Loading

Cmilie Hårstylister

Boble av glede

Gårsdagen var full av følelser. Tenk at det er 4.5 år siden jeg sa opp jobben. Noen ganger må man bare følge magefølelsen sin. Lokalet jeg hadde drømt om så lenge var endelig ledig. Historien om Cmilie startet med en tanke, en ide og et brennende ønske om å starte en spennende konsept i Drammen. Noe som har gitt meg mulighet til å ha en fleksibel hverdag. Ta del i spennende prosjekter og ta fatt på nye utfordringer. Jeg har vokst, utviklet meg og utfordret meg selv på godt og vondt, og på veien har jeg møtt så mange fine mennesker som jeg har delt opplevelser og erfaringer med. Den store drømmen min for 2018 er en vellykket lansering av den nye forretningsidéen. Jeg er utrolig spent hvordan det blir tatt i mot, ny epoke for Cmilie. Konseptet har vi holdt helt hemmelig helt til nå, visjonen «spesiell for en dag» blir større, vi har utvidet konseptet. Vi har laget 2 nye behandlinger, noe vi er utrolig stolte over å kunne tilby deg som kunde. En av suksessfaktorene til Cmilie er å være på og gripe muligheten. Endring er vi vant med, og det har vært stryken vår i alle disse årene. Det gir resultater når vi hele tiden fornyer oss. Vi gleder oss til å forsette med å inspirere og overraske dere. Takk for at du kom og velkommen tilbake.

Foto Richard Tran-Halvorsen

For en utsikt

Da er jeg hjemme igjen etter noen helt fantatiske dager i Tallinn. Jeg har nyt hvert sekund. Jeg elsker å reiser og er så takknemlig for at jeg har en jobb som innebærer mye av nettopp det. Å være stylist el frisør er ikke bare et yrke. Det er tidskrevende jobb som til tider kan være hard, utfordrende og slitsom, samtidlig som den er utrolig givende og inspirerende. Jeg vil benytte meg av muligheten og takke alle som er i livet mitt. Dere som tror på det jeg gjør, og gitt meg konstruktive tilbakemeldinger. Jeg er evig takknemlig og utrolig glad at for at jeg fått muligheten til å bli bedre kjent med hver og en av dere gjennom alle disse årene. Dere er fantatiske og inspirerer meg hver eneste dag. Selvsikkerheten min kan ikke måles med den jeg var for 4.5 år siden. Å vite at man har en heiagjeng i ryggen, som vil meg det beste, uansett hva. Dere fyller sjelen min med enorm glede og kanskje det er nettopp dette som har gjort at vi har fått så sterkere bånd. Vi utveksler erfaringer og backer hverandre opp. I denne bransjen hvor man opplever mye sjalusi og misunnelse, istedenfor å samarbeide og støtte hverandre. Spør du meg så blir man et bedre menneske av å hjelpe hverandre.

BAlsam for sjelen 🍁

Når jeg kommer til fjells, kjenner jeg roen senker seg. I en hektisk hverdag er det kanskje ikke så lett å skape rom for alenetid. En tid hvor verden er lukket ute og mobilen er satt på lydløs. Det er viktig å lytte til kroppens signaler, endringer skjer ikke over natta men det er de små trinnene mot balanse som man fokuserer på. Det trenger ikke å være noe stort, bare et øyeblikk hvor du prøver å lukke øyene, og fokusere på pusten. Jeg har hatt mine perioder, men nå har jeg vokst meg sterkere på mine opplevelser. Det å glede seg over de små tingene i livet gjør at du vil sette mer pris på det du har. Jeg har funnet mine verktøy til å takle motgang. Mediyoga har hjulpet meg til å finne troen på meg selv, til å ta viktige valg i livet og stå i den motgangen som har kommet. Hver av oss er unike, akkurat slik vi er. Vær den beste utgaven av deg selv. Vær snill.

Klem fra meg
Gjør de tingene i livet som gjør deg lykkelig 💫

Nyheter fra Jarmann ❤️

Smoothing Oil

🔘 Varmebeskyttende

🔘 Glattende, mykgjørende effekt, som demper brusing og tilføres glans

Volume & Texture Dust

🔘 Sprayform

🔘 Med sin unike dyse gir den jevn fordeling i en skylignende form

🔘 Lett pudder som gir volum og ekstra tekstur

🔘 Påføres i tørt hår

🔘 Husk at produktet skal brukes nær hodebunn, ikke i lengden

🔘 Passer alle hårtyper

Volume Thickening Creme

🔘 Kan brukes til både tynt, tykt og krøllet hår

🔘 Påføre fra midten av håret til endene i fuktig hår før styling

🔘 Mykt hold

🔘 Hårstråene blir fyldigere

🔘 Olje fra ris, mandel og hampfrø beskytter mot UV/UVA

🔘 Tilfører pleie og fuktighet

Er du usikker på hvilke av disse du trenger? Kom gjerne innom så kan vi hjelpe deg med å finne de riktige produktene.

Foto Richard Tran- Halvorsen

Yogaretreat på fjellet

Medisinsk yoga 20-22 okt

Jeg anbefaler alle å unne seg en liten "time out" som dette. Min kjære yoga Tone skal holde kurs på Blomset, i en eksklusiv hytte på Geilo. Blomset ligger 900 moh i solhellingen i vakre Blomsetlia, med utsikt over dalen. I disse deilige omgivelsene skal vi trene medisinsk yoga, meditere, lytte til inspirerende foredrag og oppleve gongens helbredende vibrasjoner. Medisinsk yoga er en terapeutisk yogaform som alle kan trene, uansett utgangspunkt. Ta med en venn, venninne, svigermor el partneren eller dra alene, det er ikke skummelt i det hele tatt. Vær åpen for å se verden med litt nye øyne og grip alle mulighetene til stillhet mens du er der. Høres dette spennende ut? Påmelding kontakt@tonelivsdesign.com el ring Tone på 92222378

Min største glede med faget er å kunne gjøre mennesker til den beste utgaven av seg selv, kundene skal stråle når de går ut av Cmilie!

For et eventyr

Takknemlighet! Det er det første ordet jeg vil si. Et øyeblikk fylt av takknemlighet, hvor jeg bare prøvde å la inntrykkene synke sakte innover. 1 juni 2013 var det 4 år siden salongen åpnet dørene for første gang. Jeg tenker mye på hvor innmari heldig jeg er som har så mange fine folk i livet mitt. Jeg er utrolig STOLT over det jeg har fått til, og at jeg har turt å pushe meg selv ut av min egen komfortsone. Jeg kjenner meg så takknemlig for at jeg har muligheten til å hele tiden utvikle meg, følge drømmene mine og oppleve så mye gøy. Takk at dere har vært god mot meg og tilbakemeldinger fra dere gir meg energi og overskudd til å drive videre. Det er så utrolig viktig å sette pris på det man har hver eneste dag, og ikke fokusere for mye på det som mangler. Det får heller være til inspirasjon å jobbe mot. For meg er jobben min en veldig stor del av hvem jeg er og jeg elsker den. Som gründer er jeg vant til å ta risiko og ha mye ansvar. Derfor er det ekstremt viktig å holde fokus og jobbe målrettet for å nå sine mål. De siste årene har vært helt fantatisk på alle mulig måter, men også veldig hektisk og innholdsrik. Det blir spennende tider fremover. Stay Tuned!

En drøm ble til.......

Fantatisk beliggenhet

Det er ikke bare salongen i seg selv som er viktig, men også hvor i byen den ligger. Tomten lå i et vernet område. Ja, vi var opptatt av beliggenheten da vi skulle innrede den i 2013. Salongen ligger på Høytorget i en rolig gate til travle Schwenckegata, med at det byen har å by på rett utafor døren.

Vi brukte tiden godt, sakte men sikkert tok drømmesalongen form.

Gjennom hele prossen har vi tenkt enkelt. Salongen bestod opprinnelig av ett stort rom. For å skape spa-avdelingen fikk vi satt opp en skillevegg mellom stua og klippeavdelingen. Det store vinduet sikrer godt med dagslys til spa-avdelingen som ble malt i samme fargenyanse som resten av rommene. Etter oppgraderingen fremstår salongen mer luftig og større, fargetonene på veggene får rommene til å henge godt sammen. Jobben ble satt ut til Fossum som har skreddersydd løsningene til hele salongen. Veggene ble dekket med sponplater. For at husets mange vakre detaljer skal komme til sin rett, har vi valgt å innrede i en enkel og ren stil. Fargene i rommene er like dempet som innredningen. Toner av hvitt og grått brytes av med sort. Møblene er håndplukket fra nett og de vanlige kjedebutikkene og litt bruksfunn. Vi vil ha det enkelt, men personlig. Vi vil skape mest mulig romfølelse og ro i hvert enkelt rom. Fargevalget har vi gjort besvisst for å skape dybde og størrelse. Vi er veldig opptatt av helhetlig møblering med planter, slik at plantene blir en del av interiøret ❤️

MILANO

23.mai-25.mai

Hunting for inspiration

Det skjer noe magisk hver gang man ser verden med sine egne øyne. Så deilig med et lite avbrekk og Milano for meg er energien og muligheten. Det å komme til et helt ukjent og nytt land fikk hjertet mitt til å slå ett ekstra lite lykkeslag. Jeg bodde på et superkoselig lite hotell midt i byen. Hotellet ligger i et stille område rett ved Teatro Alla Scala, rommet var delikat og servicen var på topp. I to fantatiske dager med trange gater, motebutikker og hyggelige mennesker ga meg masse inspirasjon. Byen bugner av de lekreste kaker, makroner, kafeer, pizza og baguetter på hvert eneste gatehjørne. Byen er et shoppingparadis, jeg elsker kombinasjonen av alt, denne gangen tenkte jeg å sjekke ut nye skatter og steder også. Jeg blir helt fascinert av hvor elegante italiener er i klesstilen. Under oppholdet i Milano har jeg vært skikkelig bortskjemt med været og hatt flere dager hvor det har vært opptil 34 varmegrader. Milano som ligger i provinsen Lombardia. Betegnes sammen med Torino og Paris å være en av de aller fremste byene i moteverden. Jeg har blitt helt hodestups forelsket i dette landet. Jeg sitter igjen med så mye minner og kan med hånden på hjertet si at dette har vært de meste fantastiske dagene jeg har opplevd hittil. Uka før avreise var hektisk og masse jobb. Denne turen kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

MEDIYOGA

Jeg er ekstremt stolt i dag. Dere som følger meg vet at jeg har begynt med medisinsk yoga og hvor opptatt jeg er av å stresse ned og ta noen små pauser i løpet av dagen. Gjennom en 4 ukersplan som tar ca 1.5 time per dag, blir det satt av tid hvor man bare har fokus på pust og kjenne på hvordan kroppen har det. Vi puster 20 tusen ganger/dag hele livet. Pusten påvirket kropp, sinn og helse. I yogisk terapi er pusten den røde tråden. Yoga har forandret kroppen min, den har hjulpet meg å få bedre fokus på mange måte. Enkelte ganger glemmer man å stoppe opp og bare puste. Noen ganger vet jeg hvor vanskelig det kan være på dager som er fullpakket med mange gjøremål. Det handler om gode rutiner og selvdisiplin. En ting jeg har lært er å forsøke å fokusere på det gode. Puste rolig ,og rense hodet for masete tanker og prøve å slippe bekymeringene. Gi meg selv noen minutter med stillhet hverdag. For meg kan stillhet være en del av innhenting av nye krefter. Under meditasjonen, bilder og minner som dukker opp underveis. Å se ting på nært hold har gjort dype inntrykk på meg, og ikke minst gjort noe med meg som menneske. Nå sitter jeg her og føler meg så heldig for at reisen har gått så bra, og alt handler om hvordan man ser på tingene. Jeg er så takknemlig for alt det fine har kommet min vei. En stor takk til min kjære Tone, min beste yoga læreren som har lagt opp øvelsene og gitt meg gode råd gjennom hele prosessen. Tusen takk at du har gitt meg denne muligheten til å finne mine egne pusterom i hverdagen. Reisen har forandret meg til en bedre utgave av meg selv.

DEN PERFEKTE 17.MAI FLETTEN

Del håret i sideskill. Hent ut håret ved starten og del dette i tre.

Begynn med seksjonen nærmest pannen og flett en omgang utenpåliggende.

Hent en liten del hår fra den ene seksjonen og legg det til motsatt side. Repeter samme måten på den andre siden av fletten. Pass på hele tiden at fletten flettes frem mot ansiktet.

Gjenta flettingen og hent inn det siste håret under øret. Del deretter resten av håret i to og inkluder delene på hver sin side av den opprinnelige fletten.

Hent en liten del hår fra yttersiden av den ene sekjonen og legg det over til motsatt sekjon. Jobb med tynne seksjoner på hver side.

Bruk pekefingeren som heklekrok.

Repeter flettingen og ikke stopp om fletten er løs. Prinsippet for denne fletteteknikken er at det samme håret hentes inn.

Fullfør fletten og vær oppmerksom på at håret hele tiden skal jobbe med to deler.

Avslutt med å dra ut ytterst av flettebuene får å skape volum.

Lykke til!

JARMANN

Lansering av Jarmann begynner å nærme seg med stormskritt. Jarmann er mellomnavnet til pappaen til Lars ( mannen bak merket ) Jarmann startet som frisør i 1964. Jeg har selv vært fan av merket Hempz i flere år, og det er ekstra gøy å kunne skrive om lanseringen her inne. Jeg gleder meg så til dette! Den er utviklet og designet her hjemme i Norge. Jarmann har fokus på rene og naturlige ingredienser, alle produktene er selvsagt uten parabener. Snart kommer det også stylingprodukter. Jeg kommer til å veilede dere gjennom hele kolleksjonene og svarer med glede på spørsmålene. Produktene er allerede kommet inn i salongen, velkommen!

I JUST HAD MY HAIR AND NAILS DONE IN OSLO

Gårsdagen var topp! Den perfekte blanding av business and pleasure. Natasha og Vina er de beste, kunne aldri bedt om en bedre frisør og negldesigner. Natasha har stått bak alle frisyrene, she make my hair shine. De holder til midt på Grünerløkka, besøk gjerne Soho Studio neste gang du er i Oslo.

Soho studio

Jeg vil beskrive meg selv som ganske snill og åpen person

Veien fram

Det er mye jeg er stolt over og det er en god følelse. Jeg kommer fra en liten landsby utenfor Ho Chi Minh City, kom til Norge da jeg var 3 år. Jeg har våget å være andeledes og følge mine drømmer. Jeg er ekstremt fornøyd med å kommet så langt. Det ligger mye jobb bak resultatene, men ting kommer ikke gratis. Det første steget var å fullføre faget. Da jeg fikk bestått, ble dette starten på karrieren innen frisørbransjen. Jeg har kommet dit jeg er i dag ved å elske jobben min. 17 fantastiske år med masse kunnskap og erfaringer. Å treffe så mange flotte mennesker som løfter meg opp hver eneste dag, er en gave. Mitt råd til dere alle som ønsker å prestere i det de elsker. Stå på og dyrk det kreative. Jeg henter min inspirasjon fra gaten, blader, interiør og musikk. Jeg tar små biter og samler det til noe nytt. Nå venter dager med påfyll av nye impulser, litt hvile og jakt på inspirasjon til nye prosjekter.

Vestlia Resort

Weekend kurs med Cutrin 2017

Inspirerende, unik og stilig trendshow

Det var definitiv en helg med hår i fokus. Rundt 400 frisører møtte til fjells. 3 innholdsrike dager med show, kreativitet, fagkunnskap og teknisk demonstrasjon. Det vi kommer til å se mer av er rufsete halvlange frisyrer, harde glatte bobber, myke bølger, fletter og krepp er hottest. Det er mange muligheter, og her er det egentlig bare fantasien som stopper en.

More is more

Dette året 2017 bringer med seg mer accessoarer og mer tydelige former og teksturer. Lugg er tilbake!

Vi kommer gjerne tilbake neste år ❤

Mitt karrieretips! Stol alltid på deg selv, jobb deg mot det målet du har satt. #mestringsfølelse gode rutiner skaper trygghet. Ikke tenkt at du må være perfekt. Det er lov å gjøre feil.

EN helt vanlig dag på jobben

Jobben består av en uendelig liste med varierte gjøremål. Jeg prøver å starte hver dag med å sette opp en prioriteringsliste, den gir meg oversikt og en god selvfølelse. Husk å ha det gøy på jobb!

Jeg brenner for utvikling

📩 cmilie@cmilie.com 📞 47023283 🛎 Schwenckegata 7 3015 Drammen 📸 Richard Tran-Halvorsen

Hei og velkommen til min hverdag! Mitt navn er Kim Mai Halvorsen, businessdamen bak Cmilie. Jeg er 37 år og er mor til 2 nydelige jenter. Jeg er en energisk gründer, eier og driver Cmilie Hårstylister i Drammen. Jobber som stylist og frisør. Målet med denne bloggen er at dere skal se litt på innsiden av Cmilie og hvordan arbeidsdagen min er. Velkommen skal du være, og tusen takk for at du besøker bloggen min.

"Go for someone who is proud to have you. Not because you're pretty, but because they value you as a person"
3 år senere

Historien om CMILIE startet med en tanke, en ide og et brennende ønske om å starte et spennende konsept i Drammen. Et sted, et mål! I 2013 skjedde noe helt MAGISK. Drømmesalongen skulle skapes!

I put my heart and soul into everything I do ✨
På bloggen min kan du følge denne reisen. Håper du blir inspirert.
Ide - konsept - mål
"Spesiell for en dag" er vår visjon

"Man blir aldri ferdig utlært som frisør. Å BLI BEDRE, det inspirerer meg."

Jeg er alltid nysgjerrig og har lyst til å utfordre meg selv. Jeg er alltid sulten på å lære noe nytt. Akkurat det tror jeg er en stor fordel når man jobber i et kreativt yrke som stylist og frisør. Å lære nye ting er bra for det faglige miljøet i salongen og for våre kunder. Vi ønsker å levere en god kvalitet til hver kunde. Signatur er veldig VIKTIG hos oss

Vi jobber hele tiden for å bli bedre

"A little progress each day adds up to big results"

Hva skapes hver eneste dag på jobb når saksa føres gjennom håret med ulike teknikker? Det er jo kunst. Hår som vi former til et uttrykk skal passe personen som sitter i stolen. Mote og trend er noe vi skaper sammen. Jeg er så uendelig takknemlig av å få jobbe et sted som jeg har blitt så utrolig glad i. Å møte så mange flotte mennesker, hver eneste dag, gir meg så mye glede. Man blir full av godhet og omtanke. Takk for at dere velger akkurat oss!

Love of BEAUTY is taste the CREATION of beauty is ART

Created By
Kim Mai Halvorsen
Appreciate

Credits:

Richard Tran Halvorsen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.