Loading

Kroniske smerter?

Strukturell oppretting - ernæring - stressredusering - smerteforståelse - trening - bevegelseslære.

Sliter du med smerter på jobb? Opplever du sideforskjeller på kroppen? Dårlig bevegelse og funksjon? Stiv nakke og vond rygg? Smerter i knær eller hofte?

Du ligger på behandlingsbenken og føler deg fin og smertefri. Men når du har reist deg opp og begynt å bevege deg i det daglige kommer smertene tilbake igjen. Har du noen gang lurt på hvorfor?

Gode bevegelser er næring for kroppen. De skal smøre ledd og massere muskler. Vi skal kunne bevege oss ut av ubalanser og muskulære problemer. Noen ganger opplever vi det motsatte. Vi får smerter av naturlige bevegelser som å gå, løfte, løpe eller klatre.

Det som en gang var naturlig og smertefritt har blitt til et daglig hinder for funksjon og velvære. Vi kan finne veien tilbake dit med å se på hva som skaper problemet.

Bio-tensegritet er en modell som beskriver hvordan kroppen er bygget opp. Fra den minste cellen til organer og kroppsdeler. Den beskriver hvordan kraft fordeles rundt i systemet, og hvorfor "dekompresjon" er vikitg for oss.

Har du et bevegelsesproblem eller kroniske muskel- leddsmerter vil jeg hjelpe deg til å finne en vei ut av problemet. Det inkluderer en kombinasjon av flere tiltak.

  • muskulær behandling på benk
  • gjenoppretting av holdning og muskelbalanse
  • kosthold for mindre smerter
  • bevegelseslære
  • avspenning og pusteteknikker
To modeller av bio-tensegritet.

Diplomert muskelterapeut Tor Strømsnes på Senter for livsstilsmedisin.

Telefon: 922 506 17 eller 23 65 05 45

Strandveien 8b, 1366 LYSAKER
Created By
Tor Stromsnes
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.