Loading

Cmilie Hair by Kim Mai

SÅ OFTE BØR DU VASKE HÅRET - Husker du å bruke renseshampo?

Mellom frisørbesøkene har du kanskje opplevd at hårfargen kan virke noe grumsete. Dette kommer som oftest av overbruk av hair touch up -ettervekstspray/ hårmaskara og overflødig smuss og fett som fester seg til håret. Ved å bruke renseshampo vil du opprettholde klarhet i fargen. Svaret er veldig individuelt – og hvilken hårtype du har.

Bruker du milde, gode produkter tilegnet ditt hår og hodebunn trenger du ikke være så redd for at du vasker det for ofte. Men, er du plaget med en fet hodebunn er det likevel ikke lurt å vaske for ofte – da vasker du bort den naturlige syrekappen som ligger i hodebunnen for beskyttelse og hodebunnen vil da øke produksjon av talg. For å unngå fett hår kan være å kutte litt ned på hyppigheten av hårvasker, og sørge for at det alltid går minst 1-2 dager mellom hver hårvask. Etter få uker burde hodebunnen så smått begynne å produsere mindre talg etterhvert som den naturlige balansen gjenopprettes. I tillegg kan stylingprodukter som hårspray, hårgele og mousse også få tynt, flatt hår til å virke mer fett, så hvis du vil unngå fett hår, anbefaler jeg å holde deg unna disse produktene når det er mulig. Heller bruke en god tørrsjampo mellom de dagene du ikke vasker håret.

I stedet anbefaler jeg Purifying fra Jarmann, dette er en renseshampo fint kan bruke til daglig vask.

Husk å bruke en fuktighetsgivende balsam eller hårkur etter bruk.

Når du bruker balsam skal du forøvrig være obs på at den bare trengs i de ytterste delene av håret. Balsamerer du de ytterse totredjedelene av håret blir det riktig. Balsam trengs ikke innerst ved hodebunnen, for dette håret får fuktighet fra talgkjertlene i hodebunnen. Dobler du opp med balsam her, vil håret fort se tungt og fett ut

.

Hudpleie er en av de viktigste stegene og vil gjøre at sminken sitter og ser bedre ut

Sminke skal være gøy og gi deg glede. Sminke skal fremheve alt det fine ved deg, og forhåpentligvis også være med på å gi deg selvtilliten du trenger.

Riktig formede øyenbryn rammer inn øynene og åpner blikket.

Foto Richard Hår/makeup Kim Mai

Mørke farger trekker tilbake, eller får ting til å se mindre ut, mens lyse farger får ting til å se større ut.

Tips for blå øyne: Finn farger i rike brun- og beigetoner.

Tips for grønne øyne: Her anbefaler jeg plomme og lilla/lavendel

Tips for brune øyne: Benytt deg av rike bruntoner, kalde gråtoner eller dype grønntoner.

Rart å se seg selv på forsiden på Drammens tidende, men samtidig en viktig sak jeg ønsker å nå ut til publikum. Synes det er litt skummelt, samtidlig mener jeg det er viktig å dele slik at andre kan lære og bli inspirert. Mer om saken kan du lese mer på dt.no ved å søke opp Cmilie Hårstylister

Nok eTt år har gått

For noen år tilbake var det ei som sa til meg: "Kim Mai, du er sånn som lykkes med alt du gjør!". Slik er det selvfølgelig ikke. Det føltes heller ikke slik da. Jeg prøver og feiler som alle andre. Derimot fikk hun meg til å tenke over hva som gjør at det kan se ut som jeg lykkes med alt - hva gjør jeg når jeg ikke lykkes? Når dagene er tunge og kjipe, når livet går i mot - slik det gjør innimellom for oss alle. Det jeg kom fram til, er at jeg ofte setter fokuset over på noe som gir mening i livet - noe som er positivt, og noe som kan gi meg glede, være takknemlig for, enn å dvele ved det negative - og på den måten endre livet i mer positiv retning.

Verste dager gir lærdom, og de beste dagene gir minner. Ofte kan det være ganske utfordrende å se noe positivt i en vanskelig situasjon. Men uansett hvor vi er, og uansett hva vi går gjennom, er det alltid noe vi kan være takknemlige for. Jeg er så takknemlig at jeg har en jobb, og kan stå opp hver eneste morgen og jobbe med det yrket jeg brenner for. Ett konsept som jeg er utrolig stolt av - det å kunne skape noe eget - mitt hjertebarn.

Å møte så mange flotte mennesker, hver eneste dag, gir meg så mye glede. Man blir full av godhet og omtanke. Takk for at dere velger akkurat oss!

Så TAKK til hver og en av dere!

Da er nok ett år over. 2019 var ett år med mye forandring og vekst. Det største høydepunket var da vi satt i gang med vårt eget designet gavekort - hvor litt av en andel av hvert solgte gavekort gikk til de fattige i Vietnam. Dette prosjektet har mamma og pappa holdt på med i mer enn 26 år. For meg er dette stort, det å kunne bidrag til hjemlandet syns jeg er en fin ting å gjøre. I 2018 besøkte jeg befolkningen i en av de fattigste områdene i Vietnam. Etter reisen og så mye inntrykk hadde jeg et sterkt ønske om å gjøre noe. Hjertet mitt brenner ekstra for Vietnam og de som bor der. Jeg kommer fra en liten landsby sør for Ho Chi Minh City - i et område hvor levestandarden er svært lav. Å involvere seg i en denne saken gir ekstra mening i hverdagen min. Det å kunne hjelpe andre varmer virkelig mitt hjerte. Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan være med å redde litt. Det finnes mange fine måter å støtte på, men utfordringene står i kø - drømmer om nok mat, et stabilt hjem og et varmt pledd over seg. La oss se hverandre og bry oss.

Familiene i Vietnam lever av den maten de dyrker selv, og prøver å tjene penger på overskuddet. De lever fra dag til dag. Noen dager har de nok mat, andre dager ikke. Selv med lange arbeidsdager, holder knapt den lille inntekten til å dekke det mest nødvendige. Pengene vi bidro med klarte å skaffe mat til 90 familie.10 kg med ris fordelt på hver familie. Risen er den mest kostbare råvaren i Vietnam. I Vietnam er en gjennomsnittlig årslønn på 29 450 kroner. Tall fra Vietnams statistikkontor viser at den gjennomsnittlige månedslønnen i landet nådde 2430 kroner i 2017. De viktigste jordbruksproduktene er ris og kaffe. Fisk er neste etter ris. Det drives både kyst- og elvefiske i landet , samt oppdrett av både fersk- og saltvannsfisk. Fiskeflåten består for det meste av mindre båter som bare kan fiske i kystnære farvann, er man heldig og været er med deg kan de tjente opp til 20 - 40 kr dagen.

Livet handler om de små øyeblikkene

Tusen takk til mamma og pappa som har bidratt med penger til dette prosjektet. Takk til Cmilie og alle våre kunder. Vi er stolte over det vi har fått til sammen. Takk til tante og resten av gjengen i Vietnam som har gjort det mulig for oss her hjemme til å oppnå så mye på kort tid. I tiden som kommer er målet å nå ut til enda flere. Takk til min kjære Mone - min personlig grafiskdesigner som har vært med å lage gavekortet til Cmilie, takk for at du har holdt ut med meg i nesten 4 uker for å lage noe så vakkert - det betyr enormt mye for meg. Love u

Cmilie er stadig i endring, og vi ønsker å gi deg som kunde enda bedre kundeopplevelse og service. Cmilie har vokst de siste årene, vi legger mye tid og kjærlighet i å sette sammen ett helt unik konsept. Vi elsker det vi har skapt og håper å kunne fortsette å skape i fremtiden. Håper vi for lov til å fortsette å inspirere og glede dere med herlige nyheter som komme til Cmilie dette året.

Fineste tiden

Er det ikke fint? Her hos Cmilie er det fylt opp med grønne grener og kongler i år, et skikkelig hyggelig førjulsprosjekt å pusle med. Nøytrale toner sammen med noen tente stearinlys setter stemningen på adventstiden her hos oss. Sprer juleglede! Ta deg tid til å nyte denne fine tiden, la den fylles med hygge og magiske stunder med de du er glad i. Legg vekk stress og ha fokus på de små fine øyeblikkene.. Julestemningen kommer krypende.

Kurshelgen på Vestlia

8.nov - 11.nov

Endelig er det nye gavekortet på plass

Hjertet mitt brenner ekstra for Vietnam og de som bor der. I 2018 besøkte jeg befolkningen i en av de fattigste områdene i Vietnam. Etter reisen og så mye inntrykk har jeg et sterkt ønske om å gjøre noe....

Derfor går en andel av hvert solgte gavekort uavkortet til de fattige i Vietnam

Naturlige former

Naturen består av mye man kan la seg inspirere av. Man kan finne former og teksturer, hvor hver detalj skaper er unikt mønster.

Jeg har valgt å titte nærmere på naturen for å se hvordan naturlige former kan inspirere til nye uttrykk. Jeg elsker å plukke opp ting underveis - bidra til nye idéer og lysten til å skape.

Foto Richard Tran - Halvorsen

Føler meg griseheldig som fÅr oppleve dette

Nyter med senkede skuldre og hvilepuls

Sommerferien nærmer seg slutten - Kropp og sjel er fylt opp med fine minner. Jeg er klar for høsten! Gleder meg å se dere igjen, ses snart!

Når en dør lukkes, åpnes en ny!

Jeg har blitt spurt om å dele min historie. Nå er tiden inne - å prate om følelser, og dele tankene som raser gjennom hodet mitt. Jeg rakk så vidt å blunke, 6 år har har gått siden jeg sa opp jobben. En av de aller vanskeligste avgjørelsene jeg tok den gangen. Det er vemodig å lukke døren til et godt kapittel. Og det er skremmende å åpne en ny dør - nye muligheter og en ny epoke i livet mitt. I 2013 skjedde noe helt MAGISK. Fra starten skulle jeg startet opp med en ansatt, men ble alene rett før kontrakten skulle signeres. Det har vært en knalltøff oppstart men jeg hoppet egentlig bare uti det. Jeg har lært meg virkeligheten av å være åpen, tørre å være svak og vise nyanser. Siden den gangen - grublet ikke lenge, men bare satset på noe jeg hadde lyst til. Så takknemlig for alle de valgene jeg har tatt på veien - de gode og de dårlige. De gangene jeg angret meg, gråt, var skuffet og lei. Det finnes fortsatt dager hvor jeg går meg vill i tanker. Bekymringer, følelsen av og ikke strekke til, være bra nok, ambisiøs og dyktig nok i yrket mitt. Selv om det har vært vanskelig til tider - det mennesket jeg en gang var, fremdeles er - men i en oppdatert utgave. Alle de valgene førte meg akkurat hit jeg er i dag. Ett konsept som jeg er utrolig stolt av - det å kunne skape noe eget - mitt hjertebarn. Hver dag prøver jeg å stoppe opp - observerer og nyte de små øyeblikkene. I perioder kan det oppleves som om man gisper etter luft i desperat jakt etter et pusterom. Hver dag kjenner jeg på den overveldende følelsen av takknemlighet - jeg føler meg så heldig - tusen takk for tilliten! Aldri hadde jeg forventet denne responsen. I dag driver jeg Cmilie sammen med min andre halvdel. For en reise jeg har fått være med på sammen med deg, Richard. Tusen takk at du er den snille og omtenksom mannen du er, business partner, kjærligheten i livet mitt. Gjennom opp og nedturer, du har vært ved min side fra dag en - Jeg blir fortsatt varm i hjertet når jeg ser deg sammen med jentene våre - så full av kjærlighet, omsorg, tålmodighet og ikke minst humor! Takk at du la meg fortsette å gjøre de tingene jeg syns er gøy. Jeg skulle så ønske jeg kunne trykket på pause. Akkurat her og nå er alt perfekt! Siste nytt! - Da har vi fått freshet opp logoen vår. Fra Cmilie Hårstylister har vi endret under teksten til Cmilie Hair by Kim Mai - mer personlig - klare rammer på hvem som står bak driften. Jeg har mange spennende planer og det kommer mye nytt. Råd til andre vil gründe noe eget? Ikke vent på det perfekte tidpunktet - vær modig og sats! Har du en idé som du tror på og brenner for, glemmer at du jobber 24 timer i døgnet. Vær nysgerrig og hopp i det - og tør å gjøre deg sårbar! Ikke være redd for å feile, for veien blir til mens man går. Gjør din greie - finn din særegenhet. Heia deg!

Vær deg selv! Sett deg små mål gjennom hele karrieren din og jobb målbevisst mot målet.
Takk for en fantastisk fin kveld!

Tusen takk for all oppmerksomhet på 6 årsjubileet til Cmilie. Klyp meg i armen! Som grunnlegger og eier griner jeg av gledestårer. Dette er stort! 18 år i bransjen, fra studietiden og som ansatt har jeg vært gjennom 7 forskjellige salonger, opplevd 2 konkurser. Gründerdrømmen! Drømmen om å skape noe eget. Det har vært knall tøff. Å følge hjertet. Å skape noe. Å oppleve oppturer og nedturer. Å presses til å hele tiden lære noe nytt, men jeg klarte det igjen. Sjette året på rad har jeg har klart å skape ett konsept som er så unikt - et pusterom for våre kunder - en timeout fra en hektisk hverdag. Læringskurven er enorm! Det ligger mye hardt arbeid bak det som må leveres hver eneste dag. Helt uvirkelig hvor fort tiden går. Jeg er overveldet og rørt over all deres raushet og kjærlighet - og jeg er så takknemlig for at dere har ønsket å være en del av den. Så tusen, tusen takk. Fra innerst i hjertet. Jeg vil også utbringe en ekstra skål til min sjelevenn for at du har troa på meg og sammen er i ett team. Elsker deg ❤️

En Reise jeg aldri glemmer 🇻🇳

En spesiell reise, en tur som gjorde mye med meg ❤️

Nå er det akkurat ett år siden jeg satt meg på flyet til Vietnam og overrasket mammaen min på sin 60-årsdagen den 19. mai. Å få til en sånn reise krever mye planlegging og litt hjelp. Totalt 17 timer fra Gardemoen til Vietnam. Ingen visste at jeg kom, over 20 år senere dukket jeg plutselig opp på døra. 2 dager på jobb i Ho Chi Minh City 4 dager brukte jeg tiden godt å få besøkt alle i familien. Jeg er så glad at jeg fikk til denne reisen. Noe som mamma satt utrolig pris på. Godt å sette pris på de små helt enkle tingene som jeg ikke rekker i en stressende hverdag. Ikke minst får jeg tid til å ta innover meg hvor takknemlig jeg er for livet. En reise som har lært meg utrolig mye som menneske. For en kontrast og for ett eventyr med andre ord en helt annen tilværelse enn det vi er vant til hjemme. Her en min videosnutt fra turen.

Gratulerer med dagen Norge 🇳🇴

Hurra fra meg med et stort, varmt ønske om at du også får en strålende fin dag sammen med dine favoritter 🕊

Livet kan bli snudd litt opp ned i blant. Det kan være tøft og utfordrende. Men er kanskje når livet er opp ned vi kan se «alt» fra et annet perspektiv, lære noe og utvikle oss selv som menneske. Uansett får vi ikke gjort noe med det som HAR skjedd. Jeg startet helt fra bunnen og tok et skritt av gangen. Jeg forsøkte reise meg igjen etter bilulykken 6.mars i år. Enkle dager er tyngere enn andre og da er det viktig å finne de små gledene hver eneste dag. I mitt liv har det vært enormt mye endringer i det siste. Vær deg selv og lev det livet du vil leve! Så sørg for å ta de sjansene og mulighetene som kommer din vei. Si ja og gjør deg rik på opplevelser og minner.

Øyeblikk som dette!

Vellykket kundekveld❤️

For en dag! Fortsatt adrenalinkick Gårsdagen var magisk! Det å få til en sånn kveld har krevd måneder med forbredelser og innsats fra alle. Å få jobbe med alt fra ide til utvikling er vanvittig motiverende. Jeg smiler når jeg får til (mestringsfølelse ) Gründer livet ser muligens rosenrødt ut, men fy søren hvor beinhardt jobbing som ligger bak. Skyhøyt tempo, smile pent, og vise seg fra sin beste side i alle mulige kanaler. Læringskurven er enorm, vi gjør mye riktig, samtidig som vi hele tiden må være tilpasningsdyktig og høste erfaring. Vi har bare ett liv, så sitter du på en drøm om å drive egen business så gi det en sjanse, men husk å ha en strategi klar før du hopper i det!

Alltid takknemlig for muligheten til å gjøre noe jeg virkelig elsker!

Henter hjem inspirasJon fra oslo!

Takk til NFVB for en super dag med hår, skjønnhet, forretningsprat og visninger. Deilig med litt inspirasjon og faglig påfyll. Takk for meg Oslo!

Hår & skjønnhet 2019

Dette er Balsam for sjela

❄️ pause er ett av ordene jeg må være flinkere til å bruke når kroppen trenger en timeout.

Et nytt år, et nytt kapittel. Vi vil takke deg for at du er en del av vårt flotte eventyr i 2018

2018 nærmer seg slutten, 2019 fortsetter + nye spennende mål 📝 Tusen takk at du gjorde året 2018 til et minnerikt og betydningsfullt år. Med ønske om at det nye året vil bringe mange gode dager og flere magiske øyeblikk. 2019 blir så bra! ⭐️

Foto: Richard Tran- Halvorsen

Hva er dine mål for fremtiden?

Akkurat nå er jeg kjempe fornøyd! Jeg tenker det er ulike kapitler man skal gjennom i livet, og jeg er ekstrem takknemlig for alt jeg har gjort så langt i frisørkarrieren.

Det finnes ingen oppskrift på hvordan man lykkes. Det som motiverer meg er at det alltid er rom for å bli dyktigere, at man aldri bli "ferdig utlært" som frisør. Et godt håndarbeid og en god klipp er en selvfølge, men opplevelsen skal være unik. Et pust av velvære. Hver detalj er gjennomtenkt og det meste av interiøret er spesialdesignet av meg. Jeg ville lage noe som gjør at kundene opplever en atmosfære som gjør at de har lyst til å komme 5-10 minutter før de har time, bare for å kunne senke skuldrene og ta en time-out i hverdagen. Helheten er viktig hos oss. Resultatet har blitt veldig bra. Det er jo det som har formet meg til den personen jeg er i dag. Jeg liker å ta sjanser og utfordre meg selv. Jeg setter heller mange små mål på veien, enn å ha fokus på ett stort. Jeg føler meg privilegert for å få lov til å jobbe med så dyktige mennesker, som gjør hverandre gode og sammen er vi ett team.

Tilbakeblikk

Foto: Bethine

Cmilie Hårstylister ønsker å få frem det beste i deg og gi et resultat du virkelig kan være fornøyd med. Det er viktig for oss at du som kunde blir inspirert når du besøker oss. Hver dag jobber vi med å yte den aller beste kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet for våre kunder. Kvalitet og signatur er nøkkelordene hos Cmilie.

Foto: Werner Juvik
"Det har vært en opplevelse for livet og jeg er utrolig takknemlig for å ha fått muligheten til å være med på denne reisen"
Foto Richard Tran - Halvorsen

Det er lov å ta en timeout

Foto: Richard Tran - Halvorsen
Lær å lytte til deg selv

I en hektisk hverdag er det lov å ta et skritt tilbake, trekke pusten dypt og kjenne ordentlig etter hvordan man har det. Det å lytte til seg selv er viktig for å trives i hverdagen. Å kjenne at livet er meningsfylt avhenger av at du tar ansvar og skaper mening selv. Sett alt på pause, legg bort mobilen, hold fokus på din egen tilstedeværelse. Livet er et eventyr og lykke er et valg. Livet er det som skjer her og nå! Ta fatt i de små lysglimtene og deler det med alle rundt deg. Livet passerer hvert sekund, enten man vil det eller ikke. Vi har fått et begrenset antall dager i gave. Fyll opp "kjærlighetskoppen" vis mer kjærlighet, raushet og godhet. Grip dagen ❤️ for hver dag som går så lærer jeg noe nytt, og noe det viktigste er å skape en balanse mellom å gi og ta. Det aller beste med gode minner er nettopp det å skape dem.

Yoga kveld hos cmilie

Er du nysgjerrig på mediskinsk yoga eller har lyst til å fordype deg mer i denne fantastiske yogaformen? Nytt kurs hos Cmilie Hårstylister

En ny start på livet ❤️

Yoga for livet. Finn veien inn i deg selv. Med pust og enkle øvelser kan du oppdage en ny sannhet i deg. Tør du?

Legg unnskyldningene til side og møt opp, det er der magien skjer 💫 av og til handler alt om å finne ro i det som er.

Vi kjører 2 eksklusive treningskvelder som går av stabelen den 19.nov og 17.des

Kl 19.00 - 20.30

Pris kr 200 pr kveld

Meld deg på - vi lover det vil være verdt et besøk! VELKOMMEN

Golden mile

Det begynner å nærme seg slutten på min reise her på Tenerife og selv om det gjør litt vondt å skulle forlate dette flotte stedet. For meg handler ferie om å lade batteriene og ta gode valg. Mye hvile, opplevelser, glede, og kvalitetstid. Det har jeg fylt dagene mine med. Nå er jeg klar for å komme hjem igjen. Gleder meg til å ta tak i de spennende prosjektene jeg har foran meg denne høsten. Håper dere har hatt en knall sommer ❤️

Sommeren byr på utfordringer, her er litt hjelp til deg som opplever håret som tørt, matt umulig og style og livløst.

Her er mine beste tips!

  • Hårkur
  • Oljer
  • Volume & texture- Texturizing spray

Hårkur! Det er ingen vei utenom. Etter en lang sommeren hvor håret er utsatt for masse sol og kanskje varmeprodukter, trenger håret ekstra næring. Derfor kan jeg anbefale at du kurer håret to ganger i uken i en periode. Håndkletørk håret, fordel produktet jevnt over håret, først og fremst i lengdene av håret. Et frisørtips er å blande også en dråpe olje inn i stylingen din. Den gir ekstra glans og det pleier håret. Det beste for håret er å lufttørke, men om du føner håret riktig kan det virkelig gjøre håret glansfullt. Start ved røttene, og hold hårføneren slik at munnstykket peker nedover langs hårstråene, og ikke i motsatt retning. Avslutt alltid med kaldluft fra føneren, dette forsegler hårskjellene og gjør håret ekstra blankt. Volume & texture spray et fantastisk, mattende stylingspray som gir håret volum med et naturlig resultat. Etterlater ingen synlige stylingrester i håret, men gir en myk, matt finish til håret. Håret blir lettere å style, og du oppnår en naturlig look med masse volum som holder gjennom hele dagen!

Så hvordan finner du de rette pleieproduktene for ditt hår?

For å forenkle det hele litt så består håret hovedsakelig av fuktighet og proteiner, og det er også disse to kategoriene de forskjellige produktseriene er delt inn i.

Har du et tykt/govt hår, krøller eller mye frizz har håret ditt i utgangspunktet underskudd av fuktighet og det er dette du må tilføre for å få mykhet, liv og glans.

Har du fint nordisk hår, blondt eller behandlet/bleket har du en naturlig lavere andel av proteiner i håret og må derfor tilføre det for å få tilbake spensten og gjøre det sterkere.

Det er viktig å være oppmerksom på at fuktighet gjør håret mer kambart, mykere og tyngre, mens proteiner gjør håret tråere og sterkere. Så husk: Det betyr ikke at kuren din ikke virker selvom håret ditt ikke blir mykt etterpå. Avslutt alltid behandlingen med balsam.

Mitt hjertebarn

Disse 5 årene har vært en stor suksess! Det er mye å feire. Så stolt, ydmyk og vanvittig glad. Der vi har vært og det vi som et team har oppnådd siden 2013. Tusen takk til våre fantastiske kunder, og stor takk til vår kjære Sverre Fossum. Takk for god hjelp og smarte råd, godt å ha deg i ryggen hele veien ❤️ Leverandørene Grimm As og Cutrin Norge som alltid leverer topp service. Vi setter enorm stor pris på dere. Skål for 5 nye år🥂🍾 Høsten blir travel for min del, mange spennende prosjekter på gang. Det å gjennomføre store prosjekter og det å få til ting krever mye tid og til tider veldig lange arbeidsdager. Heldigvis elsker jeg jobben min og tåler fint perioder som er litt mer hektiske enn andre. Og tiden før sommerferie er det alltid travelt og mye som skal på plass før dørene kan stenges. Husk uansett hvilke utfordringer du står i, så gjør det beste ut av det og vit at det alltid kommer bedre dager. Snu det negative til noe positivt, og pust med magen. ❤️ Vær snill og god mot deg selv. Stor klem fra meg!

Nøkkelen til suksess er å fornye seg hele tiden
18. mai - 24. mai 2018

Magiske vietnam

Sitter her med den beste følelsen, gode minner. Så glad for alt jeg har sett, alle inntrykkene, all den gode maten, samtalene, kjærligheten og ikke minst de fine opplevelsene som setter spor langt inne i hjerterota ❤️Jeg er så glad for at jeg klarte å få til denne reisen og gjorde dagen til mamma ekstra spesiell. Min mamma fylte 60 år den 19. mai og ingen viste at jeg kom, over 20 år senere dukket jeg plutselig opp på døra. Noe som mamma satt utrolig stor pris på. Godt å sette pris på de små helt enkle tingene som jeg ikke rekker i en stressende hverdag. Ikke minst får jeg tid til å ta innover meg hvor takknemlig jeg er for livet. Jeg lovte å ta dere med på tur så her er første film fra oppholdet mitt.

Det finnes alltid en vei til hjertet

Nå begynner ting og nærme seg med stormskritt. ❤️ med tusen ideer og tanker! Man vet aldri hvilke muligheter man får – og det gjelder å gripe de når man kan! Livet er NÅ! En brikke i konseptet som jeg har savnet å få gjort. Jeg har lenge ønsket å få designet vår egen logo, og etter hvert få vårt eget merke. Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt og synes det er veldig stas å få reist hjem til mitt hjemland. Jeg gleder meg veldig til å oppleve Vietnam ( Ho Chi Minh City) for første gang på over 20 år og til å se hva de lokale designerne vil vise. Det er en stor jobb å planlegge alt til det minste detaljene. Jeg har så god følelse rundt de nye prosjektet. Modellene er nå tegnet, så sendes de til pre produksjon. Veien er lang men ett sted må man starte. Jeg gleder meg så til og sette i gang og dele prosjektet jeg jobber med, og jeg tror dette blir spennende både for dere og for meg. Det er mange år siden jeg har tatt en så stor avgjørelse. Det føles litt som om jeg drømmer om dagen. Alt ble bestemt på under 48 timer. Vårt hjertebarn fyller 5 år den 1. juni og jeg har mange spennende prosjekter på gang. Vi har gjort til på vår måte. Jeg lærer nye ting hver eneste dag, og jobber på spreng for å tilby dere det beste. Jeg elsker å teste grensene mine og kjenne på mestringsfølelsen. Jeg kommer til å lage en reisevideo fra denne turen. Håper dere vil følge meg på reisen. 🛩

35 års-jubileum med Cutrin på VestliA resort

Takk til cutrinteamet som står på og skaper fantastisk stemming 🙏🏼 13-15 april 2018

Exploring the world by you.... ❤️

Off to the next destination ✈️ Budapest mars 2018

Har du prøvd en av våre nyheter?

Cmilie Hårstylister er stolte over å kunne tilby deg som kunde vår helt spesielle signaturbehandlig. Vi har laget to nye behandlinger. I en hektisk hverdag er det kanskje ikke så lett å skape rom for litt alenetid. Prøv en av våre signaturbehandlinger og få et pusterom her hos oss, nå er det din tur til å nyte. Behandlingen er sammensatt av de mest eksklusive ingredienser som gir håret det daglige fukttilskuddet det trenger, kjærlighet og effektiv pleie til tørt, skadet eller farget hår.

Mini Timeout

Beroligende massasje for din hodebunn. Behandlingen avsluttes med varmt hodehåndkle og vår spesielle organiske te.

Vår Signatur

Dette er en fantastisk massasje for nakke og hodebunn. Senk skuldrene, pust og la roen komme. Mens kuren virker i et varmt hodehåndkle blir hendene dine tatt godt vare på. Nyt vår helt spesielle organiske te under behandlingen.

Livet består av øyeblikk, nyt deT ❤️

For en herlig uke det har vært. For en stemmning! Takk til dere som møtte opp og delte denne dagen med oss. Fra de siste nervepirrende minuttene før vi satt i gang. Så mange tanker, så mye følelser. Så takknemlig og heldig meg som har deg, Tone i livet mitt. Tusen takk for at du sa ja til vårt første foredrag sammen om Mediyoga, og at jeg fikk dele dette øyeblikk med deg. Du er et menneske med hjerte av gull, en som jeg har blitt så utrolig glad i. Vi klarte å formidle hva vi begge brenner for, vår visjon. Husk at negative tanker reduserer livsenergien, så aksepter deg selv for akkurat den du er. Jeg vet til tider at det kan være vanskelig. Senk skuldrene, spre omsorg og kjærlighet og bruk tiden på dine aller nærmeste. Ikke minst prøv å være til stede i øyeblikket. Pust med magen. Se alt det vakre du omgir deg med. Bruk sansene, alt du trenger finnes allerede i deg. En dag, like før sommerferien i 2016, ble livet mitt snudd opp ned. Det å dele historien min den kvelden får meg alltid til å felle noen tårer. Jeg har lært og erfart så mye de siste 2 årene, og jeg kan trygt si at jeg er blitt et bedre meg. Det å akseptere og se er de viktigste stegene i riktig retning, og jeg setter pris på lærdommen jeg har vært gjennom. Vi har nemlig ett liv, ett unikt liv som bare du kan bestemme over med tanke om egen livsstil. Start i det små og husk hver bevegelse du gjør er et steg i riktig retning. Vi har noen store prosjekter og jeg kjenner at det kiler i magen når jeg tenker på det! Jeg går derfor inn i helgen litt sliten, men med et stort smil.

Vi gleder oss til å jobbe mot målet ❤️ Tusen takk for alle positive tilbakemeldinger og kjærlighet 🙏🏼

Hotel liberum i gdansk

Liberum ligger i den historiske Długa-gaten i hjertet av gamlebyen i Gdansk, ved den gyldne porten. Neptun-fontenen og Artushovet ligger 300 meter fra overnattingsstedet.

Foto Emilie Tran-Halvorsen

Open your eyes and heart to the beauty that surrounds you. You will find it in the most unexpected places. 💫

Eventyrland for matelskeren

Thai Thai restaurant finner du Podgarbary 10, 22-100 Gdańsk, Polen. Har du ikke vært der så anbefaler jeg en tur dit på det varmeste.

Å feriere i en storby som byr på mange spennende opplevelser er for meg den perfekte time out. Ah, det er så deilig med et lite avbrekk fra jobben. Mye av gleden ligger i tiden, tid til å sove til jeg våkner av meg selv, nyte en lang frokost på hotellet. Pulsen er mildt sagt lav og tilværelsen kunne ikke vært bedre. De små tingene utgjør den store forskjellen for meg. Jeg er en byjente. Jeg elsker å bo i byen med alt i nærheten. Jeg liker at det er liv i gatene, at jeg kan sette meg inne med en kopp kaffe og kikke på mennesker som suser forbi vinduet. Det dukker stadig opp nye kule steder når du er ute å reiser. Gdansk var fantastisk, spesielt når solen skinner. Det er noe helt spesielt med atmosfæren. For en flott by! Historie, arkitektur, kultur, kunst. kontraster ikke minst restaurantene, butikkene (utvalget) i Gdansk finner du alt. Det er sjarm på hvert gatehjørne, den lille byen er proppfull av himmelsk mat og skjulte perler. Byen er virkelig verdt et besøk, en fargerik og sjarmerende by med tettbebygde hus. Jeg har vært i interiør himmelen de siste dagene i Gdansk, fy søren så flinke de er der til å lage hyggelige steder i denne byen. Jeg rakk å teste ut noen av de flotte spisestedene forrige uke og her er noen av mine favorittsteder å spise mat.

🔘Proloque ligger i Grodzka 9, 80-841 Gdańsk, Polen Fantatisk god mat

🔘Thai Thai i Ligger i Podgarbary 10, 22-100 Gdańsk, Polen. En bitteliten perle i hjertet av Thailand. Jeg elsker å dele ulike retter, slik at man får smakt på litt av hvert.

🔘Śliwka w Kompot ligger i Bohaterów Monte Cassino 42, 80-001 Sopot, Polen

Jeg har har hatt noen fantastiske dager og vender hjem full av inspirasjon og overskudd!

HEi Mandag

Jeg starter ny uke med et stort smil og masse energi. Jeg tar noen dager fri og reiser til Gdansk for litt inspirasjon. Jeg må nok sette av litt tid til jobb, jeg har en deadline på eventen som skal holdes den 12. mars ( inspirasjonskveld ) sammen med min kjære Tone. Nå skal jeg på skattejakt. Vi ses plutselig igjen i Norge.

INSPIRASJONSKVELD 12.mars

En ny start på livet!

Har du lyst på en unik opplevelse med fordypning i Medisinsk Yoga? Hva skjer med kroppen når du bærer på stress over tid? Tone’s budskap er de små hverdagsgrepene som kan gi deg et mer innholdsrikt og positivt liv. Dette er garantert nyttig for deg som ønsker en god start på 2018

Foredrag *Lett servering *Vi feirer med gavedryss til en samlet verdi av 2600 ,- *Få 10% rabatt på ALLE produkter. Tilbudet gjelder kun selve dagen

Innmelding på Cmilie@cmilie.com

Dørene åpner kl 18

Gratis

Håper vi ses! ❤️

Bobler av glede

Gårsdagen var full av følelser. Tenk at det er 4.5 år siden jeg sa opp jobben. Noen ganger må man bare følge magefølelsen sin. Lokalet jeg hadde drømt om så lenge var endelig ledig. Historien om Cmilie startet med en tanke, en ide og et brennende ønske om å starte en spennende konsept i Drammen. Noe som har gitt meg mulighet til å ha en fleksibel hverdag. Ta del i spennende prosjekter og ta fatt på nye utfordringer. Jeg har vokst, utviklet meg og utfordret meg selv på godt og vondt, og på veien har jeg møtt så mange fine mennesker som jeg har delt opplevelser og erfaringer med. Den store drømmen min for 2018 er en vellykket lansering av den nye forretningsidéen. Jeg er utrolig spent hvordan det blir tatt i mot, ny epoke for Cmilie. Konseptet har vi holdt helt hemmelig helt til nå, visjonen «spesiell for en dag» blir større, vi har utvidet konseptet. Vi har laget 2 nye behandlinger, noe vi er utrolig stolte over å kunne tilby deg som kunde. En av suksessfaktorene til Cmilie er å være på og gripe muligheten. Endring er vi vant med, og det har vært stryken vår i alle disse årene. Det gir resultater når vi hele tiden fornyer oss. Vi gleder oss til å forsette med å inspirere og overraske dere. Takk for at du kom og velkommen tilbake.

Foto Richard Tran-Halvorsen

For en utsikt

Da er jeg hjemme igjen etter noen helt fantatiske dager i Tallinn. Jeg har nyt hvert sekund. Jeg elsker å reiser og er så takknemlig for at jeg har en jobb som innebærer mye av nettopp det. Å være stylist el frisør er ikke bare et yrke. Det er tidskrevende jobb som til tider kan være hard, utfordrende og slitsom, samtidlig som den er utrolig givende og inspirerende. Jeg vil benytte meg av muligheten og takke alle som er i livet mitt. Dere som tror på det jeg gjør, og gitt meg konstruktive tilbakemeldinger. Jeg er evig takknemlig og utrolig glad at for at jeg fått muligheten til å bli bedre kjent med hver og en av dere gjennom alle disse årene. Dere er fantatiske og inspirerer meg hver eneste dag. Selvsikkerheten min kan ikke måles med den jeg var for 4.5 år siden. Å vite at man har en heiagjeng i ryggen, som vil meg det beste, uansett hva. Dere fyller sjelen min med enorm glede og kanskje det er nettopp dette som har gjort at vi har fått så sterkere bånd. Vi utveksler erfaringer og backer hverandre opp. I denne bransjen hvor man opplever mye sjalusi og misunnelse, istedenfor å samarbeide og støtte hverandre. Spør du meg så blir man et bedre menneske av å hjelpe hverandre.

BAlsam for sjelen 🍁

Når jeg kommer til fjells, kjenner jeg roen senker seg. I en hektisk hverdag er det kanskje ikke så lett å skape rom for alenetid. En tid hvor verden er lukket ute og mobilen er satt på lydløs. Det er viktig å lytte til kroppens signaler, endringer skjer ikke over natta men det er de små trinnene mot balanse som man fokuserer på. Det trenger ikke å være noe stort, bare et øyeblikk hvor du prøver å lukke øyene, og fokusere på pusten. Jeg har hatt mine perioder, men nå har jeg vokst meg sterkere på mine opplevelser. Det å glede seg over de små tingene i livet gjør at du vil sette mer pris på det du har. Jeg har funnet mine verktøy til å takle motgang. Mediyoga har hjulpet meg til å finne troen på meg selv, til å ta viktige valg i livet og stå i den motgangen som har kommet. Hver av oss er unike, akkurat slik vi er. Vær den beste utgaven av deg selv. Vær snill.

Klem fra meg
Gjør de tingene i livet som gjør deg lykkelig 💫

Nyheter fra Jarmann ❤️

Smoothing Oil

🔘 Varmebeskyttende

🔘 Glattende, mykgjørende effekt, som demper brusing og tilføres glans

Volume & Texture Dust

🔘 Sprayform

🔘 Med sin unike dyse gir den jevn fordeling i en skylignende form

🔘 Lett pudder som gir volum og ekstra tekstur

🔘 Påføres i tørt hår

🔘 Husk at produktet skal brukes nær hodebunn, ikke i lengden

🔘 Passer alle hårtyper

Volume Thickening Creme

🔘 Kan brukes til både tynt, tykt og krøllet hår

🔘 Påføre fra midten av håret til endene i fuktig hår før styling

🔘 Mykt hold

🔘 Hårstråene blir fyldigere

🔘 Olje fra ris, mandel og hampfrø beskytter mot UV/UVA

🔘 Tilfører pleie og fuktighet

Er du usikker på hvilke av disse du trenger? Kom gjerne innom så kan vi hjelpe deg med å finne de riktige produktene.

Foto: Richard Tran- Halvorsen

Yogaretreat på fjellet

Medisinsk yoga 20-22 okt

Jeg anbefaler alle å unne seg en liten "time out" som dette. Min kjære yoga Tone skal holde kurs på Blomset, i en eksklusiv hytte på Geilo. Blomset ligger 900 moh i solhellingen i vakre Blomsetlia, med utsikt over dalen. I disse deilige omgivelsene skal vi trene medisinsk yoga, meditere, lytte til inspirerende foredrag og oppleve gongens helbredende vibrasjoner. Medisinsk yoga er en terapeutisk yogaform som alle kan trene, uansett utgangspunkt. Ta med en venn, venninne, svigermor el partneren eller dra alene, det er ikke skummelt i det hele tatt. Vær åpen for å se verden med litt nye øyne og grip alle mulighetene til stillhet mens du er der. Høres dette spennende ut? Påmelding kontakt@tonelivsdesign.com el ring Tone på 92222378

Min største glede med faget er å kunne gjøre mennesker til den beste utgaven av seg selv, kundene skal stråle når de går ut av Cmilie!

For et eventyr

Takknemlighet! Det er det første ordet jeg vil si. Et øyeblikk fylt av takknemlighet, hvor jeg bare prøvde å la inntrykkene synke sakte innover. 1 juni 2013 var det 4 år siden salongen åpnet dørene for første gang. Jeg tenker mye på hvor innmari heldig jeg er som har så mange fine folk i livet mitt. Jeg er utrolig STOLT over det jeg har fått til, og at jeg har turt å pushe meg selv ut av min egen komfortsone. Jeg kjenner meg så takknemlig for at jeg har muligheten til å hele tiden utvikle meg, følge drømmene mine og oppleve så mye gøy. Takk at dere har vært god mot meg og tilbakemeldinger fra dere gir meg energi og overskudd til å drive videre. Det er så utrolig viktig å sette pris på det man har hver eneste dag, og ikke fokusere for mye på det som mangler. Det får heller være til inspirasjon å jobbe mot. For meg er jobben min en veldig stor del av hvem jeg er og jeg elsker den. Som gründer er jeg vant til å ta risiko og ha mye ansvar. Derfor er det ekstremt viktig å holde fokus og jobbe målrettet for å nå sine mål. De siste årene har vært helt fantatisk på alle mulig måter, men også veldig hektisk og innholdsrik. Det blir spennende tider fremover. Stay Tuned!

En drøm ble til.......

Fantatisk beliggenhet

Det er ikke bare salongen i seg selv som er viktig, men også hvor i byen den ligger. Tomten lå i et vernet område. Ja, vi var opptatt av beliggenheten da vi skulle innrede den i 2013. Salongen ligger på Høytorget i en rolig gate til travle Schwenckegata, med at det byen har å by på rett utafor døren.

Vi brukte tiden godt, sakte men sikkert tok drømmesalongen form.

Gjennom hele prossen har vi tenkt enkelt. Salongen bestod opprinnelig av ett stort rom. For å skape spa-avdelingen fikk vi satt opp en skillevegg mellom stua og klippeavdelingen. Det store vinduet sikrer godt med dagslys til spa-avdelingen som ble malt i samme fargenyanse som resten av rommene. Etter oppgraderingen fremstår salongen mer luftig og større, fargetonene på veggene får rommene til å henge godt sammen. Jobben ble satt ut til Fossum som har skreddersydd løsningene til hele salongen. Veggene ble dekket med sponplater. For at husets mange vakre detaljer skal komme til sin rett, har vi valgt å innrede i en enkel og ren stil. Fargene i rommene er like dempet som innredningen. Toner av hvitt og grått brytes av med sort og grønt. Møblene er håndplukket fra nett og de vanlige kjedebutikkene og litt bruksfunn. Vi vil ha det enkelt, men personlig. Vi vil skape mest mulig romfølelse og ro i hvert enkelt rom. Fargevalget har vi gjort besvisst for å skape dybde og størrelse. Vi er veldig opptatt av helhetlig møblering med planter, slik at plantene blir en del av interiøret ❤️

MILANO

23.mai-25.mai

Hunting for inspiration

Det skjer noe magisk hver gang man ser verden med sine egne øyne. Så deilig med et lite avbrekk og Milano for meg er energien og muligheten. Det å komme til et helt ukjent og nytt land fikk hjertet mitt til å slå ett ekstra lite lykkeslag. Jeg bodde på et superkoselig lite hotell midt i byen. Hotellet ligger i et stille område rett ved Teatro Alla Scala, rommet var delikat og servicen var på topp. I to fantatiske dager med trange gater, motebutikker og hyggelige mennesker ga meg masse inspirasjon. Byen bugner av de lekreste kaker, makroner, kafeer, pizza og baguetter på hvert eneste gatehjørne. Byen er et shoppingparadis, jeg elsker kombinasjonen av alt, denne gangen tenkte jeg å sjekke ut nye skatter og steder også. Jeg blir helt fascinert av hvor elegante italiener er i klesstilen. Under oppholdet i Milano har jeg vært skikkelig bortskjemt med været og hatt flere dager hvor det har vært opptil 34 varmegrader. Milano som ligger i provinsen Lombardia. Betegnes sammen med Torino og Paris å være en av de aller fremste byene i moteverden. Jeg har blitt helt hodestups forelsket i dette landet. Jeg sitter igjen med så mye minner og kan med hånden på hjertet si at dette har vært de meste fantastiske dagene jeg har opplevd hittil. Uka før avreise var hektisk og masse jobb. Denne turen kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

MEDIYOGA

Jeg er ekstremt stolt i dag. Dere som følger meg vet at jeg har begynt med medisinsk yoga og hvor opptatt jeg er av å stresse ned og ta noen små pauser i løpet av dagen. Gjennom en 4 ukersplan som tar ca 1.5 time per dag, blir det satt av tid hvor man bare har fokus på pust og kjenne på hvordan kroppen har det. Vi puster 20 tusen ganger/dag hele livet. Pusten påvirket kropp, sinn og helse. I yogisk terapi er pusten den røde tråden. Yoga har forandret kroppen min, den har hjulpet meg å få bedre fokus på mange måte. Enkelte ganger glemmer man å stoppe opp og bare puste. Noen ganger vet jeg hvor vanskelig det kan være på dager som er fullpakket med mange gjøremål. Det handler om gode rutiner og selvdisiplin. En ting jeg har lært er å forsøke å fokusere på det gode. Puste rolig ,og rense hodet for masete tanker og prøve å slippe bekymeringene. Gi meg selv noen minutter med stillhet hverdag. For meg kan stillhet være en del av innhenting av nye krefter. Under meditasjonen, bilder og minner som dukker opp underveis. Å se ting på nært hold har gjort dype inntrykk på meg, og ikke minst gjort noe med meg som menneske. Nå sitter jeg her og føler meg så heldig for at reisen har gått så bra, og alt handler om hvordan man ser på tingene. Jeg er så takknemlig for alt det fine har kommet min vei. En stor takk til min kjære Tone, min beste yoga læreren som har lagt opp øvelsene og gitt meg gode råd gjennom hele prosessen. Tusen takk at du har gitt meg denne muligheten til å finne mine egne pusterom i hverdagen. Reisen har forandret meg til en bedre utgave av meg selv.

DEN PERFEKTE 17.MAI FLETTEN

Del håret i sideskill. Hent ut håret ved starten og del dette i tre.

Begynn med seksjonen nærmest pannen og flett en omgang utenpåliggende.

Hent en liten del hår fra den ene seksjonen og legg det til motsatt side. Repeter samme måten på den andre siden av fletten. Pass på hele tiden at fletten flettes frem mot ansiktet.

Gjenta flettingen og hent inn det siste håret under øret. Del deretter resten av håret i to og inkluder delene på hver sin side av den opprinnelige fletten.

Hent en liten del hår fra yttersiden av den ene sekjonen og legg det over til motsatt sekjon. Jobb med tynne seksjoner på hver side.

Bruk pekefingeren som heklekrok.

Repeter flettingen og ikke stopp om fletten er løs. Prinsippet for denne fletteteknikken er at det samme håret hentes inn.

Fullfør fletten og vær oppmerksom på at håret hele tiden skal jobbe med to deler.

Avslutt med å dra ut ytterst av flettebuene får å skape volum.

Lykke til!

JARMANN

Lansering av Jarmann begynner å nærme seg med stormskritt. Jarmann er mellomnavnet til pappaen til Lars (mannen bak merket ) Jarmann startet som frisør i 1964. Jeg har selv vært fan av merket Hempz i flere år, og det er ekstra gøy å kunne skrive om lanseringen her inne. Jeg gleder meg så til dette! Den er utviklet og designet her hjemme i Norge. Jarmann har fokus på rene og naturlige ingredienser, alle produktene er selvsagt uten parabener. Snart kommer det også stylingsprodukter. Jeg kommer til å veilede dere gjennom hele kolleksjonene og svarer med glede på spørsmålene. Produktene er allerede kommet inn, velkommen!

I JUST HAD MY HAIR AND NAILS DONE IN OSLO

Gårsdagen var topp! Den perfekte blanding av business and pleasure. Natasha og Vina er de beste, kunne aldri bedt om en bedre frisør og negldesigner. Natasha har stått bak alle frisyrene, she make my hair shine. De holder til midt på Grünerløkka, besøk gjerne Soho Studio neste gang du er i Oslo.

Soho studio

Jeg vil beskrive meg selv som ganske snill og åpen person

Det er mye jeg er stolt over og det er en god følelse. Jeg kommer fra en liten landsby utenfor Ho Chi Minh City, kom til Norge da jeg var 3 år. Jeg har våget å være andeledes og følge mine drømmer. Jeg er ekstremt fornøyd med å kommet så langt. Det ligger mye jobb bak resultatene, men ting kommer ikke av seg selv. Det første steget var å fullføre faget. Da jeg fikk bestått, ble dette starten på karrieren innen frisørbransjen. Jeg har kommet dit jeg er i dag ved å elske jobben min. 20 fantastiske år med masse kunnskap og erfaringer. Å treffe så mange flotte mennesker som løfter meg opp hver eneste dag, er en gave. Mitt råd til dere alle som ønsker å prestere i det de elsker. Stå på og dyrk det kreative. Jeg henter mine inspirasjon fra gaten, blader, interiør og planter. Jeg tar små biter og samler det til noe nytt. Nå venter dager med påfyll av nye impulser, litt hvile og jakt på inspirasjon til nye prosjekter.

Vestlia Resort

Weekend kurs med Cutrin 2017

Inspirerende, unik og stilig trendshow

Det var definitiv en helg med hår i fokus. Rundt 400 frisører møtte til fjells. 3 innholdsrike dager med show, kreativitet, fagkunnskap og teknisk demonstrasjon. Det vi kommer til å se mer av er rufsete halvlange frisyrer, harde glatte bobber, myke bølger, fletter og krepp er hottest. Det er mange muligheter, og her er det egentlig bare fantasien som stopper en.

More is more

Dette året 2017 bringer med seg mer accessoarer og mer tydelige former og teksturer. Lugg er tilbake!

Vi kommer gjerne tilbake neste år ❤

Mitt karrieretips! Stol alltid på deg selv, jobb deg mot det målet du har satt. Mestringsfølelse gode rutiner skaper trygghet. Ikke tenkt at du må være perfekt. Det er lov å gjøre feil.

EN helt vanlig dag på jobben

Jobben består av en uendelig liste med varierte gjøremål. Jeg prøver å starte hver dag med å sette opp en prioriteringsliste, den gir meg oversikt og en god selvfølelse. Husk å ha det gøy på jobb!

Jeg brenner for utvikling

📩 cmilie@cmilie.com 📞 47023283 🛎 Schwenckegata 7 3015 Drammen 📸 Richard Tran-Halvorsen

Hei og velkommen til min hverdag! Mitt navn er Kim Mai Halvorsen, businessdamen bak Cmilie. Jeg er 41 år og er mor til 2 nydelige jenter. Jeg er en energisk gründer, eier og driver Cmilie Hair by Kim Mai i Drammen. Jobber som stylist og frisør. Målet med denne bloggen er at dere skal se litt på innsiden av Cmilie og hvordan arbeidsdagen min er. Velkommen skal du være, og tusen takk for at du besøker bloggen min.

"Go for someone who is proud to have you. Not because you're pretty, but because they value you as a person"
3 år senere

Historien om CMILIE startet med en tanke, en ide og et brennende ønske om å starte et spennende konsept i Drammen. Et sted, et mål! I 2013 skjedde noe helt MAGISK. Drømmesalongen skulle skapes!

I put my heart and soul into everything I do ✨
På bloggen min kan du følge denne reisen. Håper du blir inspirert.
Ide - konsept - mål
"Spesiell for en dag" er vår visjon

"Man blir aldri ferdig utlært som frisør. Å BLI BEDRE, det inspirerer meg."

Jeg er alltid nysgjerrig og har lyst til å utfordre meg selv. Jeg er alltid sulten på å lære noe nytt. Akkurat det tror jeg er en stor fordel når man jobber i et kreativt yrke som stylist og frisør. Å lære nye ting er bra for det faglige miljøet i salongen og for våre kunder. Vi ønsker å levere en god kvalitet til hver kunde. Signatur er veldig VIKTIG hos oss

Vi jobber hele tiden for å bli bedre

"A little progress each day adds up to big results"

Hva skapes hver eneste dag på jobb når saksa føres gjennom håret med ulike teknikker? Det er jo kunst. Hår som vi former til et uttrykk skal passe personen som sitter i stolen. Mote og trend er noe vi skaper sammen. Jeg er så uendelig takknemlig av å få jobbe et sted som jeg har blitt så utrolig glad i. Å møte så mange flotte mennesker, hver eneste dag, gir meg så mye glede. Man blir full av godhet og omtanke. Takk for at dere velger akkurat oss!

Love of BEAUTY is taste the CREATION of beauty is ART

Created By
Kim Mai Halvorsen
Appreciate

Credits:

Richard Tran Halvorsen