Loading

Welkom www.davidbrand.nl

Welkom op davidbrand.nl.

Mijn naam is, je raadt het al, David Brand. Ik vind beelden creƫren fantastisch! Van liggen in de natuur en turen door een camerazoeker word ik heel gelukkig. Met veel enthousiasme maak ik beelden en films die opvallen door een speciale belichting, compositie of sfeer.

Replica of werkelijkheid?

Wat ik erg mooi vind, zijn slakken, mysterieuze bossen en mistige zonsopgangen. Verder voel ik mij aangetrokken tot spannende verhalen, lichtsterke lenzen en pakkende muziek. Ik geloof trouwens niet dat een beeld een exacte replica van de werkelijkheid moet zijn. Een beeld moet een replica zijn van mijn werkelijkheid. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op Facebook of Instagram:

Visual storytelling

Naast foto's maken ben ik gek op videografie. Ik vind het een heerlijke uitdaging om in korte video's een verhaal te vertellen. Dat kan een spannend, eng of een mooi verhaal zijn. Ben je benieuwd naar de video's die ik maak? Je vindt ze op mijn YouTube-kanaal:

Waar vind je mij?

Als het aan mij ligt, ben ik in mijn favoriete natuurgebied De Duivelsberg in Beek bij Nijmegen. Ik heb er al talloze beelden en video's gemaakt. Vind je mij daar niet en heb je mij nodig? Stuur dan even een mailtje!