Loading

Skidskola för vuxna Utveckla din skidåkning med åse borgeryd

Ladda upp inför årets skidsäsong med ett tvådagars träningsläger tillsammans med duktiga Åse Borgeryd i Vindeln. Lägret inriktar sig mot såväl nybörjare som erfarna motionärer. Gruppindelning sker efter nivå.

Det här är en kurs för dig som garanterat vill bli en bättre skidåkare och/ eller har anmält dig till 7-mila eller Vasaloppet.

Vi lär oss grundläggande klassisk skidåkning, med fokus på att börja åka och tycka att skidåkning är roligt! Inga förkunskaper krävs.

Här får vi lära oss de olika stakväxlarna och åkekonomi samt hur och när de olika växlarna bäst används. Genom filmning och individuell feedback kommer du att ta stora kliv framåt!

Åse Borgeryd

Instruktörer

Åse Borgeryd, egen företagare, hälsoentreprenör, längdskidinstruktör och långloppsåkare från Piteå. Har jobbat i träningsbranschen i 15 år och driver sedan 3 år eget inom inspiration och hälsa. Skidor ligger henne varmt om hjärtat och de senaste åren har hon hjälpt både Vasalöpare och motionärer att bli vassa skidåkare. Åker själv långlopp och ligger topp 3 i Norrbotten. Bästa placering är 40:a i Vasaloppet och nu stundar Nordenskiöldsloppet som den stora utmaningen. Förutom detta massa segrar och pallplatser i långlopp i Väster och Norrbotten de senaste 5 åren. Är dessutom chefstränare i skidteamet/ nätverket CCC1000 Norr. Nu kommer hon till Vindeln!

Andreas Neves är kontaktperson och assisterande instruktör under lägret. Han har lång erfarenhet av att åka långlopp och åker 7-mila och Vasaloppet årligen. Hans träningsfilosofi handlar om att hitta en balans mellan hög prestation och fysisk belastning. Andreas bor i Vindeln och med ett stort engagemang för skidåkning på vintern och mountainbike på sommaren.

Anders Mattson kommer att hålla kurs i vallaboden. Han har sedan 20 år anlitats av SkiGo i olika sammanhang. Som exempel kan vi nämna skidtestning på världscupen i skidskytte, vallaservice för elitåkare på skid-SM, Vasaloppet och 7-mila.

Datum: 19-21 januari 2018. Pris: 3500 kr Plats: Vindeln Mer info: www.aseborgeryd.se

Priset inkluderar boende i dubbelrum fredag-söndag med helpension. OBS! Middag på fredag och söndag är ej inkluderat. Om så önskas tillkommer 90 kr/måltid.

Anmäl dig till Andreas på 070 360 1997 eller via mail andreas.neves@gmail.com

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.