Loading

MeesterSander.nl Inspiratie en informatie over ict in de klas

Meester Sander

Mijn naam is Sander Gordijn en sinds 2010 sta ik dagelijks voor een kleutergroep in Meppel. Kinderen van deze leeftijd hebben mijn hart gestolen en ik wil niets anders meer. De onderwijsvisie die in een kleutergroep wordt gehanteerd, is precies waar ik me prettig bij voel. Mijn kracht is om kinderen te laten stralen. Naast leerkracht ben ik ICT-coördinator. Ik verzorg de onderwijskundige visie op ICT gebruik in elke groep. Mijn specialisme ligt bij ICT en het jonge kind. Vanwege dit specialisme ben ik in 2013 uitgeroepen tot eduapp-expert en in 2017 tot meest innovatieve leerkracht van het jaar.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf: MeesterSander.nl. Ik verzorg trainingen en workshops over ICT in de kleuterklas, gebruik van het Digibord en de inzet van apps. Voor meer informatie daarover kun je mail met Sander@meesterSander.nl

Creatief

Mijn expertise ligt in de kleuterklas. Kijk als een kleuter naar de wereld en verwonder je over alles. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in het onderwijs kwijt te kunnen. Dit is ook de reden dat de kleuters mij het meest aanspreken.

Kindcentrum Talent.nl

Kleuteruniversiteit

Voor Kleuteruniversiteit ben ik actief in het maken van projecten en digibordlessen geïnspireerd op prentenboeken in samenwerking met gerenommeerde uitgevers. Daarnaast adviseer ik kleuteruniversiteit op sociale media en ben ik actief met het maken van promotiefilms. Bekijk hier de projecten die ik heb gemaakt voor Kleuteruniversiteit.

YouTube

Met behulp van video’s probeer ik kinderen veel te leren, maar op mijn YouTube-kanaal wil ik de leerkrachten inspireren en informeren. Door informatieve video’s over apps en ander tof onderwijsmateriaal te maken wil ik laten zien wat er allemaal mogelijk is in de klas.

Ben jij je aan het verdiepen over ICT inzet in de kleuterklas en kom je er niet uit? Ik kan je helpen! Tijdens een telefonisch consult nemen wij de situatie op je school door en geef je een advies op maat voor jullie kleuterklas(sen). Dit kan gaan over zowel aanschaf van ICT materialen, visie op ICT en ook het gebruik van software en apps voor tablet, computer en digitaal schoolbord.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.