Loading

There is a life outside Marc colomé

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Quan no estic a la feina em dedico a gaudir de la meva família, intento fer el màxim d’activitats plegats: fer esport, excursions per la muntanya, anar a menjar sushi, ajudar a les nenes amb els deures, fer excursions en bici, etc.

També m’agrada quedar amb els amics. El segon dijous de cada mes quedem per sopar amb els amics de tota la vida. Per tant, us recomano que no em poseu una reunió el segon divendres de cada més a primera hora ;-)

El poc temps lliure que em queda l’inverteixo per seguir al Barça (intento no perdre’m cap partit al Camp Nou, al Palau Blaugrana ni cap Final de la Champions).

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Es difícil escollir un únic lloc dels que he visitat. De jove el viatge que més em va marcar va ser als 19 anys quan vam llogar una furgoneta amb 9 amics i vam marxar 15 dies a Holanda.

Anys després amb la meva parella m’han agradat els viatges que hem fet a l’estiu tots dos sols amb la moto (ruta per França, els Pirineus, Mallorca, Menorca, Formentera, Sardenya,...). De tots ells del que guardo millor record és del viatge que vam fer a l’illa de Còrsega, una illa meravellosa i molt recomanable per la seva diversitat de platges i muntanya.

Una pel·lícula (o més):

La veritat és que els últims anys no veig gaires pel·lícules perquè estic enganxat a les sèries. Però Braveheart i Gladiator són les que he vist més cops, seguides per Frozen i Descendientes, pel·lícules infantils que aquests últims anys me les estic aprenent de memòria.

Una sèrie (o més):

LOST va ser la culpable d’enganxar-me a les sèries! Més actuals recomanaria Borguen, The Good Doctor, Black List, Madam Secretary, Sheldon i Modern Family.

Un llibre (o més):

El llibre que més bon record guardo és “Cuatro Amigos” de David Trueba. Crec que hauria de ser de lectura obligatòria per a tots els joves i adolescents.

Un grup, cantant o estil musical:

Bruce Springsteen i Tina Turner.

Una cita amb la qual t’identifiques:

“El sentido común es el menos común de los sentidos”.
“Conocerse a uno mismo es el primer paso para conocer a los demás”.

Un record que no voldries oblidar:

És molt difícil escollir un únic moment de tota la vida, però el que espero no oblidar mai és el del naixement de l’Arlet.

Un somni personal a realitzar:

Fer un any sabàtic per viatjar pel món.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Ana Belén Callado

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.