Meininger Hotel Amsterdam

Het Meininger Hotel in Amsterdam, gevestigd aan het Orlyplein 1-67, had de wens in twee fases haar capaciteit aan de hotelkamers uit te breiden, waarbij de uitstraling van de nieuwe hotelkamers naadloos aansluit op die van de bestaande kamers.

In de eerste fase in 2014 werden 34 hotelkamers gecreëerd door de 1e en 2e verdieping van het aangrenzende kantoorpand te verbinden met het hotel en te transformeren naar hotelkamers.

In 2016 zijn wij voor onze opdrachtgever Whitewood gestart met de 2e fase waarbij nog eens 68 kamers over 4 verdiepingen zijn gerealiseerd. De kamers beschikken over slaapplaatsen van 2-6 personen. De badkamers hebben een modern uiterlijk wat past bij de uitstraling van het hotel en zijn van alle gemakken voorzien.

De lifthallen zijn aangepast en de parkeerkelder is geüpgraded. Tevens is de begane grond getransformeerd en vergroot voor hotelvoorzieningen. Er zijn ruimtes gerealiseerd waar mensen zelf kunnen koken, hun was kunnen doen en er is een eetzaal en een bar waar mensen samen kunnen komen.

De entree is verplaatst om het bestaande hotel en kantoor één stijl te geven.

Meininger Hotels staan bekend als low-budget hotels en weten daarbij een afwerking van een kwalitatief hoog 3-sterrenhotel te realiseren.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.