Loading

G'day Koala DE LEUKSTE CADEAUS EN PREMIUMS

G’DAY…

Naast unieke dieren als de koala en kangoeroe heeft Australië ook een uniek woord: ‘G’day’. G’day is een afkorting van Good Day en wordt ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds gebruikt. G’day is altijd goed. In ieder Engelstalig land in de wereld weet men dat je uit Australië komt zodra je ‘G’day’ zegt bij een begroeting. Een mooi en uniek woord dat wij vonden passen bij The Dutch Outback Shop en daarom hebben gekozen als onderdeel van de naam voor onze producten.

The Dutch Outback Shop is een gevestigde naam als het gaat om opvallende producten uit (hoe kan het ook anders): Australië. The Dutch Outback Shop levert producten met een hoge omloopsnelheid en een gezonde winstmarge.

G’day Koala. Malle oortjes, grappige kraaloogjes, het zwarte neusje en de zachte grijze vacht, een koala is voor iedereen onweerstaanbaar. G’day Koala bestaat al zo’n 50 jaar en hij steelt nog iedere dag de harten van kinderen en ouders. Aanbevolen leeftijd 3+.

Onze producten zijn exclusief en lenen zich uitstekend voor toonbankverkoop en impulsaankopen. Maar ook als origineel bedankje bij een babyshower, huwelijk, evenementen of kinderfeestje is succes verzekerd.

Onze G’day Koala serie heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel jong als oud. Kinderen vinden het -cute- en willen het hebben, ouderen vinden het leuk om te geven. Een betere reden kunnen we u niet geven om te bestellen.

G’day Koala heeft fans over de hele wereld en is nu eindelijk ook in Nederland te koop, exclusief via The Dutch Outback Shop gevestigd in Hoogvliet.

KvK Rotterdam 69860750

Made by: FotoFunFactory

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.