Villa Terra Panache een gedroomde plek voor groepsvakanties

Villa Terra Pananache

Vlak aan de duinrand, met het strand op enkele minuten loopafstand, ligt het zonnige Villa Terre Panache. Een vrijstaand, monumentaal pand in de kleuren van de Provence en Côte d’Azur, een streek waar de eigenaren lang hebben gewoond. Wie over de drempel stapt van dit mediterrane huis, voelt zich meteen thuis. Alle gastenkamers zijn liefdevol ingericht met schilderachtige details en hebben heerlijke bedden met kraakheldere lakens. De gezellige villa biedt leefruimte en slaapcomfort aan maximaal vijftien personen. Dat maakt Terre Panache tot een gedroomde plek voor groepsvakanties maar ook een sprankelende omgeving voor vergadersessies.

Mooie stranden op loopafstand.

De duinen met zijn talloze herten bevinden zich op honderd meter afstand. Het strand en het levendige centrum vol terrassen en eettentjes zijn op vijf minuten lopen. Het huis zelf ligt in een rustige straat en heeft een eigen parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is Villa Terre Panache goed bereikbaar: Zandvoort heeft een station, dat rechtstreeks in verbinding staat met het populaire Haarlem en Amsterdam. Dus ook een dagtochtje daar naartoe is zo gemaakt.

Je waant je in de Mediterrané
op het strand is ook 's avonds voldoende vertier.
Weer één zijn met de natuur.
Created By
Infra Communicatie Infra Communicatie
Appreciate

Credits:

Foto's zijn eigendom van Infra Communicatie. Publicatie is alleen toegestaan na toestemming van Infra Communicatie.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.