Loading

Chuks. Films Сватбен сезон 2019

Здравейте,

Снимаме сватби за хората и емоцята им. Обичаме да виждаме привличането в очите на двойките през обектива.

Искреност. Емоция. Радост. Това са трите ми цели.

Носим всичко необходимо за заснемането на специалния ви ден (камери, обективи, стабилизационна техника) и няма да заплащате допълнително. Единствено ако искате да заснемане с дрон, е нужно да има и втори видеооператор.

Сватбен филм

Сватбеният филм е основата на предлаганите услуги. Крайният продукт представлява филм, с дължина от 20 до 90 минути в зависимост от характера на сватбата и вашето желание. Тук ще видите всичко, случващо се по време на сватбения ви ден, всичката емоция, танци, ритуали и много от вашите усмивки и целувки.

Пакетът включва:

  • Сватбен филм
  • Един видеооператор
  • 10 часа претой
  • Доставка до 90 дни
Цена: 1400лв

*за запазване на дата е нужно капаро от 400лв

  • Пътни извън град Пловдив - 0,40лв/км
  • Допълнителен престой - 100лв/ч
  • Нощувка за сватби на повече от 150км се поема от вас или се заплаща допълнително

Добавки

Сватбен Трейлър - 100лв

Трейлър е кратък клип на всичко, случило се по време на сватбения ви ден, но в компактен формат. Дължината му варира между две и седем минути като тук се набляга на настроението на деня и цялостносто усещане.

Сватбен Тийзър - 100лв

Тийзър е кратък клип с дължина до 2 минути и обощава ключови моменти от сватбения ден с фокус върху младоженците. Предоставя се до 1 седмица след сватбата.

Втори оператор - 300лв

Повишава стойността на продуктицята многократно, защото вече има две гледни точки за всички ритуали, различни перспективи, взаимопомощ при по-сложни локации за снимане. Препоръката ми е ако бюджета ви го позволява задължително да обмислите тази добавка.

Дрон - 150лв

Заснемането с дрон е прекрасен начин да се разкрие обстановката и характера на събитието. Препоръчително е да има втори оператор, ако изберете тази опция.

Следсватбена сесия - 200лв

По време на тази сесия може да се отпуснете и насладите един на друг, докато ви заснемем в спокойна обстановка далеч от всички погледи и да сътворим нещо прекрасно като добавка към филма/трейлъра ви.

Дървена подаръчна кутия за родители и приятели - 50лв

Дървената подаръчна кутия е прекрасен подарък за вашите родители и приятели. В нея ще има всички поръчани от вас продукти (филм, трейлър, тийзър) на флаш памет. А при желание може да изпишем на кутията вашите имена или имената на получателите.

Суров материал - 100лв

Ако искате да получите всичко, което сме заснели от сватбата ви може да прехвърлим всички видео файлове на хард диск предоставен от вас.

Корекции на готовия филм/трейлър - 100лв

Ако искате да бъдат направени малки корекции на вашият филм/трейлър можем да изпълним задачата без проблем. Цената е за за 5 отделни малки промени към трейлъра или филма.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.