Loading

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa 26.3.2019 Kittilä

Haluaisitko uusia ideoita opetukseesi? Tarvitsetko vinkkejä digiloikan toteuttamiseen omassa arjessa? Kaipaatko konkreettisia malleja toiminnallisuudesta omassa opetuksessasi? Mietitkö, miten pelillisyyden voisi tuoda luontevaksi osaksi opetusta?

Digiopetus Syyrilä järjestää 26.3.2019 klo 10-16 Kittilässä vieraiden kielten opettajille sekä kieliä opettaville erityisopettajille ja luokanopettajille suunnatun koulutuspäivän digitaalis-taktiilisesta pedagogiikasta.

Koulutuksen aikana käydään läpi digitaalisen ja toiminnallisen kieltenopetuksen hyödyntämistä opetuksessa. Osallistujat pääsevät tutustumaan kouluttajan omassa työssään testaamiin materiaaleihin ja tekemään myös konkreettista materiaalia omaan opetukseensa.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä

(Parolan yhteiskoulu ja lukio; Digiopetus Syyrilä)

Koulutuspaikka: Koulutus järjestetään Inkerin pitopalvelun tiloissa osoitteessa Valtatie 24, 99100 KITTILÄ.

Hinta: Koulutuksen hinta 180 € (sis. alv 34,84 €) sisältää koulutuksen (7 x 45min), materiaalit ja lounaan sekä iltapäiväkahvin/teen. Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone (Win / Mac, pelkkä tabletti ei riitä, mutta sen voi ottaa lisäksi mukaan.), tavallinen hiiri sekä latausjohto. Toiminnallista osuutta varten osallistujalla on hyvä olla mukana omat sakset, erilaisia tusseja, kyniä sekä liimaa ja teippiä.

Ilmoittautuminen: Ryhmän maksimikoko 30 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 12 henkilöä. Ilmoittautuminen 11.3.2019 mennessä.

Koulutusvahvistus: Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen ja tarkemmat ohjeet viimeistään 12.3.2019. Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä välittömästi viestiä ilmoittautumisen vastaanottamisesta tai koulutusvahvistusta viimeistään 12.3.2019, olethan yhteydessä!

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi muutoksen viimeistään 12.3.2019.

Peruutusehto: Ilmoittautuessaan koulutukseen osallistuja sitoutuu maksamaan koulutuksen. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, voi hän osallistua samaan/saman mittaiseen koulutukseen toisella paikkakunnalla tai hän voi järjestää tilalleen toisen henkilön. Koulutuksen järjestäjä ei ylläpidä listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla/ilmoittautumislomakkeella.

Digitaalisuuden hyödyntämistä oppimisessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.