Loading

Beter Bereikbaar Gouwe Uitnodiging werkbijeenkomst op 12 december 2019

Uitnodiging

U heeft aangegeven mee te willen werken aan een betere leefbaarheid en bereikbaarheid van het gebied rondom de Gouwe. We zijn toe aan de volgende stap, waarbij wij graag gebruik maken van uw kennis. Daarom nodigen wij u uit voor de werkbijeenkomst op 12 december (maandag 9 december en woensdag 11 december zijn beide al vol) om de mogelijke maatregelen verder te bespreken. 

Na de bijeenkomsten in juli hebben we veel reacties gehad, waarvoor we u willen bedanken. Dankzij uw reacties en de berekeningen van onze (verkeers)deskundigen weten wij meer over de effecten van de maatregelen op de bereikbaarheid en leefbaarheid in de omgeving. Op de aankomende bijeenkomsten in december informeren wij u hierover. Ook gaan wij graag met u in gesprek over de maatregelen. Staat alles er goed op? Wat mist er? Zijn er alternatieven, nieuwe ideeën?

Data en locatie:

U kunt zich alleen nog aanmelden voor donderdag 12 december (maandag 9 december en woensdag 11 december zijn beide vol) Indien nodig wordt er nog een extra avond ingepland.

  • Donderdag 12 december : De Juffrouw, Dorpsstraat 250, Hazerswoude-Dorp

Aanmelden vóór 6 december

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via onderstaande knop. Aanmelden is nodig om een goede inschatting te maken van het aantal deelnemers. Daarom willen we vóór 6 december a.s. van u weten of u aanwezig bent, met hoeveel personen en op welke dag. Zonder aanmelding kunnen we geen plek garanderen.

Voorbereiden

Op de website vindt u een aantal documenten om u vooraf voor te bereiden:

  • Factsheets 0.2 : per mogelijke maatregel staat een omschrijving, een samenvatting van de reacties en de effecten voor de maatregelen.
  • Overzicht van alle reacties : in dit bestand staan alle reacties (zonder namen, i.v.m. privacy) tot en met 15 oktober jl.
  • Vraag en antwoord : de meest gestelde vragen en antwoorden daarop.

We hopen u binnenkort te ontmoeten.