Loading

Cardigans! Magazine Jonge Honden Dag Foto-Special 2019

23 juni 2019. We kunnen met elkaar terugkijken op een heerlijke dag - het was wel warm, maar het terrein gaf voldoende schaduw om te kunnen showen en heerlijk te spelen en te relaxen.

De keurmeester was mevrouw van Veen-Keur. Een ervaren keurmeester, met liefde voor de Cardigan. Geduldig en vriendelijk gaf ze iedereen uitleg.

deze foto's zijn gemaakt door Marinda Bijzitter.

De evenementencommissie had een oproep gedaan om lekkers mee te nemen voor een picknicktafel om met elkaar te picknicken en daar is in grote getale gehoor aan gegeven, waar voor onze dank! De recepten voor de limonade van Annemieke vindt u in de nieuwsbrief.

Adrienne had voor de genodigden van het bestuur grappige doggybags gemaakt waar de lunch in verpakt zat.

Het goede doel is ook niet vergeten. Adrienne had koekjes ter beschikking gesteld om te raden en zo werd er geld in gezameld voor Rayo's Hope: de dochter van Marlies Langhorst runt deze opvang samen met haar man in Mexico.

Heeft u ook een idee voor een goed doel en wilt u daar iets voor doen om geld in te zamelen? Laat het dan weten.

Onze 'hof' - fotograaf Ronnie Taken was weer aanwezig en heeft prachtige foto's gemaakt.

Gerdine van Dam was de schrijver. Ze deed dit voor het eerst maar leek een routinier! Fijn dat mensen zich belangeloos zo voor onze club willen inzetten.

Deventer was eigenlijk een nood-locatie, maar wat waren we daar achteraf blij om. Heerlijk in het gras en in de schaduw.

Marinda Bijzitter heeft ook nog wat leuke foto's ter beschikking gesteld.

Ter afsluiting nog wat heerlijke Cardigan-koppies!

Namens het bestuur: Jelle, Arjan, Adrienne en Tineke, de evenementencommissie: Annemieke en Desirée en de vrijwilligers Ronnie en Gerdine, alle deelnemers en bezoekers bedankt voor hun aanwezigheid en de hierdoor onwijs leuke dag!

We zien u graag op de KCM - de Kampioenschaps Club Match - op 6 oktober. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op onze website en facebookpagina.

Created By
Tineke Porschen
Appreciate

Credits:

Ronnie Taken Marinda Bijzitter

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.