Zilent Funktionelt Dansk Design til fremtidens hospitalsmiljøer

Lyden af metalinstrumenter mod et stålrullebord og den raslende lyd, når det flyttes, bidrager ofte til svedige håndflader og utryghed hos patienter, som bestemt ikke er gavnlig i behandlingssituationer.

Zilent er et lydløst, højfunktionelt assistent- og klinikbord udformet i et moderne dansk design til fremtidens hospitalsmiljøer.

Innoflex og designeren Osmund Olsen har ud fra sundhedspersonales tanker og behov nytænkt det traditionelle stålrullebord i et innovativt ergonomisk design, hvor benene er formet som et Z. Det unikke design gør det muligt for sundhedspersonalet at få benene ind under bordet og opnå bedre arbejdsstillinger.

De tre modeller

Zilent 700

Zilent 700 er et oplagt valg som instrumentbord i alle kliniske miljøer. Bordet er vedligeholdelsesfrit, slagfast og særdeles stærkt. Materialet er fødevaregodkendt samt frost og varmeresistent fra -80°C til +80°C.

  • Mål i cm: H: 87 B: 50 L: 70
  • Vægtbelastning: Max 100 kg
  • 4 drejelige hjul med retningsbremse og rustfrit DIN-kugleleje – 125 mm
Zilent 850

Zilent 850 er et større instrumentbord til kliniske miljøer, hvor der kræves lidt mere bordplads. Bordet er vedligeholdelsesfrit, slagfast og særdeles stærkt. Materialet er fødevaregodkendt samt frost og varmeresistent fra -80°C til +80°C

  • Mål i cm: H: 87 B: 50 L: 85
  • Vægtbelastning: Max 100 kg
  • 4 drejelige hjul med retningsbremse og rustfrit DIN-kugleleje – 125 mm
Zilent Customized

Zilent Customized tilbyder muligheden for at indrette den nederste bordplade efter eget ønske og dermed tilføre rullebordet større funktionalitet. Der er f.eks. mulighed for at integrere kopholdere i to størrelser samt kanylespand.

Alle modeller i Zilent-serien tåler rengøring med alle almindelige husholdnings solventer og kemikalier og desinficeres let med varmt vand, damp og alle typer af desinfektionsmidler.

Vælg din farve

Zilent kan customizes i vores 5 standardfarver

Mulighed for flere eller andre farver, kontakt os venligst.

Innoflex ønsker at udfordre og nytænke de indretnings- og inventarløsninger der traditionelt anvendes på sygehuse og klinikker, både i forhold til materialevalg og design

- uden at gå på kompromis med de høje krav til hygiejne, rengøring, arbejdsprocesser og -miljø i sundhedssektoren

Med Zilent-serien tilbyder vi æstetiske linier, høj funktionalitet og kvalitet - samt blik for detaljen, der vil bidrage til den tryghedsskabende indretning af kliniske miljøer i sundhedssektoren.

Zilent er testet på 'Fremtidens fødestue' på Herning hospital. På billedet ses Zilent Customized indrettet specielt til at lette arbejdsgange for jordemødrene.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kontakt os på:

info@innoflex.dk

Credits:

INNOFLEX

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.