Loading

Nieuwsbrief Maart 2018

Allereerst dank aan de zaalhockey-commissie voor een geslaagd zaalhockeyseizoen. Samen met de Jeugdevenementen-commissie hebben zij de zaalkampioenen (zoals het leukst geklede team van onze club hierboven) inmiddels gehuldigd.

Vrijdag 23 maart speelt Heren 1 voor de Silver Cup-beker tegen rivaal Reigers H1. Dit belooft zoals gewoonlijk een spektakel te worden. Om door te stomen naar de volgende ronde van de beker hebben zij jullie support nodig! Komen jullie vrijdag om 20:30 uur kijken? Zorg dat je op tijd bent, want we verwachten veel publiek.

Achter de schermen werkt de technische staf alweer aan de teamindeling. Binnenkort kunnen jullie op de website lezen hoe teamindeling en selectie voor jeugdteams dit jaar zal verlopen.

Het tweede competitieweekend in maart was akelig koud. Toch gingen sommige wedstrijden door. Hoe komt dit? En wat kun je doen als het koud is en wedstrijden gaan toch door?

Grote Clubactie uitslag.

Weten jullie nog dat begin dit seizoen de DEF teams hard hebben gewerkt om loten voor de Grote Clubactie te verkopen? Tijdens de zaalperiode werd de uitslag bekend.

Bijna 4.200 euro voor onze club.

Per tien verkochte loten kregen leden een kortingsbon van sponsor SPORT 2000. Bovendien krijgt het team dat het meeste aantal loten gemiddeld per lid verkocht een etentje in de Rustende Jager. Kijk op onze website voor de uitslag hiervan. Bij deze willen we alle moeders die hebben geholpen met het invoeren van de loten van harte bedanken voor deze welkome bijdrage aan de clubkas.

Tijd voor een TD

Eind april weer een TD inclusief DJ.

Dank aan onze sponsoren

Dankzij de sponsoren zijn wij als club financieel gezond. Sommige sponsoren zijn zeer trouw en zijn al jaren supporter van MHC de Kikkers. Daarom vinden wij het belangrijk om elke nieuwsbrief te laten weten, welke bedrijven achter ons staan:

'DOE' mee met Doe Fysiotherapie

Bij DOE werken experts op het gebied van beweging. Als partner van MHC de Kikkers wil DOE alle leden in de maand april een kijkje achter de schermen geven. Laat eens kijken naar die vervelende pijntjes of ‘DOE’ een keer mee met een personal training of een kickboksles! Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Kriek Optiek bestaat 30 jaar! Bekijk de acties.

Onze partner Kriek Optiek bestaat 30 jaar! De gehele maand maart 2018 vieren ze dat ze 30 jaar geleden de familiewinkel zijn begonnen. Ed Kriek nam in 1988 de winkel "het Brillenhuis" over. Het bedrijf staat al 30 jaar als een huis met service als kernwaarde. Kijk op onze website voor meer informatie over de kortingsactie in de maand maart.

e-Learning ClubScheidsrechter (CS)

Inmiddels heeft een aantal ouders van de C, D en E-jeugd zich opgegeven voor de e-Learning cursus om zodoende zijn of haar CS-kwalificatie te behalen. We zijn daar natuurlijk heel blij mee! Voor hen, maar ook voor de jeugdleden die al dan niet verplicht (vanaf B-jeugd), hiervoor de modules aan het volgen zijn, organiseert de Commissie Arbitrage nog een "Opfrisavond".

Op dinsdagavond 3 april a.s., vanaf 19.30 uur is iedereen welkom om de opfrisavond bij te wonen. Door middel van foto's, filmpjes en casussen wordt op interactieve wijze de ins en outs rondom het fluiten besproken. Onze ervaring leert dat deze avond heel nuttig is ter voorbereiding op het examen!

Het examen vindt plaat op donderdag 5 april a.s. vanaf 19.30 uur op ons clubhuis! Iedereen die zich opgegeven heeft voor de e-Learning wordt hier verwacht.

Heb je nog vragen over de e-Learning, loop je tegen problemen aan, of wil je je toch nog opgeven om zodoende je CS-kwalificatie te behalen, klik dan op onderstaande link

Trainingen tijdens feestdagen

Denken jullie er aan dat er op de volgende dagen geen trainingen zijn, tenzij dit anders is afgesproken met jouw trainer:

  • Goede vrijdag, 30 maart
  • 1e en 2e Paasdag, 1 en 2 april
  • Koningsdag, 27 april
  • Tijdens de Meivakantie, 30 april t/m 11 mei
  • Pinksteren, 20 en 21 mei

Sportiviteit & Respect

Hoe hou je een club met ruim 1.000 leden leuk? Heel eenvoudig: als we ons allemaal een beetje aan de afspraken houden. Voor jeugdspelers en hun ouders hebben we de afspraken al enige tijd terug op papier gezet

Maar wat doe je nu, wanneer iemand zich niet aan deze afspraken houdt? Wie moet er dan iets van zeggen? De trainer? De coach? Het bestuur? Iemand anders? Bij deze vereniging verwachten we dat in eerste instantie jij er iets van zegt. Mag dat? Hoort dat? Jazeker! Twee van de afspraken zijn:

  • Spreek met elkaar en niet over elkaar
  • Grijp in bij grensoverschrijdend gedrag

Dus, hoe hou je een club met ruim 1.000 leden leuk? Onder andere door je directe omgeving te herinneren aan de afspraken hierboven, wanneer ze die even lijken te zijn vergeten.

Vriendjes/vriendinnetjes middag

Op vrijdagmiddag 18 mei zal er weer een vriendjes/vriendinnetjes middag plaatsvinden voor de Funkey en Benjamins kinderen! Zet deze datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt in de nieuwsbrief van april.

Dank voor het volledig doorlezen van de nieuwsbrief. We willen jullie mailbox niet volstoppen, dus we streven er naar eens per maand eentje te sturen. Voor actueel nieuws, houd de website, app of Facebook in de gaten.
Created By
Communicatie Kikkers
Appreciate

Credits:

Created with images by dolfkloosterziel - "ripe winter fence" • Foundry - "spectrum color chevreul chromatique rainbow array colorful" • Anemone123 - "team spirit cohesion together" • Willy66 - "agenda work balance" • rawpixel.com - "untitled image"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.