Loading

RISTIINALAISEN JA RISTIINAN RINKAN PYÖRÄSUUNNISTUS Kierrä lyhyt lenkki pyörällä tai jalan ja kuvaa itsesi matkan varrella

Mistä on kyse?

Ristiinalaisen ja Ristiinan Rinkan jokasyksyinen pyöräsuunnistus järjestetään tänä vuonna lauantaina ja sunnuntaina. Reitit voi käydä pyöräilemässä joko lauantaina 12. syyskuuta tai sunnuntaina 13. syyskuuta. Reittejä on kaksi, lyhyt ja pitkä, joista lyhyeen voit tutustua tästä jutusta.

Pyöräsuunnistuksessa kerätään rastimerkinnät jokaiselta rastilta Ristiinalaisesta löytyvään arvontalipukkeeseen. Tämä lipuke täytettynä palautetaan Ristiinalaisen postilaatikkoon, Brahentie 16. Tuolloin osallistuu Ristiinan Rinkan palkintoarpajaisiin.

Tänä vuonna lyhyen lenkin matkan varrelta voi myös ottaa kuvan itsestään, seurueestaan tai maisemasta. Ristiinalainen arpoo palkintoja niiden kesken, jotka ovat lähettäneet kuvan toimitukseen. Tällöin ei siis ole pakko kiertää koko lenkkiä. Tärkeintä on liikkumisen ilo!

Toimi näin

Ota itsestäsi tai porukastasi selfie rastipisteessä tai muussa tunnistettavassa kohdassa matkan varrella. Lähetä se Ristiinalaisen toimitukseen joko tämän verkkototeutuksen kautta tai sähköpostilla. Kuvan lähetys toimii Ristiinalaisen verkkosivujen lomakkeen kautta. Lomakkeessa kuvan kokoa on rajoitettu. Voit lähettää kuvan myös sähköpostiin toimitus@ristiinalainen.fi. Lähetä kuva viimeistään maanantaina 14. syyskuuta. Kuvassa olevilta henkilöiltä pitää olla lupa kuvan ottoon. Kuvan lähettämällä annat Ristiinalaiselle luvan käyttää kuvia julkaisutoiminnassa.

1. RASTI

Pyörätien alku Pietarintieltä Tuderuksentielle

2.RASTI

Risteävä tie juuri ennen Huumontietä

3.Rasti

Kivi Mankara Investin kohdalla

4.Rasti

Suurlahdentien ja Vanhan Suurlahdentien risteys

5.Rasti

Päiväkodin piha-alue