Loading

Wordt het nog beter? Het afgelopen jaar was voor heel veel bedrijven een goed jaar. de vooruitzichten zijn ook prima, Maar achterover leunen is geen optie.

Betere prestaties?

Stilzitten is achteruitgang. Dus net als in 2017 moeten we in 2018 aan de bak. Continu verbeteren is geen keuze meer, maar een feitelijke noodzaak. Het blijkt echter, dat maar 10% van de bedrijven continu aan verbeteren doet, terwijl het een normaal bedrijfsproces zou moeten zijn. Tijd wordt vaak als reden genoemd, maar in feite is het een gebrek aan prioriteit. En dat is vreemd, want de voordelen van continu verbeteren zijn in de praktijk bewezen: betere prestaties, tevreden klanten en betrokken medewerkers.

Dit zijn gegevens uit een concreet project

Onderzoek laat zien dat 80% van het verbeterpotentieel komt van de medewerkers en 20% van managementinitiatieven

Maak dat potentieel waar

VAViA heeft daarom verschillende instrumenten ontwikkeld om dat potentieel ten volle waar te maken:

  1. Er is een verzameling korte, handige podcasts waarin u zich, wanneer het u uitkomt, kunt laten bijpraten over continu verbeteren en teamontwikkeling.
  2. De Toolbox heeft zich, in zijn korte historie, al ruimschoots bewezen als instrument om de groeicapaciteit van uw bedrijf te vergroten.
  3. En we hebben een uitgebreide boekenplank met achtergrondinformatie en concrete handleidingen.

'Disruptive' bedrijven met een innovatieve werkwijze, zoals Uber en AirBnB, passeren keer op keer (en steeds vaker) de gevestigde orde. De noodzaak tot vernieuwen en verbeteren neemt daarom nog eens extra toe. Stilstand is, meer dan ooit, achteruitgang. VAViA biedt, behalve de toolbox, nog veel meer informatie en begeleiding om die uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.

Een impressie van de 'Continu Verbeteren Toolbox'

Onze plannen voor 2018!

Naast het succesvol realiseren van verbeterprojecten voor onze klanten komen we ook met:

  • het geven van Dagstart- en de Kaizen-training,
  • we publiceren een onderzoek naar continu verbeteren,
  • we publiceren binnenkort een nieuw Digizine. Bekijk hier het vorige Digizine 7,
  • ook dit jaar verzamelen we interviews met beïnvloeders en beslissers over Continu Verbeteren.

Gaat u op 15 februari mee op bezoek bij Hollander Barendrecht?

Bent u supply chain-verantwoordelijke, logistiek manager, productiemanager, CEO, COO of CFO? VAViA nodigt u van harte uit voor een unieke kans om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Op 15 februari 2018 krijgt u bij Hollander Barendrecht een kijkje in de keuken en gaan we met prof. dr. Jack van der Veen en met drs. Jaco van der Schoor in gesprek over Ketensamenwerking. Het bezoek duurt van 14.00 tot 17.00 uur, met aansluitend een hapje en drankje.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.