Loading

Lukoilantie 10 B 14, 20320 Turku, Finland, Tel. +358405455114 urmas@mainosurmas.net

Hyvät ideat, graafinen osaaminen ja yhteistyön helppous ovat Mainostoimisto Urmaksen vahvuudet.

Asiakkaan ymmärtäminen, aika- ja kustannusarvioissa pysyminen sekä toiminnan läpinäkyvyys luovat hyvän pohjan yhteistyölle ja toimiville ideoille.

Mainostoimisto Urmas tarjoaa luovaa suunnittelua hyvällä asenteella.

Suunnitelemme pakkaukset, esitteet, mainokset ja kampanjat, kuvitukset ja logot, asiakaslehdet ja katalogit, graafiset ulkoasut ja yritysilmeet.

Mastermark Oy tuotepakkaukset yhtenäistävät tuotevalikoiman sekä vahvistavat tuotteiden laatumielikuvaa.
ELIXI -pellavasiementuotteet apteekeille, visuaalinen ilme, pakkaussuunnittelu ja myymälämateriaalit.

Mastermark Magazine. Suunnittelu ja taitto.

Mastermark Magazine 1/19 – 156 sivua ideoita markkinoinnin avuksi.
Mastermark Magazine 2/18 – 124 sivun lukupaketti.
Rohkeus, det är allt du behöver!

Mastermark yritysesittelyvideon suunnittelu, käsikirjoitus, filmien ja musiikin sovitus – selkeä näkemys yrityksestä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Heijastin on suomalainen keksintö, joka pelastaa ihmishenkiä joka päivä.

Pakkauslehden uusi ulkoasu ja taitto.
Wrap It -tapahtuman tunnuksen suunnittelu.
Logo ja ilme Tissue Cure Alliance Finlandille.
Logot ja yritysilmeen suunnittelu
PerkinElmer/Wallac vuosien varrella tehtyjä esitteitä ja kampanjamateriaaleja.

Hallå@Åbo/Kuuleko@Turku påminner oss om tvåspråkighetens enhet. Åbos starka identitet är förankrad i historia och kulturarv. Tvåspråkiga Åbo/Turku lever starkt denna dag och berikar vårt vardagliga stadslandskap.

Avoin suhtautuminen kieleen, halukkuus vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön on avain rikkaampaan kieliympäristöön, jossa kaikki voivat puhua äidinkieltään.

Yhdessä Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa tehty Biojätekampanja tuo positiivisesti esiin biojätteen kierrätyksen. Persoonalliset jätehahmot houkuttelevat tutustumaan asiaan ja positiivinen ilme helpottaa viestin vastaanottamista. Kampanjan lisäksi tein myös kuvituksen. Kampanjaan kuuluivat ilmoitukset, radiomainokset, linja-automainokset, bannerit ja messuaineistot.
LSJHn kanssa tehty vaatteidenkierrätyksestä kertova tiedotuskortti.
Finnsementin sementtisäkit oli osa Finnsementin uuden identiteetin luomista. Kokonaisvaltainen suunnittelu, missä käytin suunnittelemaani logoa graafisena yhdistävänä tekijänä.
Svenni-hahmo ja Svenska på stan -kampanja luotiin helpottamaan ruotsin kielen käyttöä. Suomenkieltä äidinkielenään puhuvia rohkaistiin puhumaan ruotsia, samoin kuin ruotsia äidinkielenään puhuvia käyttämään ruotsia jokapäiväisessä kanssakäymisessä. Positiivinen kampanja ja Svenni-hahmo saivat ihastuneen vastaanoton ja Svenni jatkaa seikkailuaan edelleen.

Pakkaus on myynnin eturintamassa. Lopullinen ostopäätös syntyy kun asiakas ja pakkaus kohtaavat hyllyn edessä tai tietokoneen näytöllä. Pakkaus on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa ostopäätökseen.

Pakkaus on viestinnän eturintamassa.
Finnsementi logo ja graafinen ilme.
Paramet halusi näyttää osaamisensa – esite kertoo oleellisen.
Mastermark Oy logon ja ilmeen uudistaminen.
"Tarjoan graafista ja mainonnan suunnittelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakkainani on kansainvälisiä suuryrityksiä, pienyrityksiä ja yhdistyksiä. Suunnittelen pakkaukset, esitteet ja katalogit, vuosikertomukset ja asiakaslehdet, yritysilmeet, logot ja logojen viilaukset, mainokset ja kampanjat. Suunnitteluni pohjana on positiivinen asenne ja toimivat ideat. Ota yhteyttä." Puh. 0405455114 tai urmas@mainosurmas.net
Created By
Eero Urmas
Appreciate