Flemming goes Spark Go visual in minutes

Det er altid spændende at gå ombord i nye programmer. Sådan har det også været med Spark - Adobes trebenede App, der kan lave præsentationer til sociale medier, hjemmesider m.m.

Tidligere har jeg testet den del af Spark, der hedder: VIDEO Det blev til denne lille film herunder. Selvfølgelig kreeret med SPARK VIDEO - en App, som du også snildt kan lave præsentationer fra på din iPhone.

Jeg har også prøvet VIDEO fra iPhone - det kom der den lille film ud af herunder.

Jeg her også testet den del af SPARK der hedder POST. Et godt værktøj til at give et opslag på sociale medier lidt kolorit med små lækre lay-out features.

Herunder kan du se mit første produkt med POST. Det var meget let at lave. Særdeles intuitivt at gå til og masser af muligheder for at ændre på format m.m. alt efter, hvor det skal deles.

Det færdige resultat med POST.

Herunder kan du se nogle af de valg, man kan foretage, når man bygger en POST op. Det er lækkert at arbejde med og meget enkelt.

Klik på dias for at se flere detaljer.

Nu er jeg så kommet til PAGES - den del hvor man kan bygge en side som denne til fx en web-dok. Også dette værktøj er utroligt lækkert og enkelt at arbejde med og giver nogle flotte sider med professionelt udtryk - igen lavet meget let. På linket herefter kan du læse mere om Adobes egne tanker med Spark-pakken: POST, PAGES og VIDEO.

Konklussion efter en lille quick-test af ADOBE SPARK er, at nogle dele - fx PAGE er lækkert at arbejde med. Det er en mangel, at man ikke kan justere lyden i VIDEO. Jeg er dog sikker på at Adobe hurtigt vil udvikle dette on-line-værktøj og optimere det i takt med brugernes ønsker. Jeg tænker derfor med tiden, SPARK kan gå hen og blive et værktøj, man skal holde lidt øje med.

Jeg er dog helt vild med glideshows, som den herunder. Det er fedt at lave i PAGE og ser SÅ blæret ud ;-)

Sjov detalje med dette felt.....

Her kan man placere tekster med mere......

Forklarende billeder....

Lidt bliv-gald-i-låget-musik (Der må danses) ;-)

....og ja klik nu på den ;-)

Drømmeland :-D

Nu er jeg ved at gå lidt død i tekster......

Mere natur

Ok, så var der lige et billede mere...
Bahhhh - buhhhhh
og hvor fa'en kom han lige fra?????

Skrub ud af min præsentation !!!!!

Det var vist det :-D

Credits:

Flemming Christensen

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.