Loading

Learn and Teach Intercanviem punts per aprendre junts

LOGO

El nostre logo fa referència a quatre ODS; Educació de qualitat, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles i treball decent i creixement econòmic.

NECESSITATS

Moltes persones arriben a l’edat adulta amb assignatures pendents, és a dir, amb la recança de no haver pogut aprendre alguna cosa a causa de càrregues familiars, treball, les tasques de la llar o la dificultat de trobar un lloc adient de formació prop de casa.

Aprendre és una necessitat constant al llarg de la vida i té molts beneficis per les persones. Afavoreix que la nostra ment estigui activa, ens ajuda a comprendre el món i millora la nostra autoestima.

Però, moltes persones adultes no poden accedir a l’oferta educativa existent per múltiples raons. La nostra proposta vol oferir educació des de casa, en el moment que vulguis i sense que els diners siguin un problema per accedir a aquesta formació. Tot i que està destinada a tot tipus de públic, la nostra proposta està més enfocada a gent amb falta de temps, de diners, o a persones que visquin en llocs on no hi hagi oferta cultural o educativa.

APROXIMACIÓ

L’aprenentatge és una cosa fonamental, mai es deixa d’estudiar i d’aprendre, i la nostra solució és una plataforma que ofereix propostes d’aprenentatge als usuaris a canvi de que ells, també, donin classes a altres usuaris.

El funcionament es farà amb un sistema de punts. Al registrar-se, cada usuari rebrà cinc punts, els quals podran ser intercanviats per classes sobre qualsevol tema. Els punts també podran ser comprats si es desitja. Aquesta plataforma disposarà d’un xat on els usuaris podran comunicar-se entre ells sobre aprenentatges d’interès mutu.

La nostra proposta aporta cultura a la societat d’una forma no lucrativa, on els diners no són necessaris. Gràcies a això, moltes més persones podran accedir a aquest tipus d’educació, creant així una societat més culta i un benestar a les persones sense la necessitat que els diners siguin un obstable per aprendre. La proposta promourà l’aprenentatge en xarxa i l’economia social, és a dir, prioritza la satisfacció de les necessitats de les persones més que l’aspecte lucratiu.

És una proposta orientada a les necessitats de la població i representa un compromís amb la comunitat.

BENEFICIS

Learn&Teach dóna una segona oportunitat a la gent que no ha pogut tenir una bona educació. Econòmicament parlant la nostra idea obtindrà beneficis amb micropagaments. Per a la gent amb molta falta de temps, o que no tingui cap habilitat per ensenyar, podrà comprar punts amb diners.

A part d’això, hi haurà una altra “comunitat premium” la qual prioritzarà la cerca d’usuaris verificats. Aquests són usuaris que fa temps que utilitzen aquesta app i han obtingut bones valoracions per part de la comunitat. Es pot accedir a aquesta “comunitat premium” pagant una subscripció mensual.

Després d’una recerca llarga, no hem trobat cap aplicació que tingui un sistema com el nostre per a l’educació, i és que gràcies al nostre sistema, molta més gent podrà accedir a l’educació sense que els diners o el temps lliure sigui un impediment.

La proposta promou valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la inclusió, el compromís amb la comunitat i per sobre de tot, promou el canvi social.

COMPETÈNCIA

Actualment existeixen moltes apps per a aprendre coses noves, però no n’hi ha cap que tingui el nostre sistema d’educació que funcioni de forma cooperativa. Actualment podem trobar molts vídeos gratuïts al Youtube on podem aprendre moltes habilitats, però el problema és que si tens algun dubte, no pots rebre una resposta al moment i és un aprenentatge individual.

La nostra proposta es basa en l’aprenentatge cooperatiu amb la creació d’una comunitat on tu aprens a canvi d’ensenyar a una altra persona sense la necessitat de fer cap despesa monetaria.

És una idea innovadora i social que pot ajudar a un gran nombre de persones amb problemes econòmics o amb falta de temps. A més a més, amb la nostra proposta, els usuaris poden crear amistats i conèixer diferents persones amb les quals compartir el seu interès o matèria a aprendre.

GANXO

Si volem promoure un món on la cultura sigui la base per aconseguir una societat més justa, hem de promoure l’aprenentatge col·laboratiu.

Aquest és el nostre lema: Intercanviem punts per aprendre junts

Membres de l'equip

JOEL FABREGAT MELICH
MARC RAMS ESTRADA
ADRIÀ GRÀCIA SABATÉ
LAURA MARTÍ HEREDIA
JULIA VILANOVA ALTÉS
Created By
Learn and Teach
Appreciate

Credits:

Creado con una imagen de Farouk Mechedal - "Black sand"