Diwan Awards Dr. Oulad Ben Taib Nordeyn

Dr Oulad Ben Taieb Nordeyn is een neurochirurg in het UMC Sint-Pieter te Brussel. Hij verantwoordelijk voor de afdeling Neurochirurgie sinds 2003. Hij is in Brussel geboren. Hij is 48 jaar oud. Hij heeft in de ULB gestudeerd. Hij was in het team van Prof. Jacques Brotchi tijdens zijn specialisatie. Het is een erkend leraar. Hij heeft verschillende studies en onderzoeken gepubliceerd in talloze internationale wetenschappelijke tijdschriften. Hij heeft met succes zijn doctoraatsthesis in de Gezondheidswetenschappen verdedigd aan de ULB in juni 2011 geslaagd. Hij was niet in Diwan Awards omdat hij was bezig in de operatiekamer.

Artikels over Dr. Oulad Ben Taieb

Mening van zijn patiënt

Patricia: "Ik ben een patiënt van Dr. Oulad Ben Taib, bediend een paar keer, adviseer ik deze meneer, zeer aanwezig voor zijn patiënten,, vriendelijk en attent. Ik ben blij met xx"
Vik: "Patiënt van Dr. Oulad ben TAIB voor meerdere jaren en meerdere keren gebruikt. Ik ben blij de kans om deze grote arts, open, dicht bij zijn patiënten weten te hebben gehad. C is een goede man en een vriendelijkheid die zelden wordt gevonden in andere van de arts van zijn roem. Ik wens hem veel succes na zijn carrière.M VLACHOS"

Zijn artikels hebben in een boek gezet

Hij heeft veel artikels beroemde wetenschapper beoordeeld geschrijft

Ik stuurde hem e-mails

Geen antwoord van dit mail

Zijn antwoord

Interview

Maar wie is hij ?

Zijn oorsprong

Zijn midelbaar studies

Zijn toekomst

Zijn ouders steunde hem veel

Zijn ouders

ZIJN MOEDER WAS NAAISTER
ZIJN VADER WAS BAKKER

Waarom heeft hij neurochirurg gekozen ?

ONTLEDING MET EEN ASSISTENT VAN NEUROCHIRURG

De discriminatie

HET IS NIET EEN REED OM ALLES TE OPGEVEN

ALLES IS EEN KWESTIE VAN WERK

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.