Even voorstellen...

Kenya, Nairobi
Ik ben Stephanie Reijntjes, 32 jaar en woonachtig in Den Haag.
Sinds 2013 vlieg ik met veel plezier voor KLM als eenbander. Ik heb 3 jaar op een wachtlijst gestaan en was daarom ook zeer vereerd om eindelijk te mogen beginnen bij de grote blauwe.
In deze afgelopen vier jaar heb ik prachtige reizen mogen maken, veel passagiers mogen ontmoeten en hun verhalen mogen aanhoren.
U begrijp waarschijnlijk al dat ik deze baan nooit meer kwijt wil.
Panama
Waarom solliciteer ik dan naar deze functie?
Dat zal ik u uitleggen.
In het verleden heb ik onder andere gewerkt als secretaresse, directiesecretaresse en senior management assistent/functioneel beheerder. Ik heb in die jaren geleerd dat ik het erg leuk vond om te ondersteunen en met name op het gebied van ict. Ik kwam erachter dat ik er goed in was, dat ik dingen graag uitzoek ook als ik het niet weet. Directeuren helpen met de overgang naar de Ipad was voor mij een leuk en dankbaar project. Ik merkte dat ik ze gerust kon stellen met mijn kennis, vragen kon beantwoorden die ze hadden en ze de kneepjes van de cloud en de apps eigen kon laten maken. Dit werd gewaardeerd en deed mij beseffen dat het iets toevoegde aan mijn functie.
Zoals ik al eerder aangaf heb ik een fantastische baan die voor mij goud waard is. Maar een combinatie van beide interessegebieden klinkt mij als muziek in de oren. Te mooi om waard te zijn? Wie niet waagt, wie niet wint toch?
De functie van Community manager internal social media is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik ben bekend met Yammer maar alleen als "gebruiker". Het lijkt me interessant om eens vanuit de rol van "adminstrator" te kijken. Softeware die ik nog niet ken maak ik mezelf snel eigen.
Tevens zou ik graag een opleiding volgen in de richting van HBO en Social Media, maar dan wil ik eerst een leuke functie vinden waardoor ik het geleerde gelijk in de praktijk kan uitoefenen.
Mocht u na deze motivatie nog meer willen weten licht ik graag het een en ander toe in een gesprek. Ik hoop van u te horen.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.