Loading

Investerings Guide Vad vill du göra med dina bilder?

"USB:t blev ju så VACKERT på väggen!"

Mitt mål är att du ska komma hem med färdiga produkter av dina bilder så att ni kan njuta av bilderna. Efter 15 år som fotograf så har jag haft återkommande kunder som investerar i digitala bilder som inte gör något med dem.När så mycket tid lagts på bilderna är de också värda att få komma upp på väggen. Det är en investering att gå till en fotograf och fånga minnen, tiden eller skapa konst till väggarna hemma.

Jag säljer digitala filer också. Var lugn. All investering går att dela upp till 24 månader. Och det är just det. En investering. En upplevelse. Ett värde är ovärderligt i generationer framöver. Jag lägger min tid, min själ och hela min konstnärliga talang för att ni ska få något annorlunda. Något unikt. Jag ser fram emot er fotografering.

Jenny Puronne / Fotokonstnär

När fotografi blir konst

Vi är så glada att vi anlitade Jenny att ta bilder på vår familj. Förutom en proffsig fotografering där hon fick våra barn att göra som hon ville och vi fick både glada barn och konstnärliga bilder så kändes det proffsigt hela vägen till leverans. När nu bilderna sitter på väggen är vi så tacksamma att vi investerat i detta. Vi kommer att glädjas varje gång vi ser på bilderna som pryder vårt vardagsrum och andra rum i hemmet. Det är båda konst och minnen på samma gång.

Familjen Nicklasson med barnen Ebba, Anton och Elsa

.

Vilka produkter passar bilderna?

Redan innan fotograferingen är det bra att tänka igenom vilka platser du önskar ha dina bilder. Är det en stor tavla? En collagevägg med fler av dina favoritbilder? Bordsförstoringar? Ett album att bläddra i? Ge bort bilder i present?

Det finns allt från enskilda bilder till digitala filer att köpa. Det mest lönsamma där du får mest för din investering är de olika paketen. Ett paket har hela 49% rabatt mot "ala carte"-beställning. Oavsett vad du väljer kan du känna dig trygg om investeringen känns för stor på en gång. Du kan betala upp till 24 månader utan ränta! Det som tillkommer är endast aviavgift 45 kr per månad samt en engångsumma som uppläggningsavgift.

Det känns tryggt.

Vi skapar konst av fotografi och minnen som varar

Jag har tillgång till ett sortiment som är det bästa på marknaden i dag. Bilder produceras manuellt för att säkerställa kvalitet hela vägen.

Fler paketlösningar finns. Tveka inte att fråga om ni har funderingar. Boka en bildvisning genom att skicka sms eller ringa Jenny 0761-777070 eller maila info@slottstudion.se Du kan även boka en fotografering på samma sätt om du ännu inte bestämt dig.

Välkommen önskar Jenny Puronne Photo Artist och Björn som håller i en del bildvisningar. Vi vill skapa det bästa för er.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.