Loading

Genbrug af Blomster FrA sønnens konfirmation

Min søn blev konfirmeret i foråret, og han ville gerne have en enkelt stil og hvide blomster. Jeg havde købet afskårne blomster, hvide roser, forårsgrene og grønne chrysanthemun til vaserne. Derud over havde jeg købt forårs blomster, som også var holdt i de hvide farver, perle hyacinter og skilles. Foruden havde jeg og hans far været på jagt, efter nogle dessert glas /opsats til dekorationen. Jeg var så heldigt, at finde 12 ens glas på et loppemarked til 5 kr. stykket. Jeg var mere en lykkeligt, for jeg havde set denne dekoration i et blad for mange år siden og syntes det var rigtig flot og enkelt. Efter konfirmationen havde jeg mange forårsblomster med løg, som nu skulle pynte på altanen.

Blomster dekoration med forårs blomster
Den færdige blomster opsats
Opdækning hvide forårs blomster og roser.
Forårsblomster fra konfirmation.

Jeg fik plantede forårsblomsterne om, og kunne nyde den i meget længer tid, end hvis jeg havde dem indendørs. Efter de havde afblomstret. Klippede jeg de visne blade af og lod løgende ligge i krukkerne. Nu håber jeg de kommer igen til næste forår.

Morgenmad på altanen.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.