Loading

Inntar plassene Digitale talenter i Ålesund

Kameratskap. Deling av ideer og kunnskap. Arbeidsglede. Sosial gaming. 3D-modellering, programmering og Art. Spilldesign. Kjøkkenkrok. Game Jams. Fiber. Arbeidplasser. Nå inntar digitale talenter det nye kontoret på Moa i Ålesund.

De deltar på årskurset i spillutvikling. Hver dag møtes de på nettet. Jobber sammen. Lærer sammen. Er sosiale og en del av flokken - de digitale hodene som fremtiden trenger mange flere av. Med det nye kontoret i Ålesund får de en ny arena - der de døgnet rundt kan møtes og ha både fag og kameratskap på agendaen.

Alle talentene får nøkkelkort med adgang 24/7, fri tilgang på datakraft, internett, arbeidsplasser, tekjøkken, møterom og avslapningsrom med storskjerm og gamingutstyr
Digitale talenter i Ålesund - Alva, Joachim, Espen, Tore og Theodor - har slått seg ned i godkroken.
Regionen har mange digitale talenter, som næringslivet trenger fremover. Vi håper det nye kontoret blir et lite fyrtårn, med masse liv og aktivitet. - Heidi Haram, coach i Kunnskapstrening IT
Heidi Haram - coach i Kunnskapstrening IT - leder kontoret i Ålesund.

I samarbeid med NAV Møre og Romsdal skal vi bidra til å løfte 400 digitale talenter i regionen. Til meningsfulle arbeidsliv og til berikelse for næringsliv og samfunn i Møre og Romsdal.