Loading

Magyarkéci Vakációs Gyermekbibliahét 2019. Augusztus 27-31.

Micsoda öröm minden évben belevágni a gyermekbibliahétbe! Nagy kaland, jó élményekkel, fantasztikus önkéntesekkel, csudaszép gyermekekkel, izgalmas témával, tele Isten szeretetével. Hálás köszönet azoknak az ügyes emberkéknek, akik évről évre előkészítik a témát, kidolgozzák, és rendelkezésünkre bocsátják az anyagot!

KEZDJÜK HÁT EL!

ELSŐ NAP - KEDD

Pierre(Gergő) egy jól menő párizsi divattervező. Városában épp divathetet rendeznek, s verseny keretében keresik a legszebb modellt.

Monique (Bea) és Chloe (Aliz) két gyönyörű és magabiztos lány, azonnal be is nevez a versenyre.

Juliette (Ági) viszont csúnyának gondolja magát. Pierre ezért elmond neki egy történetet...

A történet Józsefről szól, aki apjától annak idején egy csodaszép ruhát kapott ajándékba. Hogy miért? Csak azért, mert az Apja nagyon szerette őt...

A történet hallatán Juliette felbátorodik, benevez az első fordulóba, és MEG IS NYERI!!

A történet után szabadtéri kézimunkázás következett...

MÁSODIK NAP - SZERDA

A második napot nagy pancsírozással-hancúrozással kezdtük: a vízicsúszda mindent és mindenkit tarolt...

Aztán pedig jött a NAGY KIMOSAKODÁS!

Az Élet nagy kaland, s bizony nem egyszer futunk rá komoly bukkanókra is. Ilyenkor mit teszünk? Mi van ha lenyúlják a szép ruhánk?

A mai Történetben ennek néztünk utána...

ISTEN VEZET!

Monique és Chloe elképedve veszi tudomásul, hogy Juliette megnyerte a modell-verseny első fordulóját. Ezt nem engedhetik, mi lesz így az ő jövőjükkel? Fondorlattal gáncsot vetnek hát társuknak. Kicserélik a Pierre által Juliettenek szánt ruhát, így a lányt a következő fordulóban lepontozzák…

Juliette ismét padlón van: elvették a szép ruháját, valami mást aggattak rá, amiben kinevetik és alulértékelik őt mások. Az ügyes tervező, Pierre azonban résen van, és folytatja a történetet, arról a Józsefről, akinek életútja kísértetiesen hasonlít a csalódott modelléhez…

Nemsokára kiderült, hogy bármi is történjen az életünkben, nem felejthetjük el: ha a Nagy Tervező valakit kiválasztott, azt VEZETI IS, minden akadályon át!

UGYE, MILYEN KLASSZ HÍR EZ?

Created By
Pal Mike
Appreciate

Credits:

Mike Pál

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.