Loading

Uudenmaankatu 1 A, 3. krs, 20500 Turku, Finland, Tel. +358405455114 urmas@mainosurmas.net

Graafinen osaaminen ja yhteistyön helppous ovat vahvuuteni.

Asiakkaan ymmärtäminen, aika- ja kustannusarvioissa pysyminen sekä toiminnan läpinäkyvyys luovat hyvän pohjan yhteistyölle ja toimiville ideoille.

“Tarjoan kilpailukykyistä ja joustavaa palvelua sekä idearikasta luovaa suunnittelua kokemuksella höystettynä." Eero Urmas

Pakkaukset, esitteet, mainonta ja kampanjat, kuvitukset ja logot, asiakaslehdet ja katalogit, graafiset ulkoasut ja yritysilmeet.

ELIXI -pellavasiementuotteet apteekeille, visuaalinen ilme, pakkaussuunnittelu ja myymälämateriaalit.
Mastermark Magazine – kaksi kertaa vuodessa – hurja ja antoisa työ.

Mastermark yritysesittelyvideon suunnittelu, käsikirjoitus, filmien ja musiikin sovitus – selkeä näkemys yrityksestä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Heijastin on suomalainen keksintö, joka pelastaa ihmishenkiä joka päivä.

Pakkauslehden uusi ulkoasu ja taitto.
Wrap It -tapahtuman tunnuksen suunnittelu.
Logot ja yritysilmeen suunnittelu
PerkinElmer/Wallac vuosien varrella tehtyjä esitteitä ja kampanjamateriaaleja.
Yhdessä Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa tehty Biojätekampanja tuo positiivisesti esiin biojätteen kierrätyksen. Persoonalliset jätehahmot houkuttelevat tutustumaan asiaan ja positiivinen ilme helpottaa viestin vastaanottamista. Kampanjan lisäksi tein myös kuvituksen. Kampanjaan kuuluivat ilmoitukset, radiomainokset, linja-automainokset, bannerit ja messuaineistot.
LSJHn kanssa tehty vaatteidenkierrätyksestä kertova tiedotuskortti.
Finnsementin sementtisäkit oli osa Finnsementin uuden identiteetin luomista. Kokonaisvaltainen suunnittelu, missä käytin suunnittelemaani logoa graafisena yhdistävänä tekijänä.
Mastermark Oy tuotepakkaukset yhtenäistävät tuotevalikoiman sekä vahvistavat tuotteiden laatumielikuvaa.
Svenni-hahmo ja Svenska på stan -kampanja luotiin helpottamaan ruotsin kielen käyttöä. Suomenkieltä äidinkielenään puhuvia rohkaistiin puhumaan ruotsia, samoin kuin ruotsia äidinkielenään puhuvia käyttämään ruotsia jokapäiväisessä kanssakäymisessä. Positiivinen kampanja ja Svenni-hahmo saivat ihastuneen vastaanoton ja Svenni jatkaa seikkailuaan edelleen.

Pakkaus on myynnin eturintamassa. Lopullinen ostopäätös syntyy kun asiakas ja pakkaus kohtaavat hyllyn edessä tai tietokoneen näytöllä. Pakkaus on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa ostopäätökseen.

Pakkaus on viestinnän eturintamassa.
Finnsementi logo ja graafinen ilme.
Paramet halusi näyttää osaamisensa – esite kertoo oleellisen.
Mastermark Oy logon ja ilmeen uudistaminen.
"Tarjoan graafista ja mainonnan suunnittelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakkainani on kansainvälisiä suuryrityksiä, pienyrityksiä ja yhdistyksiä. Suunnittelen pakkaukset, esitteet ja katalogit, vuosikertomukset ja asiakaslehdet, yritysilmeet, logot ja logojen viilaukset, mainokset ja kampanjat. Suunnitteluni pohjana on positiivinen asenne ja toimivat ideat. Ota yhteyttä." Puh. 0405455114 tai urmas@mainosurmas.net
Created By
Eero Urmas
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.