Nieuwsbrief April, Mei & Juni

Lieve Mensen, in deze tweede nieuwsbrief komen de huidige acties aan bod, introduceren we wederom een nieuw product en hebben we weer een leuk weetje voor u. Alles staat in het teken om uw huid voor te bereiden op de eerste Lentezon en misschien alvast voor de Zomer. Liefs, Danielle

Deze actie loopt nog steeds:

Plan nu uw kuur van 10 a-Hycid fruitzuurbehandelingen en ontvang twee behandelingen t.w.v. € 70,- GRATIS, betaald u de kuur in een keer? Dan ontvangt u ook nog eens 10% extra korting!

Geldig t/m eind juni

De Medex-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. Deze peeling is zeer geschikt om pigmentvorming, littekens, oneffenheden, slappe huid, acné en huidveroudering te behandelen. De fruitzuur peeling wordt afgestemd op persoonlijke huidtype en behoefte van de huid. Om de huid te laten wennen aan de fruitzuurpeeling wordt aan het begin van de behandeling thuis een 10% gel aangebracht. Na tenminste twee weken kan de peeling met een hoger geconcentreerde 30% fruitzuurgel in de salon plaatsvinden.

Deze fruitzuurpeeling versnelt het natuurlijk vernieuwingsproces, en zorgt voor verbetering van elastische eigenschap van de huid. Fijne lijntjes verzachten, de vochtigheidsverhoging en structuur van de huid wordt verbeterd.

NIEUW in het assortiment, Albapearl Skin Whitening. De crème voor een wittere en zachtere huid. De crème heeft een huidblekend en vochtinbrengend vermogen, zonder parfum, te gebruiken bij hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en sproeten. Het ingrediënt L-lactaten vertraagt de productie van Tyrosinase, een enzym dat betrokken is bij de productie van huidpigmenten, daardoor word minder huidpigment aangemaakt.

Is uw huid al voorbereid op de Lentezon?

Mooii Voorjaarsbehandeleling:

- Reinigen

- Fruit Acid peel masker

- Epileren

- Ampul

- Actief creme

- Masker

- Hoofdmassage

- Dag/nacht creme

Duur 30min nu € 30,-

Geldig t/m 30 juni

Weetje! Drinkt u wel voldoende water? Bekijk hieronder wat water drinken voor effect op de huid heeft, echt verbazingwekkend!

ACTIE! Mooii Permanente Make-up nu tijdelijk in prijs verlaagd t/m 30 juni.

Mooii Permanente Make-up wenkbrauwen VAN € 225.- VOOR € 190,-

Mooii Permanente Make-up eye-liner boven VAN € 165.- VOOR € 145.-

Mooii Permanente Make-up eye-liner onder & boven VAN € 250.- VOOR € 210.-

Mooii totale huidverzorging | Reigerskamp 787 | 3607 JV Maarssen | 06-46715045

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.