Loading

Bröllop Paket, priser och info 2019

Er bröllopsdag går inte i repris! Det är en av många saker som gör att jag älskar att fota bröllop. Alla människor, möten, stämningen, alla skratt och tårar älskar jag att föreviga, det är vad som gör varje bröllop unikt. Ett bröllop är fullt av vackra ögonblick. Jag älskar vackra vyer och inramningar och jag får själv dåndimpen av lätt havsbris och fri horisont. Det naturliga ljuset är min bästa vän, det oförställda och ärliga blir naturligt vackert och tillsammans med det emotionella bildar det min stil. Inget bröllop av alla de jag fotat har varit det andra likt och bröllopsfoto skiljer sig från annan fotografering på det vis att det inte går att ta om ett foto. Vi är här och nu.

Balingsholm
Balingsholm
En fotograf med mer engagemang och värme får man leta efter! Vi kände oss verkligen bekväma med Evelyn och hade jätteroligt under fotograferingen. Bilder blev otroligt fina, över förväntan!!! /Susanna & Jimmy
Vi är jätte nöjda med våra underbara bilder! Vi hade en fantastisk dag med en dedikerad fotograf som fångade det naturliga ljus vi hade hoppats på i våra kort. Evelyn gjorde oss trygga och såg till att vi hade kul under hela fotograferingen. Vi rekommenderar Evelyn varmt till alla som vill ha minnesvärda bilder! Therése & Rikard

Att fånga just er känsla är ingen slump. Som er bröllopsfotograf vill jag att vi är förberedda inför bröllopsdagen. Om jag inte har varit på platsen ni gifter er på, tar jag god tid på mig och åker dit några dagar innan för att välja ut de vackraste inramningar och miljöer. Jag vill också träffa er, för att få all information om ert bröllop, få en bild av er som par och era önskningar, och i mina paket ingår även en förlovningsfotografering som sker i samband med planeringsmötet. Önskar ni få hjälp av MUA (Make-Up Artist) eller florist inför förlovningsfotograferingen så samarbetar jag med några väldigt duktiga och jag hjälper er gärna att hitta rätt.

Provence

Bokning

Tänk på att vara ute i god tid med er bokning. Ni är många som gifter er på lördagar mellan maj och september.

För att boka mig som bröllopsfotograf på just er dag behöver jag ett signerat kontrakt och 40% i bokningsavgift. Därefter är vi bokade!

Ni kan lätt nå mig på hello@evelynwallin.com eller 0723-107300

Beroende av säsong tar det mellan 5 veckor - 12 veckor att få sina bilder. Varje bild är nogrannt redigerad i flera program för att säkerställa att kvalitén håller i generationer.

Redigering och retusch: Alla levererade bilder redigeras. Även mingelbilder och detaljbilder som dukning. Viss retusch ingår med reservation för att vissa bakgrunder helt enkelt inte går att åtgärda.

Ekeby loge
Thoresta Herrgård

Fri horisont

Jag fotar förslagsvis förberedelser, first look, porträtt, vigsel, brudskål, mingel, delar av middag och golden hour porträtt Tillsammans planerar vi era önskemål för dagen.

 • Förlovningsbilder i samband med planeringsmötet
 • Stöd under planeringens gång med konkreta tips som hjälper er att få bröllopet ni önskar
 • Minst 400 fullt redigerade, högupplösta digitala bilder via ett online galleri som ni kan dela med familj och vänner
 • 30 utvalda prints och medföljande usb minne att spara bilderna på i en vacker träbox
 • 10 timmar fotografering

24 000 kr

Havsbris

Jag fotar förslagsvis first look, vigsel, brudskål, mingel, delar av middag och golden hour porträtt. Tillsammans planerar vi era önskemål för dagen.

 • Förlovningsbilder i samband med planeringsmötet
 • Stöd under planeringens gång med konkreta tips som hjälper er att få bröllopet ni önskar
 • Minst 200 fullt redigerade, högupplösta digitala bilder via ett online galleri som ni kan dela med familj och vänner
 • 30 utvalda prints och medföljande usb minne att spara bilderna på i en vacker träbox
 • 6 timmar fotografering

17 000 kr

Tillval

Ni kan addera värde i valt paket:

 • Extra timmar på bröllopsdagen, 2 500 kr per timme, vilket adderas på slutfakturan
 • Boudoir fotografering, morgongåva, från 4 500 kr
 • "Pop the question" fotografering, från 4 000 kr
Vi hade en fantastisk dag med Evelyn. Vi är vanligtvis inte vana med att fotas så mycket, men Evelyn fick oss verkligen att känna oss bekväma och det resulterade i jättefina bilder ! Tack så mycket för att du var med och gjorde vår dag perfekt 😊 /Caroline & Nicklas
Östra Ryds Kyrka & Balingsholm
Vi blev väldigt nöjda med Evelyn som vår bröllopsfotograf. Hon har ett öga för detaljer och känsla av stil som tilltalade oss. Det var lätt och trevligt att arbeta med henne under fotograferingen och vi tyckte att bilderna blev väldigt fina och sagolika, de återspeglade vår dag och våra upplevelser på ett väldigt vackert sätt. Vi kan utan tvekan rekommendera Evelyn Wallin som bröllopsfotograf! / Alina & Jimmy

Stadshusbröllop

Under lågsäsong (okt-mars) finns möjlighet att boka mig för ett stadshusfotografering! Man kan alltid fråga mig under högsäsong med, men det är svårare då jag oftast är bokad.

Jag försöker alltid få era bilder att kännas exklusiva, om ni bokar mig har ni har även ännu en förmån. Jag samarbetar med en fantastiskt duktig florist som erbjuder er en blombukett med säsongens blommor i era färgval och en corsage för enbart 750kr.

 • Porträtt och borglig vigsel
 • 1,5 timmars fotografering
 • 50-75 fullt redigerade bilder

5 500 kr

Stadshuset

Copyright © 2018 / Evelyn Wallin Photography / www.evelynwallin.com / hello@evelynwallin.com/ 072-310 73 00

Thoresta Herrgård

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.