Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan verkkokurssi KEVÄT 2021

Kaipaatko tukea ja ideoita digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämiseen? Mietitkö, miten yksittäisistä tehtävistä saa koottua pedagogisesti perusteltuja, oppimista tukevia opetuskokonaisuuksia? Entäpä toiminnallisuuden hyödyntäminen arvioinnissa tai eriyttäminen?

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän järjestämään verkkokoulutukseen 8.2.-10.5.2021! Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse olla tiettyyn aikaan koneen äärellä, vaan voit perehtyä Peda.net -alustalle rakennetun kurssin sisältöön juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii! Voit siis osallistua kurssille jopa ulkomailta, kuten lukuisat opettajat ovatkin jo tehneet.

Verkkokurssilla opit hyödyntämään monipuolisesti digitaalis-taktiilisia menetelmiä opetuksessa ja arvioinnissa, opit pohtimaan erilaisten harjoitteiden taustalla olevaa pedagogiikkaa ja luomaan oppimisen tueksi alas- ja ylöspäin eriyttävää materiaalia sekä koostamaan niistä toimivia, monipuolisia oppimiskokonaisuuksia. Lisäksi saat käyttöösi paljon valmiita materiaalipohjia sekä valtavan, jatkuvasti täydentyvän mallitehtävien pankin pedagogisine ohjeineen ja ohjevideoineen. Kurssiin osallistuneet saavat kurssin lopussa osallistumistodistuksen ja oikeuden hyödyntää Pedanet -alustalla olevaa materiaalia myös kurssin päätyttyä.

Peda.net oppimisalustalla olevasta kurssista aukeaa 14 viikon ajan joka maanantai uusi aihekokonaisuus, johon osallistuja voi perehtyä omaan tahtiinsa ja soveltaa siitä ideoita ja materiaalia omaan opetukseensa. Jokainen aihekokonaisuus sisältää sekä digitaalisen että toiminnallisen osion ja kumpaankin lukuisia konkreettisia, opetuksessa testattuja esimerkkejä, niiden pedagogiikan ja ohjeet/ohjevideot harjoitusten toteuttamiseen tai materiaalien valmistamiseen. Kurssilla ei ole erikseen määrättyjä, viikkokohtaisesti suoritettavia pakollisia tehtäviä, mutta on suositeltavaa, että osallistujat laatisivat jonkin omaan opetukseen liittyvän harjoituksen tai harjoituskokonaisuuden kustakin viikko-ohjelman aihekokonaisuudesta. Kurssin keskustelualueelle postatuista omista sovelletuista harjoituksista saa kouluttajalta palautteen.

KOHDERYHMÄ: Verkkokurssi soveltuu kaikille digitaalis-taktiilisesta pedagogiikasta, eriyttämisestä ja oman innostavan opetusmateriaalin laatimisesta kiinnostuneille opettajille kaikilla eri kouluasteilla esiopetuksesta korkeakouluihin Suomessa ja ulkomailla. Kurssin mallimateriaalit ovat vieraiden kielten ja S2 opetuksesta, mutta ne ovat helposti sovellettavissa myös reaaliaineisiin ja suurin osa myös matematiikkaan. Kurssilaisten omissa julkaisuissa onkin nähtävissä esimerkkejä kurssin ideoiden hyödyntämisestä esim. maantiedon ja biologian opetuksessa.

HUOM! Kurssi soveltuu myös aiemmin Digiopetus Syyrilän koulutuksiin osallistuineille, sillä kurssi sisällöltään huomattavasti laajempi kuin esim. 4 päivän kesäkurssit.

KOULUTTAJA: Verkkokurssin on laatinut FM, ruotsin ja saksan lehtori Heini Syyrilä, jolla on 19 vuoden kokemus vieraiden kielten opettamisesta perusopetuksessa ja lukiossa. Vuodesta 2015 lähtien Syyrilä on opetustyönsä ohella kouluttanut opettajia ympäri Suomen sekä luennoinut useissa kansainvälisissä webinaareissa digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämisestä opetuksessa.

Palautteita verkkokurssista:

"Kaikin puolin erinomainen kurssi, jolta sain paljon uusia ideoita etäopetusarkeen ja samalla varmuutta eri digisovellusten käyttöön. Suosittelen lämpimästi kaikille!" Sonja Gehring, saksan yliopisto-opettaja ja yksi Suomen mestari -kirjan tekijöistä, Helsinki

"Aivan mahtava paketti! Monipuolisesti erilaisia niin toiminnallisia kuin digitaalisiakin tapoja selkein ohjein/ohjevideoin, joita oli helppo hyödyntää. Mikä loistavaa, nämä jäävät itselle myöhempääkin käyttöä varten, sillä kaikkea ei ehtinyt ammentaa kurssiviikkojen aikana. Positiivista oli sekin, että materiaali tuli vähitellen - sitä tuli niin runsaasti, että sisäistäminen ja toteuttaminen tarvitsee pidemmän ajan, joka tässä systeemissä hyvin mahdollistui. Reaaliaineen opettajanakin pystyin hyödyntämään suurinta osaa kurssin sisällöstä." Virpi Ahvenjärvi, maantiedon ja biologian opettaja Hämeenlinna

"Mielekästä verkkokurssissa on, että se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan! Olen kaivannut juuri tällaista tukea työhöni ulkomaille unohtamatta kurssin parasta puolta - sisältöä!" Annaleea Rantanen, luokanopettaja ja englannin opettaja Aurinkorannikon suomalainen koulu

Verkkokurssin normaali hinta on 220 € (sisältää alv 42,58 €). Jos ilmoittaudut mukaan 3.2.2021 mennessä, saat kurssin tarjoushintaan -15% eli 187 € (sis. alv 36,19 €) koodilla NOPSA.

Osallistumisoikeus kurssille alkaa, kun kurssi on kirjautunut maksetuksi (itse maksavat osallistujat). Ne osallistujat, joiden kurssin maksaa työnantaja, pääsevät mukaan kurssille rekisteröidyttyään Peda.net alustalle.

LASKUTUS: Merkitsethän ilmoittautumiseen täydelliset laskutustiedot. Mikäli osallistumisen maksaa osallistuja itse, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kurssimaksun maksaa työnantaja, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä kaupungin/kunnan sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja) sekä mahdollisen viitteen. Mikäli et pysty antamaan laskutustietoa ilmoittautumisen yhteydessä, kirjaa lisätiedot kohtaan 'laskutustieto ilmoitetaan myöhemmin'. Mikäli samasta kunnasta/kaupungista tulee useampia osallistujia, Digiopetus Syyrilä pidättää oikeuden yhdistää ne samalle laskulle.

HUOM! Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä (5 €), joten varmistathan laskutusosoitteen ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuja on velvollinen tarkistamaan ilmoittautumislomakkeessa antamansa tiedot oikeiksi.

Verkkokurssille osallistutaan henkilökohtaisella tunnuksella. Sen luovuttaminen eteenpäin on kiellettyä. Verkkokurssin kaikki materiaalit on tarkoitettu vain kurssille osallistuvien käyttöön. Niiden jakaminen muille on kiellettyä. Mikäli osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan poistaa kurssilta (tunnuksen pääsy verkkokurssille evätään) eikä osallistumismaksua palauteta.

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate