Loading

De Braderie van Halsteren is wederom één kilometer plezier op het dorp!!

Op 21 en 22 september is het weer braderie in Halsteren. De organisatie is zoals ieder jaar in handen van Sint Cecilia Eensgezindheid Halsteren, in samenwerking met Euromarkt. Dit evenement is één van de grootste in Halsteren, met ruim één kilometer plezier, op en rondom de Dorpsstraat.

Van alles te beleven van Vogelenzang tot aan de Martinuskerk.

De braderie is al jarenlang het traditionele evenement na de zomervakantie, waar iedereen in Halsteren elkaar weer ontmoet en bij kan kletsen. Zoals altijd is de Dorpsstraat weer afgeladen met allerlei verschillende marktkramen. Over het traject zullen diverse stichtingen en verenigingen die Halsteren rijk is aanwezig zijn Het opbouwen begint op allebei de dagen om 07.00 uur en het afbreken vindt steeds om 18.00 uur plaats.

Gezelligheid op terrassen met veel muziek!!

De cafés pakken deze dagen extra uit. Er wordt gezorgd voor tenten en terrassen bij Café Zaal Tivoli en bij Café de Roos en Het Dorpskoffiehuis is ook open. Tevens zal er op heel de route muzikale opvrolijking zijn met Bandjes, DJ’s en Zangers.

Promoot je vereniging of club!!

Denk bijvoorbeeld aan tal van verenigingen die ook op deze dagen zichzelf promoten. Denk hierbij aan: KinderVakantieSpel ‘Onder de Panne; zij zorgen weer voor een leuk springkussen voor de kinderen en er is ook de mogelijkheid om kinderen te laten schminken door deze enthousiaste vrijwilligers. Stichting Samenloop voor Hoop, Stichting Alterse Carnaval en Scouting Jeanne D’ Arc zullen ook aanwezig zijn. En Sint Cecilia Eensgezindheid zelf staat ook met een kraam op de route voor toelichting over hun scholenproject ‘Muziekids’ en met hun wel bekende Ei-Loterij.

Kinderbraderie,..meldt je nu aan!!

En zoals ieder jaar staat er weer ter hoogte van het Burgemeester Mastboomplein een leuke kinderbraderie opgesteld. Daar zijn overigens nog steeds plekken voor beschikbaar. Aanmelden voor de kinderbraderie kan door te bellen met Carla van der Westen 06-10744297 of:

Opening Braderie Halsteren

De officiële opening wordt gehouden op zaterdag waarbij Harmonie, Drumband & opleidingsorkest Sint Cecilia Eensgezindheid een optreden zal geven op de kiosk aan het Burgemeester Mastboomplein en diverse andere locaties op het parcours. Behalve Sint Cecilia Eensgezindheid staan er op beide dagen ook allerlei andere bandjes en muziekgroepen op het parcours en op de traditionele kiosk.

Kortom er is weer genoeg te beleven deze twee dagen in Halsteren.

Er is op de route ook genoeg mogelijkheid om iets lekkers te nuttigen bij kramen maar ook op terrassen zoals bijvoorbeeld bij recent geopend restaurant 1633. Een aantal kraampjes zal ervoor zorgen dat u niet zonder lege maag naar huis zult gaan. Als u geïnteresseerd bent in boeken, dan is de boekenmarkt echt iets voor u. Voor een zacht prijsje kunt u wellicht een boek aanschaffen, waar u nu echt naar opzoek was. De boekenmarkten zijn gevestigd in beide kerken.

Informatie

Voor alle informatie over de braderie kunt u terecht bij

Carla van der Westen 06-10744297

of mailen naar:

Kermisattracties

Dit jaar zal er een beperkt aantal Kermisattracties staan. Een leuke afwisseling voor het bezoeken van de kraampjes en een belevenis voor jong en oud.

Volgend jaar zal er aan de braderie een kermis gekoppeld worden op het nieuwe Vogelenzangplein

De Halsterse braderie is dus ook dit jaar weer geheel in het teken van plezier, leuke koopjes, lekkere hapjes, sfeervolle muziek en vooral veel gezelligheid.