Loading

Pursuit of Passion. alexander sprekenhus

Att exprimentera, lära från våra misstag och ständigt utvecklas – så skulle jag beskriva vår approach.

Alexander Sprekenhus, Creative Director & Founder

Vårt fokus har alltid varit att formulera hud-, hår-, och kroppsvårdsprodukter av den bästa kvaliteten.

Det här är värderingar som gör att vi som företag finner nya vägar att göra saker och ska alltid vara drivande faktorer till Alexander Sprekehus succé.

Vi litar på vårt team av skickliga människor som arbetar tillsammans för att skapa och finna unika produkter.

Allt började med arganoljan, som var en fantastisk produkt jag fann under en av mina resor. Den fungerar väldigt bra för min hår- och hudvårdsrutin.

Oljan härrör från Argan träd i Marocko, skördad av lokala Berberkvinnor. Växten ger lokalsamhället ekonomisk stabilitet och oberoende.

När jag började använda oljan så var mina vänner imponerade av resultatet och var stöttande till att lansera Sprekenhus som varumärke i Oslo, 2010. Sen dess har jag utvecklat varumärket och vårt produktsortiment, där den underbara arganoljan är ständigt närvarande.

Sprekenhus älskar utmaningar, äventyr och att lära sig något nytt varje dag.

Vi omfamnar förändring och vill leverera en unik produkt som inspirerar till att ta fem minuter till sig själv för att vårda huden, kroppen och håret.

För att locka och motivera våra kunder spenderar jag mycket tid på de små designdetaljerna. Vi tar oss tid att utveckla fotokoncept som lockar, är estetiskt tilltalande och uppmuntrar våra kunder till att använda våra produkter och göra dem till en naturlig del av deras dag - en tid som de kan se fram emot - vilket de förtjänar.

Sprekenhus approach till hudvård är att inspirera goda vanor för välbefinnande och att ta hand om sin hud.

Huden kan påverkas på många sätt av externa stressfaktorer. Att bo i en stad innebär att huden utsätts föroreningar och vissa yttre stressfaktorer. Antioxidantrika produkter kan hjälpa till att skydda din hud mot yttre faktorer. Att hålla huden ordentligt rengjord och hydrerad är mycket viktig.

Temperaturskillnader på grund av luftkonditionerade miljöer kan förändra hudens naturliga respons för att skydda sig. Genom att implementera en intelligent hudvård, kan man skapa ett skyddande skikt, vilket minskar effekten av plötsliga förändringar i temperatur och miljö.

Årstider kan vara vackra, men kräver ett anpassat tillvägagångssätt för hudvård. När väder skiftar från svalare till varmare månader kan mer skonsamma men ändå effektiva produkter vara ett bra sätt att anpassa sig.

Sprekenhus sätter alltid kunden först.

Varje aspekt av Sprekenhus är skapat med passion för kvalitet och detaljer.
Created By
Alexander Sprekenhus
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.