Welkom KENNETH SMIT ROTTERDAM

De verkoop van accessoires naast de “grote” aankoop is met 35% gestegen.
MET BEIDE VOETEN IN DE MODDER GESTAAN
Korte introductie

Beroepsmatig startte hij door meerdere jaren operationeel te zijn ingezet voor defensie. Hij realiseerde zich al dat er een aantal handige eigenschappen hem waren toebedeeld. Na het besluit deze te ontwikkelen met meer kennis, behaalde hij onder andere diploma’s aan het Erasmus in Business -Leadership, -Management, -Development en Marketing.

Mark heeft ruim een decennia meerdere internationale commerciële managementposities bekleed voor olie en gas en maritieme professionals, voordat Mark koos verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Na geruime tijd met beide voeten in de modder te hebben gestaan, deelt hij zijn kennis en ervaring met passie aan hetzij MKB ondernemers, een gevestigde professional of juist 500fte organisaties. Hoe dan ook, U kunt op hem bouwen.

Herkent u deze situaties en vragen?
  • We hebben last van prijsdruk en concurrentie. Hoe gaan we daar het beste mee om?
  • Hoe krijgen we meer scherpte, lef en daadkracht in ons (sales)team?
  • We hebben het gevoel dat we kansen laten liggen en er niet uithalen wat erin zit. Hoe doorbreken we dat?
  • We zijn vak-experts, maar willen ook commercieel resultaat. Hoe kunnen we op een passende manier verkopen zonder opdringerig of glad te zijn?
  • Hoe zorgen we ervoor dat het een training niet alleen op korte termijn resultaat oplevert, maar dat er écht iets verandert?
"Je hebt bijgedragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf en dit heeft al directe resultaten geboekt in omzetgroei en expansie van te gekke opdrachten. Hartelijk dank Mark"
Een goed begin… Maakt het verschil!

Herkenbaar? U ontvangt een belletje van ons, om samen te kijken naar wat het u oplevert. Geef nu een seintje met onderstaande button.

Daadkrachtige vooruitgang met praktijk gerichte oplossingen
Fabien Chater, Directeur @ Rent It All over zijn training bij Kenneth Smit Rotterdam

"Ik heb onlangs bij Mark de cursus omtrent communicatie en verkooptechnieken mogen volgen. Waar ik op voorhand de twijfel had over hoe concreet een cursus toepasbaar is in de werkelijke wereld bleek dit direct te worden ontkracht door de praktijkgerichte manier waarop Mark de cursus laat lopen. Cursist kan een (probleem) kwestie voorleggen die Mark vervolgens vlekkeloos in de training laat voorkomen. Ook het rollenspel draagt bij aan de goede toepasbaarheid tussen theorie en praktijk. Door middel van een fanatieke uitleg, handige ezelsbruggetjes, duidelijke taal en praktijkgerichte inhoud is deze training van Kenneth Smith uitermate geoptimaliseerd te noemen. De gedachte “Oh, ja, zo zit dat!”, is vaak in mij naar boven gekomen. Wat dit voor mij inhoud? Dat de technieken die je worden aangeleerd goed samenvloeien met de dagelijkse werkzaamheden in het ondernemerschap. De opvolgende week hebben wij in ons bedrijf de focust gelegd op het vragen stellen, om zo de identiteit van onze klant te achterhalen en de precieze behoefte te ontdekken. Hierop kunnen wij vervolgens een beter passend aanbod doen en wat blijkt? De verkoop van accessoires naast de “grote” aankoop is met 35% gestegen. Mark en Kenneth Smith, vriendelijk bedankt!"

"De verkoop van accessoires naast de “grote” aankoop is met 35% gestegen. Mark en Kenneth Smith, vriendelijk bedankt!"
We laten een groot deel van onze kansen in de markt liggen. Herkenbaar?
Romboud Maris Eigenaar @ Studio Maris over zijn bevindingen bij Kenneth Smit Rotterdam

"Ik kijk zeer positief terug op de training die ik van Mark Paasman van Kenneth Smit heb gekregen. De handvatten die Mark mij heeft aangereikt zijn helder en direct toepasbaar in de beroepspraktijk. Mark houd je in de training een spiegel voor om inzicht te geven in je dagelijks handelen. Gesprekken die je voert met cliënten, partners of collega’s zitten niet altijd op de goede golflengten van elkaar, waardoor niet altijd het daadwerkelijke doel van het gesprek word bereikt, hoe kun je hier mee omgaan en kan je het gesprek ook een aangename wending geven? De methodiek die Kenneth-Smit hanteert en Mark je gaat leren toe te passen, geeft je de mogelijkheid te ontdekken wie je gesprekspartners zijn, hoe daar mee om te gaan en wat kan je in een gesprek van ze leren. Het doel is om je er van bewust te maken dat je gesprekspartner een ander mens is en daardoor ook zijn eigen taal spreekt. Leer de taal van de ander te ontdekken. Durf te vragen!!! Mark ontzettend bedankt! Je hebt bijgedragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf en dit heeft al directe resultaten geboekt in omzetgroei en expansie van te gekke opdrachten."

“Tijdens onze samenwerking ontmoette ik Mark als een echte teamspeler die dingen in beweging kreeg, zag nieuwe mogelijkheden en deze te ontwikkelen. Out-of-the-box denker en echte natuurlijke netwerker. Dit alles met een indrukwekkende drive en energie, met een focus op het leveren van resultaten en het bereiken van gemeenschappelijke doelen voor de groep. Kortom, een resultaatgerichte en bovendien professionele collega om mee te werken! “ – Harry Strikwerda, Managing Director Oliveira Hydro, Marine & Shipping, Oliveira International

Een all round professional die in staat is teams te stimuleren om boven zich zelf uit te stijgen

“Ik heb gewerkt met Mark. Ik vind hem energiek en toegewijd. Een echte commerciële tijger, die in staat is zich aan te passen en te luisteren naar zijn vooruitzichten. Ik heb hem zien evolueren in de afgelopen jaren naar de plaats waar hij nu is, een all-round professional die in staat is lopende projecten aan te pakken en bovendien het door ontwikkelen van nieuwe kansen. Ook heeft een ware en eerlijke benadering naar zijn klanten toe. Hij is een vriend en een gerespecteerde collega in de industrie. “ – Terje Nerås, Managing Director, Frigstad Engineering

Een ervaren partner die in staat is lopende casuïstiek aan te pakken en bovendien te funderen voor de toekomst.

“Mark Paasman is een zakenpartner die ik heb leren kennen tijdens mijn interacties met hem in het Verre Oosten. Hij is een zeer vindingrijk persoon met veel kennis en drive en zeer goed zijn kennis in te zetten en onze doelstellingen te bereiken. Een eerlijke en hardwerkende individu die bereid is om de extra mijl voor de onderneming te ondergaan en bovendien voor vrienden en vennoten. In het bedrijfsleven, kun je erop vertrouwen dat hij zijn best voor zijn klanten zal doen, maar ook eerlijk over zijn capaciteiten zal zijn om u te dienen. Ik zou hem aanraden om zaken met u te doen. – William Lau, Managing Director, Allrig Asia Pte Ltd / Allrig Asia Sdn Bhd.

Out of the box - onze dagen starten en eindigen zeer flexibel. Wij ontvangen u graag in de lounge van 'De Hoge Heren' of in het 'Kralingse Bos' voor een stevige wandeling.
"Ik investeerde een anderhalf uur de tijd om samen met Mark te sparren over m'n firma. Nu hebben we helder inzicht waar we na toe willen en bovendien met welke tools."
Created By
Mark Paasman
Appreciate

Credits:

Met enthousiaste groet M. Paasman (Mark) business improver | Kenneth Smit Rotterdam | Gedempte Zalmhaven 163 | 3011 BT Rotterdam | +316 8009 4262 | | m.paasman@kennethsmit.com | www.kennethsmit.com/markpaasman | KvK Rotterdam 63598817 |

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.