, adica un sistem de redobandire si de mentinere a sanatatii pe termen lung - nu este o metoda, un trick, o dieta fantoma.

Din nou, abordarea: totul porneste de la mindset - mentalitatea noastra, blocajele din subconstient, experientele trecute peste care nu am stiut cum sa trecem, dar si toate fricile pe care le avem atunci cand vine vorba de schimbarea stilului de viata - oare voi putea, oare merit, oare voi putea, oare sunt suficient de buna pentru asta? Acesta este punctul de plecare al programului. Prima saptamana este de mindset si de acomodare cu schimbarea benefica ce va veni.

Yoga inclusa in program, plus toate respiratiile si meditatiile necesare - o meditatie ghidata este special creata pentru tine, in functie de nevoia ta cea mai mare!

Faptul ca inveti, nu doar urmezi ce spun eu. Te invat sa iti intelegi corpul, mintea si sanatatea. Nu esti doar organe si oase, esti o fiinta umana divina! :)

Este creat special pentru femei! Si da, femeile au unicitatea lor, ciclicitatea si ritmul lor.

Ce gasesc inclus in The 30-Day Healthy Habits Challenge?

Temele din provocarea The 7-Day Healthy Habits

1 Consultatie Ayuvedica, fara in fata sau online

1 Dieta Ayurvedica personalizata nevoilor tale

Crearea programului zilnic de respiratii, yoga, dieta etc.

Recrearea stilului tau de viata yoga

Recomandari ayurvedice (uleiuri, masaj, suplimente)

1 Sesiune individuala: ne ocupam de mindset

Evaluarea de inceput a sanatatii

Sustinerea zilnica in timpul programului de 30 de zile

Evaluarea intermediara - 2 saptamani

Evaluarea finala a sanatatii + program follow-up

1 luna de yoga traditionala inclusa

1 meditatie speciala pentru a slabi

1 meditatie speciala de dimineata - vizualizare

1 meditatie special creata pentru tine!

Accesul la cursurile de Ayurveda din weekend (duminica) x 4

Cui i se adreseaza?

Programul The 30-Day Healthy Habits este un program relaxat, relaxant, dar si transformational.

Prefer sa lucrez cu femei dedicate sanatatii lor ACUM, care pun sanatatea pe primul loc ACUM si care chiar eu nevoie de sprijinul meu. Cu cat mai provocatoare sunt problemele de sanatate pentru mine, cu atat mai mare satisfactia pentru mine si pentru cursanta.

Orice femeie poate participa la el - nu are contraindicatii, iar eu ma voi asigura sa nu existe (cu alte proceduri, tratamente medicamentoase etc.)

Este un program in care am nevoie sa participi 100%, cu incredere si dedicare. Daca stii ca nu esti coachable, te rog participa la alte programe ale mele de coaching, pentru a putea ajunge la un consens in felul in care gandesti si accepti informatii. Poti incepe si cu o simpla luna de yoga traditionala (Yogalize Online), de exemplu.

Un program de sanatate holistic, complet, devine stil de viata!

Cum fac aceasta investitie pe viata, in sanatatea mea?

In primul rand, sa stii ca fiind un program personalizat, 1 la 1, poti incepe oricand - nu depinzi de grup, desi te anunt ca acele webinars de weekend, legate de Ayurveda/Stiinta Vietii, au loc in luna iunie, duminica - dar vor exista intregistrari, sa stii. :)

Te rog sa intri pe website-ul meu si sa alegi programul de mai jos, daca nu ai mai fost niciodata cursanta mea la yoga sau in alte programe de coaching.

Daca imi esti deja cursanta, iti multumesc pentru continuarea increderii tale in mine si te invit sa te bucuri de reducerea de 50% pe care o vei avea tot timpul la cursurile mele, pe viata!

Felicitari, iti multumesc si ne vedem in program! Poti incepe oricand!

Daiana Radulescu - Yoga Lifestyle Coach

www.yogalize.com

www.daianaradulescu.com

P.S.: De ce n-am ai despicat firul in patru legat de cat costa programul etc.? Pentru ca doresc sa sprijin femeile care deja au inteles ca nu exista un pret pentru sanatatea lor. Iti multumesc!

Credits:

Created with images by Brooke Lark - "‘Tis the season of rhubarb. And strawberry. And blood orange. Praise be. Amen." • Christopher Campbell - "Sanctuary Cove exercise" • Calum Lewis - "Spices" • Christin Hume - "healing hands" • Chinh Le Duc - "Herbs and spice on board"