Loading

Heartbreakers Cover-orkesteri Tampereelta

Heartbreakers-orkesteri

Heartbreakers on tamperelainen cover-orkesteri joka soittaa keikoilla niin klassiset suosikit, kuin uusimmat radiohititkin. Tältä sivulta löydät tietoa ja näytteitä bändistä - ja voit tilata sen keikalle ilahduttamaan häissä, synttäreillä, firman juhlissa tai erilaisissa tapahtumissa!

 • Musiikkityylit: Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Metalli, Folk, Rautalanka
 • Kotipaikka: Tampere
 • Perustamisvuosi: 2004
Heartbreakers keikalla Juhannuslaituri-tapahtumassa 2012

Breaking Your Heart With The Greatest Evergreens!

Heartbreakers on neljän tamperelaismuusikon hengentuotos. Yhtye soittaa joko meneviä rokki/bilekeikkoja, Agents- henkisiä tanssi- ja rautalankakeikkoja tai edellä mainittujen sekoituksia. Musiikki koostuu pääasiassa ikivihreistä 60-luvulta 2000-luvulle - Iskelmästä bilerokkiin. Biisimateriaali on maailman ja Suomen hitteihin pohjautuvaa, painottuen kuitenkin sanaan evergreen. Myös instrumentaaleja on ohjelmistossa. Heartbreakersin keikoilla voi kuulla mm. Elviksen, Baddingin ja Beatlesin tuotantoa.

Yhteensä keikkoja on takana noin 500, joihin lukeutuu esiintymisiä mm. Agentsin, Anna Erikssonin,Yölinnun ja Jean S:n kanssa. Heartbreakers on julkaissut live-levyn 2009.

Heartbreakers Juhannuslaituri-tapahtumassa 2012
Live albumi "Heartbreakers Live!" (Karisma Music 2010)
Loistava valinta onnistuneisiin juhliin on Heartbreakers!

Ohjelmisto

Tässä esimerkki Heartbreakersin ohjelmistosta juhlissa. Toivekappaleita voi esittää ja setti viilataan aina tilaisuuteen sopivaksi.

 1. Salattu suru
 2. I will stay
 3. Paratiisi
 4. Glendora
 5. Bad moon rising
 6. Stand by me
 7. Mökkitie
 8. Tammerkoski
 9. Kultainen nuoruus
 10. Do you wanna dance
 11. Hound dog
 12. 1972
 13. Kemiaa
 14. Sex on fire
 15. Timantit on ikuisia
 16. Frontside Ollie
 17. Kaasua
 18. Viidestoista yö
 19. When a man loves a woman
 20. Juodaan viinaa
 21. Cocaine
 22. All my loving
 23. Proud mary
 24. Todella kaunis
 25. Tahdon rakastella sinua
 26. Maailman toisella puolen
 27. Tänään lähtee
 28. Let me entertain you
 29. Wild Thing
 30. Johnny B Goode
 31. Get on

Videoita

Bändistä sanottua

"Kiitos, veditte niin älyttömän mahtavan keikan ettei varmasti unohdu! Fiilis oli katossa koko ajan meillä ja juhlaväellä! Ootte loistotyyppejä ja hienoa ettette tule pelkästään vetämään keikkaa vaan olitte osa meidän juhlaa! Odotukset ylittyi satakertaisesti, kiitos! :)" -Tiina Mäkinen
"Kiitos kun olitte soittamas meidän häissä 14.7.2012! Mahtava bändi ja suosittelen sadan tähden arvoisesti! Kunnon rokit yömyöhään ja vähän aamullakin." - Juha Herrala"
"Heartbreakers esiintyi häissämme 18.07.2009. Bändi ylitti odotuksemme täysin. Keikka oli aivan loistava!! Kaikki n. 110 vierastamme oli samaa mieltä! Tanssilattialla riitti koko ajan porukkaa, biisilista oli monipuolinen ja bändiläiset ovat aivan mahtavia esiintymään! Suosittelen todella lämpimästi!! Erittäin ammattitaitoista porukkaa." -Anu Leino
"Heartbreakersin olen kerran nähnyt ja on aivan loistava live bändi. Bändistä huomaa, että äijät tykkää soittaa ja yleisö viihtyy." - Marko Lappalainen
"Voisin hehkuttaa bändiä maasta taivaseen mutta antaa musiikin puhua puolestaan! HBssa on kaikki kohdallaan, niin laulu, soitto kuin yleisön huomioon ottaminen!" - Ari-Pekka Salo

Heartbreakersin keikat myy Karisma Music Ky / Markus Kosonen. Etusivun kuva: Jukka Vahter.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.