Loading

Bröllopspaket Vilka Bilder vill ni ha från er dag?

Vi sa ja

Kärleksfulla och känslosamma porträttbilder på er två. Er vigsel med de där magiska ögonblicken. Glädjetårarna och lyckan när ni möter er familj och era vänner för första gången som gifta. 3 timmars fotografering på er bröllopsdag, konsultationsmöte, 120 högupplösta redigerade bilder på USB samt ett webbgalleri.

Detta paket kan enbart bokas i mån av plats under lördagar på högsäsongen (maj till september) tidigast 1 månad innan ert bröllopsdatum.

11.000 kr

En del av er dag

Kanske vill ni fånga det där pirret i magen under förberedelserna? Eller är det första talet ni vill ha kvar som vackra bilder? I det här paketet kan ni välja vilket. Kärleksfulla porträttbilder, vigseln med alla magiska ögonblick och gratulationerna efteråt förevigar vi också så klart. Konsultationsmöte, provfotografering, 6 timmars fotografering på eran bröllopsdag, 350 högupplösta bilder på USB och ett webbgalleri.

20.000 kr

Alla magiska stunder

På morgonen är det pirrig förväntning blandat med glada skratt. Sen en mysig stund för bara er två när vi tar vackra porträtt på er. Vigsel med efterföljande gratulationer innan middagen och festen tar vid med varma tal och roliga upptåg. Konsultationsmöte, provfotografering, 12 timmars fotografering på eran bröllopsdag, 800 högupplösta bilder på USB samt ett webbgalleri.

30.000 kr

Lite mer av er dag

Vill ni att jag är med under flera timmar av er bröllopsdag? Förevigar en stund till på middagen eller stannar ända tills första dansen?

2000 kr per påbörjad timme vid bokning minst 2 veckor innan ert bröllop

3000 kr per påbörjad timme vid bokning senare än 2 veckor innan er bröllopsdag

Stadshuset

Ska ni vigas i Stockholms vackra stadshus? Vackra porträttbilder tagna i och runt stadshuset, vigselfotografering, gratulationer och gruppbilder efter vigseln. Konsultationsmöte med provfotografering, 2 timmars fotografering på er bröllopsdag, 75 högupplösta bilder på USB samt ett webbgalleri.

6.500 kr

Skärgårdsbröllop

Ska ni gifta er i Stockholms skärgård? Så underbart!!! Jag älskar våran vackra skärgård och oavsett om ni vigs i ett litet skärgårdskapell, på en enslig kobbe eller någon av våra fantastiska större öar så kan jag ta mig ut till er med egen båt under perioden maj-september. På så sätt slipper ni tänka på hur ni ska få ut fotografen i tid till ert bröllop och jag finns på plats redan kvällen innan/tidigt på morgonen för att välja ut bra platser till era porträttbilder och stannar gärna till dagen efter för att föreviga hela er bröllopsfest om ni vill.

Vardagsbröllop

Varje dag är värd att fira kärleken på

Planerar ni er kärleksdag på en vardag? Fråga mig om mina vardagspriser för just bröllopspaketen. Vardagsbröllop kan bokas året runt oavsett säsong.

Lyxiga fotoböcker & Vackra tavlor

När ni sen är gifta och festen över...då är det dax att fundera på vad ni vill göra med era bröllopsbilder? Jag hjälper er självklart med fina produkter av hög kvalitet. Jag har både lyxiga fotoböcker och vackra inramade printar

Till min Prislista för Produkter

Viktigt att veta

I alla mina bröllopspaket ingår ett konsultationsmöte där vi får lära känna varandra lite grann. Det är viktigt att ni känner att ni trivs med mig så att ni kan känna er avslappnade på er bröllopsdag. Vi gör också en liten provfotografering så att ni får känna på att stå framför min kamera och går igenom kontraktet och alla frågor ni har inför er bröllopsfotografering.

I alla priser ingår förberedelser, restid och reseersättning inom Sverige, fotografering, urval, redigering samt leverans av högupplösta bilder på ett USB och under en tid i ett webbgalleri. Alla bilderna som leveras bildbehandlas och ibland kan även en lätt retush ingå.

Vid bokning av mina bröllopspaket så skriver vi ett kontrakt mellan fotograf och kund och ni debiteras 40 % av summan som en delbetalning, detta fungerar som en säkerhet för både er och mig. På så sätt är ert bokande datum garanterat.

Jag förbehåller mig rätten att publicera bildmaterialet på min hemsida samt på mina sociala medier tex facebooksida och instagram om inget annat avtalats.

Vill ni veta mer?

Vad roligt! Kontakta mig via formuläret på min hemsidan eller via mail till info@kelasbilder.se. Berätta gärna vilket datum ni har valt, hur ni tänkt er ert bröllop och lite om er själva.

Jag ser fram emot att höra av er!

Credits:

Photographer Michaela Edlund www.kelasbilder.se

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.