Loading

Håravfall och järnbrist VÄL DOKUMENTERADE FÖRBINDELSER

Många människor lider av överdriven hårförlust och detta kan vara mycket traumatiserande. Detta är dock ganska vanligt och det har många gånger att göra med låga järnvärden.

En översyn av 40 års forskning visar att järnbrist har en mycket närmare koppling till håravfall än de flesta läkare inser. Det kan vara nyckeln till att återställa hårväxten, finner Cleveland Clinic dermatologer.

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/news/20060516/hair-loss-may-be-iron-deficiency#1

Överlevnadsläge

När järnbrist utvecklas till anemi, skickar den kroppen till överlevnadsläge, kanaliserar syre för att stödja vitala funktioner istället för att använda det för att hålla håret på ditt huvud!

http://www.naturallivingideas.com/hair-warning-signs/

George Cotsarelis, chef för University of Pennsylvania Hair and Scalp Clinic, har studerat järntillskott hos kvinnor med olika former av håravfall.

"Från vår kliniks erfarenhet är det klart för mig att om du fyller hårförlustspatienternas järnförråd med järntillskott, är de mer benägna att återfå hår eller åtminstone sluta ha håravfall. Och de behöver inte vara anemiska. Det är det största misstaget som läkare gör. "

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/news/20060516/hair-loss-may-be-iron-deficiency#1

Låga järnvärden

Förhållandet mellan järn och håravfall är väl dokumenterat.

Låga järnnivåer leder till hårförtunning och håravfallsproblem. Det är faktiskt ett av de vanligaste problemen hos kvinnor med håravfall

http://www.hairlossfixes.com/iron-and-hair-loss.html

Något låga järnvärden korrigeras enkelt med någon av OptiFer®-serien av hemjärnstillskott. OptiFer®-produkterna är mycket effektiva och ger inte obehagliga biverkningar

Kunders röster

"Jag kände för en tid att jag förlorade hår mer än vanligt. Min läkare berättade för mig att det kan vara pågrund av lågt järn. Så bestämde jag mig för att prova ett järntillskott som jag visste, OptiFer®, och inom två veckor jag försvann min hårförlust . Det fanns inga biverkningar alls och jag tog bara en tablett per dag. Jag rekommenderar verkligen det här."

Marcela Schlaepfer Sucupira, Cortex Intelligence, Rio de Janeiro

Marcela Schlaepfer Sucupira

"Jag trodde att jag förlorade hår för mycket och fick en rekommendation för ett hemjärns-tillskott, OptiFer®. Det fungerade som förväntat och nu har jag perfekt friskt hår. Superlätt, en tablett per dag när som helst. Inga mag- eller andra biverkningar. Jag gillar OptiFer® och rekommenderar det. "

Leila Pais de Miranda, Moleque de Ideias, Niterói, RJ

Leila Pais de Miranda
Created By
Michael Collan, NutriCare Division of MediTec Group de ideias
Appreciate

Credits:

Created with images by Daniel Monteiro - "Sabrina" • tommerton2010 - "beautiful faces" • fiction of reality - "feline"