zero stone project introducTion : the building located in the alley

Facade

Even though it is located in a narrow alley, we still want people in the building can enjoy the sunlight.

Living & Dining room

There is no wall between these spaces, so we can see through the whole room, and feel the space is bigger than it real is.

Multi-using room

With the pulldown bed, the room can be used as study room or children's bedroom.

Master bedroom

The sliding door between master bedroom and multi-using room makes this flat suitable for couples or core family.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.