Loading

Janka Kaartti E-sysmän päätoimittaja

Janka Kaartti toimii E- Sysmän päätoimittajana. Kuka on Janka ja mitä E-Sysmä meille voi tarjota?

Janka, asuu Sysmän Nuoramoisissa, miehensä sukutilalla kuohuavan Virtaan rannalla. Perhe eli mies ja oma poika, ystävät, sekä maaseudun rauha ovat osa Jankaa. Työhön ja arkeen tuovat lisämakua voimailu/ painonnostotreenit, joita hän harrastaa ystäviensä kanssa. - Hyvällä porukalla käymme salilla ja kannustamme toisiamme, pysyn hyvässä kunnossa voimailun myötä.

- Sysmä on koti. Pidän tästä pienestä kylästä. Sysmässä on hyvin paljon erilaisia palveluita saatavilla ja täällä on oma rauha. Isomummoni Elsa Kaartti piti Nuoramoisissa Elsan Baaria, ja hänet moni vielä muistaa. Täällä ovat juureni ja Nuoramoinen on kyllä minun paikkani. Olen asunut Helsingissä ja Espanjassa, täällä haluan kuitenkin ehdottomasti elää ja kasvattaa lapseni.

- Suoritan Liiketalouden perustutkintoa; Taloushallintoa ja valmistuminen on edessä tänä keväänä 2019. Olen ollut työharjoittelussa Kunnanvirastolla vuoden ja nyt teen E-Sysmää toiminimeni kautta.

Janka on opiskellut myös graafista suunnittelua ja opiskellut taidekouluissa kuten Lahden Kansanopistolla ja Limingan Taidekoulussa. - Maalaan tauluja ja teen käsillä paljon, olen taiteellinen ja samalla käytännön ihminen. Taiteen lisäksi koneet on se juttu, tulen toimeen koneiden kanssa. - Olen hyvä suunnittelemaan ja ratkomaan tietoteknisiä ongelmia, hallitsemaan kokonaisuuksia. E-Sysmän parissa työskentely on mielekästä, on hienoa olla mukana luomassa uutta!

- Koen, että E-sysmä on inhimillinen ja helposti lähestyttävä - kaikki löytyy yhdestä paikasta, ei tarvita erikseen oppaita ja keskustelupalstoja facebookissa, kuvavirtaa instassa jne. Kaikki on täällä, ja täältä löydettävissä.

E-Sysmästä järjestetään keskustelupajoja missä otetaan ideoita vastaan ja käydään keskusteluja käyttäjien näkökulmasta. - Minulle voi tulla vaikka kylillä juttelemaan ja kysymään asioista.- Rohkeasti mukaan kaikki suunnittelemaan meidän yhteistä E-Sysmää!