Loading

De Eendjesrace

Op 8 juni 2019 is het weer zover. In de haven van watersportvereninging Arne te Middelburg organiseren de JCI Walcheren en Lions Club Vlissingen de eendjesrace. De opbrengst van deze race komt ten goede van stichting Kika en de deelnemende verenigingen.

Het Evenement

De eendjesrace is een wedstrijd waaraan duizenden badeendjes meedoen. Zij strijden in de haven van Middelburg om als eerste het parcours af te leggen. De eerste eendjes, die over finish komen, verdienen leuke prijzen. Elk eendje heeft een uniek nummer. Door badeendjes te adopteren kun je prijzen winnen. Rondom de haven van Middelburg worden die dag allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd. Om 16:00 uur zal het startschot voor de eendjesrace worden gegeven. Om half vijf zijn de winnaars bekend.

Scholen en verenigingen

Elk eendje kost 5 euro. Daarvan gaat 2,5 euro naar de clubkassen van de verenigingen en scholen. De overige 2,5 euro wordt gebruikt voor de kosten van de eendjesrace en stichting Kika. Wil je als school en vereniging meedoen, neem dan contact met ons op via eendjesracewalcheren@gmail.com en motiveer dan de kinderen of leden om zoveel mogelijk eendjes te verkopen aan hun familie, vrienden en kennissen.

Sponsoring

Vindt u het leuk als sponsor om dit geweldige evenement te ondersteunen? De eendjesrace geeft u de mogelijkheid om u van uw beste kant te laten zien. We hebben verschillende sponsorpakketten. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Wij hebben natuurlijk ook prijzen nodig voor de eendjesrace. Heeft u een leuke prijs laat het ons dan weten. Ook hiervoor krijgt u de benodigde exposure. Bent u geinteresseerd?

Neem dan contact met ons op via eendjesracewalcheren@gmail.com.

Credits:

Scherp! Fotografie

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.