Loading

Viborg Akutcenter I juni afleverede Scan Modul, Viborg Akutcenter

Det 25.500 kvadratmeter store Akutcenter rummer blandt andet ny akutafdeling samt en udvidet operationsafdeling, faciliteter til dagkirurgi, ny skopi-klinik og nye lokaler til røntgen og scanning, ligesom der er indrettet nye sengeafsnit.

Det har været en spændene proces, hvor et tæt samarbejde mellem Projektafdelingen og Scan Modul har spillet en central rolle fra projektets start. Det tætte samarbejde har medført, at Scan Modul har leveret indtil flere brugertilpassede løsninger og rådgivet arbejdsgruppen i at finde de mest optimale løsninger til netop dette projekt.

Scan Modul har, udover alt det faste inventar til det modulbaserede 40/60 system, leveret specialtilpassede løsninger til skyllerum, specialtilpassede opbevaringsskabe til patienterne på dagkirurgisk afdeling samt brandsikrede gennemrækningsskabe. Leverancen har herudover inkluderet kurve og bakker til modulsystemet og Scancell behandlingsvogne til de nye afdelinger.

Indbyggede modulære opbevaringsskabe, Garderobeskab, Patientskabe
Medicinrum

Det har været en proces, hvor et i forvejen tillidsfuldt og tæt samarbejde igennem mange år, er blevet yderligere forstærket, og vi er stolte af det flotte resultat, som vi har været en del af.