Loading

Igor Gruda fotograf med fokus på ungdomsidrott i Stockholm

Äntligen! Stockholms första professionella sportfotograf med fokus på barn och ungdomar.

Du väljer mig för att jag fångar ögonblicken och levererar minnen!

Jag är en erfaren fotograf som fotat hundratals idrottande barn och ungdomar. Med min erfarenhet som fotograf (även fd. friidrottare och fotbollstränare) samt min kamerautrustning kan jag fånga det som varken ögat, mobiltelefon eller kompaktkamera hinner se. Bläddra gärna i gallerian nedan för ett urval av bilder för att se vad jag menar.

Jag kommer ut till er och fotar under träning, samling eller match. I fokus kan det vara en särskild idrottare/spelare eller flera i laget.

Jag tar oehört många bilder under en match (mina kamerahus kan ta 10 bilder/sekund) som sedan ska sorteras. När jag har valt ut de bästa bilderna, bildbehandlar jag dem enligt min egenutvecklade svartvita "1958-process". De utvalda och tidlösa bilderna levereras digitalt till dig inom en vecka, via molnet eller på en USB-sticka .

Dela glädje. Och tårar!

Redan dagen efter fototillfället kommer du att få ett litet urval av bilderna via SMS. Dessa kan du enkelt dela med familj och vänner på sociala medier.

Trött på de stela porträttbilder?

Min inspiration föddes i frustrationen över de stela och bleka porträttfoton på mina barn som jag köpte år efter år. De ser ju inte ut så när de idrottar. Min idé här är att du och ditt barn är värda riktiga minnen.

Just nu erbjuder jag ett fantastiskt bra pris: 1.500 kronor per fototillfälle (upp till 60 minuter och max 3 idrottare). Det du får är:

  • En erfaren, kunnig och dedikerad fotograf kommer ut och fotar på plats och in action.
  • Samme fotograf sorterar ut och lägger kärlek i varje bildfil vid bildbehandlingen – alltså inga algoritmer, mallar eller mellanhänder.
  • 12-15 st bilder färdigbehandlade "1958" bilder per spelare.
  • Allt ingår – alltså inga dolda avgifter eller extra kostnader.

Självklart så kan jag anpassa mig till er verksamhet... fota ett helt lag under en match, fokusera på bara en spelare, dokumentera ert träningsläger... you name it. :) Ring eller maila så pratar vi om just dina behov.

Låt mig fånga de minnesvärda ögonblicken medans du njuter av ditt barns idrottande! Vi hörs.

Några foton från tidigare fototillfällen:

Created By
Igor Gruda
Appreciate

Credits:

Igor Gruda - IGSPORTFOTO