Loading

Bliv sponsor for Taifu For kun kr. 999,- per år

Kvalitet og høj faglighed er vores varemærke!

I Taifu kan du træne Shotokan karatedo alle ugens dage. Vi har de dygtigste instruktører, som selv dyrker karate, og som løbende uddanner sig. Vi tilbyder karatedo på et højt niveau med udgangspunkt i traditionelle værdier og nærværende undervisning. Herudover er det vigtigt for os at skabe nogle trygge rammer, hvor fællesskab og socialt samvær vægtes højt. Klubben har historiske rødder tilbage til slutningen af 1970`erne, hvor der for første gang blev tilbudt karateundervisning i Frederiksværk.

Personlig udvikling

I Taifu uddanner vi børn, unge og voksne i traditionel karatedo, hvor personlig udvikling er en vigtig del. Vores udøvere lærer at tro på sig selv gennem den træning og dannelse, der finder sted i Taifu. Vi lægger stor vægt på, at de unge lærer at være ordentlige mennesker og behandle andre med respekt. Det er kompetencer, som de unge kan bruge hele livet, også når de møder modstand. Som sponsor for Taifu støtter du således ikke kun en lokal karateklub. Du støtter også en større sag, idet en masse unge mennesker lærer om respekt, disciplin og ordentlighed i Taifu, som de vil tage med sig videre i livet.

Billeder af vores opholdslokaler samt træningssal (Dojo)

Fordele som sponsor

Markedsføring på sociale medier

Annonce på hjemmeside

Har du andre ønsker så hør om det kan lade sig gøre

Hvordan bliver man sponsor?

Indbetal minimum kr. 999,00 på vores bankkonto i Nordea reg.nr. 2580 kontonr. 0723321999

Send logo og link til hjemmeside til post@taifu.dk

Husk der er fuld skattefradrag fra sponsorbidrag, der kan henføres til reklame

Hvad går sponsorbidraget til?

Til vedligeholdelse og drift af vores træningslokaler. Til udviklingsaktiviteter for vores medlemmer og instruktører samt til indkøb af træningsredskaber.

Kontakt

Taifu Karate Dojo, Industrivej 19 b, 3300 Frederiksværk

CVR nr.: 31098114

Mobil: +45 22 73 18 09

Mail: post@taifu.dk

Created By
Jesper F. Andersen
Appreciate