Loading

Vilt i stua

Bjørn, ulv og en bekk med rennende vann i stua. Huset som nå er til salgs på Konnerud er for de som liker å ha naturen tett innpå seg.

Huset som nå er lagt ut for salg ligger helt i skogkanten i Almedalsveien, og med torv på taket glir det naturlig inn i omgivelsene.

Men naturen stopper ikke ved inngansdøra. Huset er også inspirert av naturen innvendig.

I stua står en utstoppet bjørn på et lite berg av steiner. Bjørnen har selskap av ulv, elg, ørn, tiur og en rekke andre utstoppede dyr.

- Eierne har hatt interesse for dette, sier megler Erlend Sørlie fra Sem og Johnsen. Han karakteriserer stilen som villmarksstil. I stua er det murt opp steinvegger. På den ene veggen er det laget en bekk med rennende vann. I bekken står en bever. Får du lyst til å fyre opp, har huset seks ildsteder.

- Det er en veldig gjennomført og særegen stil. Det bærer preg av villmark, stein og treverk. Det er kanskje ikke for alle, men hvis man liker det må det være drømmehuset, sier megler Sørlie.

De utstoppede dyrene følger ikke med huset. De tar eierne med seg.

Ifølge megleren er det svært stor interesse for huset.

Erlend Sørlie, megler hos Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

- Vi la det ut i går, og siden det har det vært 8.500 inne og sett på det. Jeg har også fått mange henvendelser, sier Sørlie. Naboer forteller også om mange interesserte som kjører bortom for å se. Men ikke alle slipper inn. Det blir ikke åpne visninger.

- Vi ønsker ikke at alle skal komme. Vi vil bare at de som er interessert skal komme, sier Sørlie.

Huset er heller ikke for hvem som helst med prisantydning på 12,9 millioner kroner.

- Det er vanskelig å sette pris på en slik bolig. Det er veldig store flater, huset er på 800 kvadratmeter, har svømmebasseng og trippelgarasje, sier Sørlie.

Huset har svømmebasseng og trippelgarasje med solcellepanel.

Credits:

FINN/STUDIO OSLO

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.