Newsletter AUGUST - 2017

Start pentru un an nou de activitate

Au inceput reinscrierile pentru programele de pregatire din perioada calendaristica 04.09.2017-02.09.2018. Parintii copiilor/juniorilor si adultii care au participat intr-unul din programele de pregatire ale TSO in perioada 29.08.2016-02.09.2017 sunt asteptati la sediul administrativ TSO pana cel tarziu la data de vineri 15.09.2017 pentru preluarea setului de documente necesar reinscrierii si pentru comunicarea disponibilitatii de program.

Etapizare:

  • 21.08-01.09: program de activitate restrans. Reinceperea inscrierilor pentru noul an de activitate
  • 04.09-15.09: program de activitate in baza disponibilitatilor primite (program modificabil in functie de orarul scolar al copiilor)
  • 18.09-29.09: program de activitate in curs de finalizare (in functie de orarul scolar al copiilor)
  • Din 02.10 : program de activitate final in format fix

Planificator activitate 2017-2018

Pentru o cat mai buna organizare a activitatii sportive a TSO si a activitatilor copiilor/juniorilor/adultilor/parintilor, va rugam sa vizualizati planificarea activitatii la urmatorul link:

Din punct de vedere sportiv va recomandam ca perioadele de indisponibilitate ale copiilor/juniorilor/adultilor sa se suprapuna peste perioadele de vacanta ale TSO, in toate celelalte situatii fiind benefica o consultare/informare si a antrenorului responsabil cu minimum:

  • 2 saptamani inainte (cursuri de copii si pregatire adulti)
  • 3 saptamani inainte (pregatire sportiva pentru copii din programul de competitie).

Modificarea regulilor de diminuare a taxei de pregatire sportiva

Incepand cu data de 04.09.2017 se accepta diminuarea cotizatiei lunare (segmentul de scoala) sau saptamanale (segmentul de competitie) doar in urmatoarele cazuri:

  • In perioada vacantelor scolare (o informare este prealabila este necesar cu 7 zile inainte) – pe motiv de vacanta.
  • In cazul imbolnavirii (doar daca se anunta neparticiparea inainte de antrenament si se prezinta certificat medical care sa ateste incapacitatea de joc pe perioada imbolnavirii).

Participarea in turnee oficiale pentru copii/juniorii din programul de competitie reprezinta o situatie diferita si este gestionata conform contractului de pregatire sportiva.

Toate celelalte reglementari aplicabile raman nemodificate.

Facilitati Power Tenis Club

Membrii TSO beneficiaza de facilitatile oferite unui membru inregistrat si de serviciile oferite in cadrul bazei sportive: cursuri de Pilates (oferite de catre ShapeArt) si racordari de rachete (oferite de Cordatech).

Informatii despre serviciile de Pilates si racordari rachete sunt disponibile la receptia Power Tenis Club.

Echipa Tennis School Otopeni

Credits:

(c) TSO 2017

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.