Loading

NY VISNING PÅ TOMTEOMRÅDET BRUNSBYKOLLEN

Det går mot sommer og sol og da er det ekstra stas for oss å vise frem det flotte området på Brunsbykollen i Varteig. Her skjer det mye om dagen; opparbeidelsen av infrastruktur har nå kommet enda lengre og fem hus er under oppføring. Dette vil gi deg og familien en god oversikt over hvor fint det kommer til å bli her. Møt oss på området for en visning. Her vil du kunne se selvbyggertomtene og husene vi har til salgs. Kom og se hvor fint det blir!

Er du interessert og vil vite mer? Da bør du ta turen til Brunsbykollen hvor vi har tomtevisning TORSDAG 4. juni, Kl 17-18. Da kan du se våre solrike tomter i vakre naturomgivelser med egne øyne. På Brunsbykollen har vi faste tomtepriser, uten byggeklausul.

OPPMØTE: Kl 17 på parkeringsplassen ved Filidelfiakirken i Varteig, Sarpsborg.

Brunsbykollen ligger i Varteig

Stadig flere ønsker å starte et nytt liv her på Brunsbykollen i Varteig. Tomtene er perfekte for deg som vil bygge egen bolig. Vi har også et tilbud til dere som kan tenke dere å bo her, men ikke vil bygge selv. Her bygges det nemlig 3 ulike eneboligtyper.

NYE ENEBOLIGER BYGGES NÅ! KOM OG SE DE!

Nå bygges det 7 flotte eneboliger på utvalgte tomter. Og her har du mulighet til å flytte rett inn! Her har du flere valg - vi bygger nemlig tre ulike eneboligtyper.

Vi er godt i gang med byggingen.

HVA MED EGEN UTLEIEDEL?

Den ene av eneboligtypen vil inneholde en egen utleiedel, som garantert er en skikkelig økonomisk fordel for deg og familien din i årene som kommer.

Moderne eneboliger i herlig område i Varteig.
Slik skal det bli!

Brunsbykollen boligområde ligger rett øst for Varteig barne- og ungdomsskole. Området ligger vestvendt og solrikt til. I umiddelbar nærhet finner man også barnehage, kirke, idrettsplass, lysløype med forbindelse til flott turterreng. Avstand til Sarpsborg sentrum er ca 12 km. Til Hafslundsøy hvor man finner post i butikk, Coop Extra, bensinstasjon, bakeri etc er det ca 7 km.

Her skal det bli godt å bo!

Vi ønsker et samfunn som skal være godt og trygt for barna å vokse opp i. Det gir oss gode og trygge barn tilbake. Fra Brunsbykollen i Varteig er det kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehage, idrettsplass og til mange andre aktiviteter. Det trives barna (og vi voksne) med!

LYST TIL Å VITE MER OM TOMTENE OG DE NYE ENEBOLIGENE?

Det er Eikelunden Eiendom som tilbyr disse flotte tomtene og eneboligene på Brunsbykollen i Varteig. På våre websider kan du få oversikt over tomtene og eneboligene, se prislister og salgsprospekt!